DSC07405-HDR

Bloggnyheter

Vandring & spa

Vi får dig att längta tillbaka

”Vi får dig att längta tillbaka.” Det är vår devis och vad vi vill att alla våra gäster ska känna när de går ut genom vår entré efter en vistelse hos oss. Utmaningen ligger i att ge service utöver det vanliga.  

Vårt mål är att lyssna på kunden och verkligen ta reda på deras behov. Vi vill vara engagerade i deras arbete, ge ett bra bemötande och samtidigt vara personliga. Med en bra attityd kommer man långt.

Vi är alla svaga för det lilla extra. Oavsett om det gäller ett vänligt bemötande i vår restaurang, på spa eller via vår konferensservice. Hos oss finns många lysande stjärnor. En person som vi vill lyfta och som alltid ger service utöver det vanliga är Daniel, som är ansvarig för våra konferenser och möten. Senast igår uppmärksammades han av en av våra kunder. En feedback vi gärna delar med oss av:

”- Jag vill med dessa rader tacka för två fina dagar hos er i egenskap av utbildare för Försvarsmakten. Mat, miljö mm var av högsta klass men anledningen till mitt mail är för att lyfta er konferensansvarige Daniel. Jag har arbetat som kursledare i 28 år men jag tror aldrig jag mött en mera proaktiv och engagerad person i hans roll. Han säkerställde hela tiden att allt var till belåtenhet, inte att man behövde leta upp honom utan han tog aktivt kontakt. Några frågor och problem som dök upp löste han blixtsnabbt och vänligt. Han lämnade sitt mobilnummer spontant och talade om när han skulle gå hem för dagen. Vi kommer tillbaka (redan inbokat) men utöver detta kommer vi aktivt att rekommendera Skepparholmen till uppdragsgivare i fortsättningen, säger Thord Nossborn, VD för Affärskraft."

_DSC4606

Hybridmöten

Vi vill med stolthet berätta om våra hybridmöten. 

Redan i början av pandemin utvecklade vi ett koncept med teknik för Hybridmöten. Via ett Hybridmöte kan man mötas både fysiskt och digitalt på samma gång. En mötesform som vi tror är nyckeln för att kunna hålla effektiva och interaktiva möten, utbildningar och informationsutbyten i en föränderlig värld. Tekniken är redan installerad hos oss - allt riggat och klart med skärmar, kameror och mikrofoner. Tekniken stödjer alla digitala videomötesplattformar som t ex Zoom, Webex, Teams, Google Meet, Goto Meetings och allt sker i rymliga lokaler med luftig möblering. Vi var först ut med denna tekniska lösning - så vi kan vår sak. Kom och testa oss eller ring för mer information. Läs mer. 

Nyhetsbrev

Signa upp för vårt nyhetsbrev och ta del av fina erbjudanden och kampanjer!

E-postE-mail:

NamnName:

Skepparholmen Nacka
Franckes väg
132 39 Saltsjö-boo
Stockholm
08-747 65 00

Org.nr 556579-7619

krav
svanen-logga
ISO_9001_14001_20121ISO_9001_14001_20121_SV

Med hjärta för miljön

Vi vill att du och miljön ska må bra. Sedan flera år tillbaka bedriver vi ett aktivt och engagerat hållbarhetsarbete. Vi strävar alltid efter att minimera miljöpåverkan utan att göra avkall på kvalitet och service. Därför väljer vi leverantörer och produkter som åstadkommer minsta möjliga påverkan på miljön. Hotellet är kvalitetscertifierat enligt ISO 14001 och miljömärkt med Svanen. Dessutom är restaurangen Kravcertifierad.  Som första hotell i Sverige är Skepparholmen hållbarhetscertifierad enligt ISO 20121 - Hållbarhet vid evenemang. Standarden är global och ska leda till en mer hållbar verksamhet där miljömässiga, sociala och ekonomiska aspekter beaktas vid genomförande av evenemang.

waves2-01