Sjösalen1

Hybridmöten

Boka ett hybridmöte hos oss via enkel "Plug- & Play-teknik"!

Via ett Hybridmöte kan man mötas både fysiskt och digitalt på samma gång. En mötesform som vi tror är nyckeln för att kunna hålla effektiva och interaktiva möten, utbildningar och informationsutbyten i en föränderlig värld. Tekniken är redan installerad hos oss - allt riggat och klart med skärmar, kameror och mikrofoner. Tekniken stödjer alla digitala videomötesplattformar som t ex Zoom, Webex, Teams, Google Meet, Goto Meetings och allt sker i rymliga lokaler med luftig möblering. Vi var först ut med denna tekniska lösning - så vi kan vår sak. Kom och testa oss eller ring för mer information.

Med denna tekniska plattformen ges följande möjligheter:

  • Skapa en mötesstruktur genom att knyta ihop alla deltagare i samma möte, oavsett om de är med på plats eller uppkopplad via digital uppkoppling från annan plats i världen.
  • Samla många deltagare på en och samma gång i flera rum samt via videolänk. Streama föreläsningar och gruppdiskussioner mellan flera mötesrum och interagera mellan deltagarna.
  • Denna teknik ger även de digitala mötesdeltagarna en kvalitativ närvaro i det "fysiska konferensrummet", där de enkelt kan delta i mötets dialog via flera integrerade kameror och mikrofoner.
  • Ansluta via valfri plattform som Zoom, Webex, Teams, Google Meet, Goto Meetings etc.
  • Några av våra lokaler är konverterade till ”Huddle Rooms”, vilket är mindre mötesrum som enkelt kör "vanliga" videokonferensmöten. 

Kostnadsfritt trådlöst bredband (500/500 mb)
Grundstommen i nätverket är en fiberförbindelse som ger 500 Mbit både upp och ner. Till detta har vi intern utrustning som ger ett stabilt, vältäckande och smidigt trådlöst surfande. All trafik tunnlas i vår controller.
Vill du eller deltagarna i ditt möte ansluta på egna isolerade och krypterade nätverk så ordnar vi också det. Nätverket  är dessutom kostnadsfritt för alla våra gäster.

Pris för ett Hybridmöte: 5 000 kr per dag ex moms + lokalkostnad.

För mer information och bokning kontakta försäljningsavdelningen på 08-747 65 00 eller info@skepparholmen.se. Möjlighet till Hybridmöten finns i utvalda lokaler i vår huvudbyggnad. 

Nyhetsbrev

Signa upp för vårt nyhetsbrev och ta del av fina erbjudanden och kampanjer!

E-postE-mail:

NamnName:

Skepparholmen Nacka
Franckes väg
132 39 Saltsjö-boo
Stockholm
08-747 65 00

Org.nr 556579-7619

krav
svanen-logga
ISO_9001_14001_20121ISO_9001_14001_20121_SV

Med hjärta för miljön

Vi vill att du och miljön ska må bra. Sedan flera år tillbaka bedriver vi ett aktivt och engagerat hållbarhetsarbete. Vi strävar alltid efter att minimera miljöpåverkan utan att göra avkall på kvalitet och service. Därför väljer vi leverantörer och produkter som åstadkommer minsta möjliga påverkan på miljön. Hotellet är kvalitetscertifierat enligt ISO 14001 och miljömärkt med Svanen. Dessutom är restaurangen Kravcertifierad.  Som första hotell i Sverige är Skepparholmen hållbarhetscertifierad enligt ISO 20121 - Hållbarhet vid evenemang. Standarden är global och ska leda till en mer hållbar verksamhet där miljömässiga, sociala och ekonomiska aspekter beaktas vid genomförande av evenemang.

waves2-01