Upplev hösten på Skepparholmen

När höstens friska vindar sveper in över skärgården och träden skiftar färg till gul och rött, finns det ingen bättre plats att ladda batterierna än på Skepparholmen. Beläget i en rofylld miljö precis vid vattnet erbjuder vi både avslappning och aktiviteter för stora och små. Hösten är en magisk tid här, där naturens stillhet och våra välkomnande faciliteter skapar den perfekta balansen mellan återhämtning och upplevelser.

Höstlovet är runt hörnet och vi på Skepparholmen har planerat ett härligt utbud av aktiviteter för att göra er vistelse ännu mer minnesvärd. Under hela höstlovet kommer vi att erbjuda både inomhus- och utomhusaktiviteter för att alla, oavsett ålder, ska ha något att se fram emot. För de som gillar utmaningar och vill aktivera sig inomhus erbjuder vi ett brett utbud av brädspel, pingis och biljard. Oavsett om du är en schackentusiast, vill visa dina pingisfärdigheter eller bara vill ha en avslappnad stund med ett klassiskt sällskapsspel, finns något för alla. Det finns tillgängligt dygnet runt vilket ger möjlighet till flera timmars underhållning för hela familjen.

För dem som föredrar att vara utomhus, har vi en mysig och rolig tipspromenad runt vår natursköna udde. Denna promenad är en perfekt aktivitet för både vuxna och barn, där ni kan ta in den friska höstluften medan ni utmanar varandra med kluriga frågor. Promenaden är utformad för att vara både lärorik och underhållande, och ger en möjlighet att uppleva Skepparholmens vackra omgivningar på ett nytt sätt.

Självklart erbjuder vi också den avkoppling som Skepparholmen är känt för. När barnen är fullt upptagna med våra aktiviteter kan föräldrarna njuta av vår spaavdelning, med allt från uppvärmda utomhuspooler till härliga bastubad. Vi erbjuder även avslappnande behandlingar för den som vill ta sin återhämtning till nästa nivå. Med utsikt över havet är vårt spa den perfekta platsen för att koppla bort vardagens stress och helt enkelt njuta av stunden.

För att göra din vistelse komplett bjuder vårt kök på härliga smakupplevelser, inspirerade av säsongens råvaror. Våra kockar har skapat en trerättersmeny som hyllar hösten med lokala och närproducerade ingredienser. Passa på att avnjuta en middag med utsikt över skärgården, där varje tugga speglar det bästa av höstens skafferi. Oavsett om ni är här för att njuta av höstens lugn, ta del av våra spabehandlingar eller delta i våra höstlovsaktiviteter, har Skepparholmen något för alla. Vårt mål är att skapa en upplevelse där ni kan koppla av och ha roligt tillsammans som familj. Se till att boka ert höstlovspaket redan idag och upptäck varför Skepparholmen är den perfekta destinationen för en oförglömlig höstvistelse.

Vi ser fram emot att välkomna er till Skepparholmen i höst – där avkoppling möter aktivitet, och naturen alltid finns precis runt hörnet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
för att inte missa erbjudanden!