IMG_0115-Edit

Jobba hos oss

Skepparholmen Nacka söker hud-& spaterapeut, massör och spareceptionist 

Skepparholmen Nackas vision är att vara ett hotell för möten och välbefinnande dit alla längtar tillbaka. Vår framgång beror på yrkesstolta och engagerade medarbetare som drivs av omtanke om våra gäster, varandra och den miljö i vilken vi verkar. Skepparholmen Nacka har ett unikt spa för kropp och själ 20 minuter från Stockholm. Som det spahotell vi är beläget mellan hav och sjö kretsar mycket kring vatten. Våra värdeord är H20 - Härligt, Hållbart, Omtänksamt.  

Hud- & spaterapeut samt Massör

Vill du arbeta som Hudterapeut eller Massör och behandla gästerna så de längtar tillbaka? Relevant bransch-utbildning är ett krav och erfarenhet av arbete på spa är meriterande. Vill du kombinera denna tjänst med att även arbeta som spareceptionist kan det vara en möjlighet. Arbetstiden är i stor utsträckning förlagd till kvällar och helger. Vår förväntan är att du gillar ditt arbete och vill utvecklas i din roll. Viktiga egenskaper vi söker är att du är mentalt och fysiskt i rörelse, är duktig på ditt arbete, är mån om gäster och kollegor, tar ansvar och har hög arbetskapacitet. Du ska vilja leverera en minnesvärd upplevelse till gästen där personligt bemötande står i centrum. 

Spa-receptionist/värd/värdinna

Vill du arbeta som Spareceptionist och få gästerna att längta tillbaka? Viktiga egenskaper är att du tycker om din arbetsroll och vill utvecklas. Du är mentalt och fysiskt i rörelse, månar om våra gäster och kollegor, tar ansvar och har hög arbetskapacitet. Vi uppskattar egenskaper som lyhördhet där du genom ditt värdskap kan känna av gästens förväntningar och önskningar. Du brinner för service och har förmågan att genom merförsäljning bidra till att gästen åker hem med en stark positiv upplevelse. Du kommer ingå i ett team med skickliga spa-kollegor som receptionister, värdinnor & värdar, terapeuter och massörer. Teamets samarbete med övriga Skepparholmen är nära och tillsammans hjälper vi varandra att lyckas. Erfarenhet av arbete på spa och i serviceyrket är meriterande. 

Samtliga ovanstående tjänster tillsätts löpande. Behovsanställning enstaka dagar och visstidsanställning. Individuell lönesättning. Vi erbjuder goda personalförmåner. Gratis personalparkering och möjlighet att träna på hotellets gym. Skepparholmen Nacka ingår i föreningarna Svenska Spahotell och Svenska Möten.

Välkommen med din ansökan! Endast kandidater med relevant kompetens för tjänsten får svar.

Kontakt

Jenny Strömberg

SPA-chef

jenny.stromberg@skepparholmen.se

 

Schysta villkor

Hos oss erbjuder vi våra gäster en behaglig och miljövänlig vistelse där hälsa, omtanke och personligt bemötande står i centrum. Vi har tre ledord - Härligt, Hållbart och Omtänksamt. Dessa ord är som tre glimrande ledstjärnor för allt vi gör. 

Vi strävar efter att vara det självklara valet för gäster som vill vistas i en naturskön miljö med skandinavisk prägel. Vi hoppas att våra gäster, precis som vi, uppskattar det enkla, rena och luftiga.

Skepparholmen Nackas vision är att vara ett skandinaviskt hotell för möten och välbefinnande dit alla längtar tillbaka. Vår framgång beror på yrkesstolta och engagerade medarbetare som drivs av omtanke om våra gäster, varandra och den miljö i vilken vi verkar.

Schysta villkor är Hotell- och restaurangfackets sätt att hjälpa dig att hitta bland annat restauranger, hotell och nöjesanläggningar som har tecknat kollektivavtal för sina anställda.

Genom att välja företag med kollektivavtal stödjer du arbetet för att medarbetare ska ha schysta arbetsvillkor. Läs mer om Hotell- och restaurangfacket, HRF, och våra avtalsområden på www.hrf.net. Läs även mer på schystavillkor.se

hrf_schysta_villkor_dekal_2019-003

Nyhetsbrev

Signa upp för vårt nyhetsbrev och ta del av fina erbjudanden och kampanjer!

E-postE-mail:

NamnName:

Skepparholmen Nacka
Franckes väg
132 39 Saltsjö-boo
Stockholm
08-747 65 00

Org.nr 556579-7619

krav
svanen-logga
ISO_9001_14001_20121ISO_9001_14001_20121_SV

Med hjärta för miljön

Vi vill att du och miljön ska må bra. Sedan flera år tillbaka bedriver vi ett aktivt och engagerat hållbarhetsarbete. Vi strävar alltid efter att minimera miljöpåverkan utan att göra avkall på kvalitet och service. Därför väljer vi leverantörer och produkter som åstadkommer minsta möjliga påverkan på miljön. Hotellet är kvalitetscertifierat enligt ISO 14001 och miljömärkt med Svanen. Dessutom är restaurangen Kravcertifierad.  Som första hotell i Sverige är Skepparholmen hållbarhetscertifierad enligt ISO 20121 - Hållbarhet vid evenemang. Standarden är global och ska leda till en mer hållbar verksamhet där miljömässiga, sociala och ekonomiska aspekter beaktas vid genomförande av evenemang.

waves2-01