DSC07405-HDR

Bloggnyheter

Infaröd bastu

Skepparholmen Nacka installerar Infraröda Bastu

Spa- och möteshotellet Skepparholmen Nacka fortsätter att utvecklas. Den senaste i raden av nyheter på denna resa är en Infraröd bastu – En av Sveriges största i sin klass. 

Ett spa ska stimulera alla sinnen genom fysisk aktivitet, spabehandlingar, god mat och vila. Precis som med en traditionell bastu finns mängder av hälsofördelar med en Infraröd bastu. Kärntemperaturen i kroppen höjs varpå blodcirkulationen ökar. Detta ger nytt syre till musklerna och är extra effektfullt efter ett träningspass för att ge musklerna återhämtning. Infraröd bastu kan även ge en positiv effekt på immunförsvaret och kan även sänka högt blodtryck. 

”Skepparholmens spa är inspirerat av naturen och årstiderna. Här kan våra gäster koppla av och låta sig hänföras av utsikten över Saltsjön. Med vår nya infraröda bastu förstärker vi upplevelsen ytterligare.” säger Skepparholmens VD Marcus Press. 

”Vi är oerhört tacksamma för alla nya och tidigare privat- och mötesgäster, samt samarbetspartners som kommit till oss efter pandemin. 2022 är omsättningsmässigt vårt bästa år någonsin”, tillägger Marcus Press.

Skepparholmen Nacka är en inarbetad destination för möten & events och är även ett populärt besöksmål för spaupplevelser. Den vackra miljön uppskattas också vid bröllop och speciella evenemang. Skepparholmen ligger vackert beläget i Saltsjö-Boo och erbjuder gästerna en naturskön och välgörande miljö i hållbar skandinavisk anda.

”Infraröd bastu har blivit en allt större hälsotrend och kommer att bli en uppskattad nyhet. Värmen är lägre än i en traditionell bastu och håller 45 grader. Ljuset penetrerar huden direkt och värmer upp kroppen inifrån, till skillnad från en traditionell bastu som värmer upp den omgivande luften och sedan kroppen,” säger Skepparholmens Spachef Jenny Strömberg.

 

OM SKEPPARHOLMEN NACKA 

Antal rum: 105 / Antal bäddar: 211

Spa omfattar 2 st pooler varav en varm infinitypool belägen utomhus och en inomhus i form av en ”trolsk tjärn”, traditionell bastu, Infraröd bastu, upplevelseduschar, avslappnande lounge samt havsbad nere vid bryggan och behandlingsrum och gym. 

Konferenslokaler: 10 st (största tar 150 personer), Grupprum: 7 st, samt eventbåten ”Aquamarina”.

Restaurang har plats för 300 gäster med vy över Saltsjön. 

Höst6

Höstlov på spa

Härlig avkoppling på spa behöver alla ibland. Komma bort från vardagen och låta kroppen slappna av på riktigt. Här hos oss kan du njuta av varma pooler, bastu, digitala träningspass, gym och relax . Från den varma utomhuspoolen kan du blicka ut över båtar som passerar förbi. Här finns även möjlighet till kallbad. Under höstlovet sänker vi åldersgränsen på spa till att gälla från 10 år så att hela familjen kan vara tillsammans. 

Under höstlovet erbjuder vi spabehandlingar för barn. Njut av en skön och avkopplande rygg- och nackmassage. Eller vad sägs om en härlig ansiktsbehandling där det ingår rengöring, mask och massage. Alla produkter anpassas efter hudtyp.

Hos oss finns även biljard, dart och pingis. Man kan även låna kubb, boule och andra sällskapsspel. 

Hoppas att vi får hälsa dig välkommen till oss under Höstlovet!

 

Nyhetsbrev

Signa upp för vårt nyhetsbrev och ta del av fina erbjudanden och kampanjer!

E-postE-mail:

NamnName:

Skepparholmen Nacka
Franckes väg
132 39 Saltsjö-boo
Stockholm
08-747 65 00

Org.nr 556579-7619

krav
svanen-logga
ISO_9001_14001_20121ISO_9001_14001_20121_SV

Med hjärta för miljön

Vi vill att du och miljön ska må bra. Sedan flera år tillbaka bedriver vi ett aktivt och engagerat hållbarhetsarbete. Vi strävar alltid efter att minimera miljöpåverkan utan att göra avkall på kvalitet och service. Därför väljer vi leverantörer och produkter som åstadkommer minsta möjliga påverkan på miljön. Hotellet är kvalitetscertifierat enligt ISO 14001 och miljömärkt med Svanen. Dessutom är restaurangen Kravcertifierad.  Som första hotell i Sverige är Skepparholmen hållbarhetscertifierad enligt ISO 20121 - Hållbarhet vid evenemang. Standarden är global och ska leda till en mer hållbar verksamhet där miljömässiga, sociala och ekonomiska aspekter beaktas vid genomförande av evenemang.

waves2-01