IMG_0115-Edit

Jobba hos oss

Just nu har vi följande tjänster lediga hos oss:

Vi söker medarbetare till lokalvård

Vill du arbeta hos oss och leverera gästupplevelser i världsklass? 

Har du erfarenhet från rums- och lokalstäd? Då tycker jag du ska läsa vidare nu. Skepparholmen Nackas vision är att vara ett skandinaviskt hotell för möten och välbefinnande dit alla längtar tillbaka. Vår framgång beror på yrkesstolta och engagerade medarbetare som drivs av omtanke om våra gäster, varandra och den miljö i vilken vi verkar. Hållbarhet är oerhört viktigt för oss och våra ledord är Härligt, Hållbart och Omtänksamt. Dessa ord är som tre glimrande ledstjärnor i allt vi gör. Skepparholmen Nacka ingår i föreningarna Svenska Spahotell och Svenska Möten och sedan april i år ingår vi även i Stureplansgruppen. 

Vi söker en erfaren, engagerad och passionerad kollega som vill vara med och skapa unika upplevelser för våra gäster. Du har ett par års erfarenhet från liknande tjänst. Du behärskar det svenska språket. Kan du även engelska är det en merit men inget krav 

Vi söker dig som är proffs på service, nyfiken, har ett brinnande intresse för värdskap och alltid sätter gäster, kvalité, service och kollegor i fokus. Vår städpersonal har en viktig roll i att skapa unika upplevelser för våra gäster. Din roll kräver ödmjukhet, mod och ett stort engagemang. Du har en innovativ och lösningsfokuserad inställning. Vidare är du kreativ, engagerande, prestigelös och en god lagspelare. Du är social och utåtriktad och drivs av möten med människor. Arbetet kräver att du är noggrann och har ett öga för detaljer. Som våningsvärd är den ena dagen inte den andra lik. Arbetsuppgifterna är varierande och kräver att du är noggrann och fokuserad på detaljer. 

Har du den erfarenhet och kompetens vi efterfrågar? Vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 16/10-22. Maila din ansökan till madeleine.andersson@skepparholmen.se. Välkommen med din ansökan!

 

Köksmästare

Mat med kärlek och omtanke!
Vi lagar god och hälsosam mat från grunden och strävar efter att använda ekologiska och närproducerade råvaror så långt det är möjligt. Vår frukostrestaurang är KRAV- certifierad. Varmt välkommen till vår restaurang- & festvåning med panoramavy över Saltsjön!

Vår kökschef Daniel Engellau presenterar sig själv så här; 
”Jag är född och uppvuxen i Västervik och kom till Stockholm som 18-åring. Jag började tidigt praktisera och arbeta inom restaurangvärlden och kände snabbt att det var ett yrke jag ville utvecklas och arbeta inom. För mig är det mer än ett yrke att vara kock, det är en livsstil, en passion och framförallt ett personligt intresse. Att laga mat är det roligaste jag vet!”

Vi söker nu en erfaren, engagerad och passionerad köksmästare som under ledning av vår Kökschef, Daniel Engellau, ska utveckla och ansvara för att skapa och ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse i våra matsalar. Vill du vara med på vår resa framåt?  

Du som vår köksmästare ansvara för köket med sedvanliga köksmästaruppgifter, så som exempelvis menyplanering och råvarukalkylering, lagerhållning och inventeringar, uppföljning nyckeltal, egenkontroll och beställningar. Du är behjälplig vid rekrytering, bemanning och schemaläggning utifrån verksamhetens behov tillsammans med vår Kökschef som du också rapporterar till.  

Vem vi söker Vi?
Vi söker dig som har relevant och ett par års erfarenhet av liknande tjänst. Vi vill att du har erfarenhet från både varm- och kallkök. Vi söker dig som är kunnig, har ett brinnande intresse för genuin matlagning och som alltid sätter gäster, kvalité, service och kollegor i fokus.

Du har kunskap och är van att leda personal och tar stort ansvar i köket. Din roll kräver ödmjukhet, mod och stort engagemang och du har en innovativ och lösningsfokuserad inställning. Vidare är du kreativ, engagerande och prestigelös samt en mycket god lagspelare. Som ledare är du tydlig, närvarande och empatisk och du tycker om att inspirera och utveckla andra.

Vad vi erbjuder
Med ditt intresse och din kompetens vill vi, att du blir en viktig del av att utveckla och driva våra kök framåt. Arbetstiderna är varierande både dag, kvällar & helger. Tjänsten är en Tillsvidaretjänst med 100% sysselsättningsgrad och 6 månaders provanställning med enligt överenskommelse. Lön enligt överenskommelse samt friskvårdsbidrag.

Vi erbjuder en fantastiskt spännande arbetsplats där ingen dag är den andra lik och där du som ansvarig får stora möjligheter att vara med och påverka och utveckla verksamheten.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Food & Beverage manager: lisa.lind@skepparholmen.se

Ansökan 
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdag för annonsen.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Hos oss erbjuder vi våra gäster en behaglig och miljövänlig vistelse där hälsa, omtanke och personligt bemötande står i centrum. Vi har tre ledord - Härligt, Hållbart och Omtänksamt. Dessa ord är som tre glimrande ledstjärnor för allt vi gör. 

Vi strävar efter att vara det självklara valet för gäster som vill vistas i en naturskön miljö med skandinavisk prägel. Vi hoppas att våra gäster, precis som vi, uppskattar det enkla, rena och luftiga.

Skepparholmen Nackas vision är att vara ett skandinaviskt hotell för möten och välbefinnande dit alla längtar tillbaka. Vår framgång beror på yrkesstolta och engagerade medarbetare som drivs av omtanke om våra gäster, varandra och den miljö i vilken vi verkar.

Schysta villkor är Hotell- och restaurangfackets sätt att hjälpa dig att hitta bland annat restauranger, hotell och nöjesanläggningar som har tecknat kollektivavtal för sina anställda.

Genom att välja företag med kollektivavtal stödjer du arbetet för att medarbetare ska ha schysta arbetsvillkor. Läs mer om Hotell- och restaurangfacket, HRF, och våra avtalsområden på www.hrf.net. Läs även mer på schystavillkor.se

hrf_schysta_villkor_dekal_2019-003

Newsletter

Sign up for our newsletter and get great offers!

E-postE-mail:

NamnName:

krav
svanen-logga
ISO_9001_14001_20121ISO_9001_14001_20121_SV

With our heart for the environment

We always strive to minimize the environmental impact without reducing quality and service. That is why we choose suppliers and products that have the least impact on the environment. The hotel is quality certified according to ISO 14001 and eco labeled with “Svanen”. In addition, the restaurant is Krav certified.

 

waves2-01