IMG_0115-Edit

Jobba hos oss

Vi har just nu 3 lediga tjänster hos oss. Läs mer nedan

Just nu har vi följande tjänster lediga hos oss:

Hovmästare & serveringspersonal

Skepparholmen Nacka växer – söker hovmästare och serveringspersonal

Skepparholmen Nackas vision är att vara ett skandinaviskt hotell för möten och välbefinnande dit alla längtar tillbaka. Vår framgång beror på yrkesstolta och engagerade medarbetare som drivs av omtanke om våra gäster, varandra och den miljö i vilken vi verkar. Vi söker dig som tycker att det är roligt att presentera och prata om mat och dryck. Du förväntas berätta om menyn vi serverar, ha kunskap eller förmåga att lära dig om specialkost som t ex mat för allergiker och kunna ge förslag på passande dryck. Restaurangen är KRAV-certifierad. 

Du kommer att ha ett nära samarbete med kollegor inom övriga Skepparholmen och deltar i våra årliga utbildningar inom säkerhet, miljö och service.

Goda kunskaper i svenska är ett krav. Kunskaper i övriga språk samt relevant branschutbildning är meriterande. SL-buss trafikerar fram till Skepparholmens grind, hållplats Hamndalsvägen. 

Vill du vara den första restauranggäster möter och den som hälsar välkommen tillbaka när de lämnar bordet? Vi söker en engagerad hovmästare till vår restaurang för arbete heltid, vardagar, kvällar och helger. Vi söker även flera serveringsmedarbetare för arbete extra och vid behov. 

Erfarenhet av servering är ett krav. Men arbetsuppgifter du inte kan lär vi dig. Viktiga egenskaper vi söker är att du är utåtriktad, ler mot världen, är mån om gäster och kollegor, tar ansvar, vill utvecklas i ditt jobb, ser vad som behöver göras och har hög arbetskapacitet. 

Vi hanterar ansökningar löpande. Skicka din ansökan till mukda.press@skepparholmen.se  Vid frågor kontakta Mukda Press: 073-9850550. 

Välkommen med din ansökan! 

Köksmästare

Mat med kärlek och omtanke!
Vi lagar god och hälsosam mat från grunden och strävar efter att använda ekologiska och närproducerade råvaror så långt det är möjligt. Vår frukostrestaurang är KRAV- certifierad. Varmt välkommen till vår restaurang- & festvåning med panoramavy över Saltsjön!

Vår kökschef Daniel Engellau presenterar sig själv så här; 
”Jag är född och uppvuxen i Västervik och kom till Stockholm som 18-åring. Jag började tidigt praktisera och arbeta inom restaurangvärlden och kände snabbt att det var ett yrke jag ville utvecklas och arbeta inom. För mig är det mer än ett yrke att vara kock, det är en livsstil, en passion och framförallt ett personligt intresse. Att laga mat är det roligaste jag vet!”

Vi söker nu en erfaren, engagerad och passionerad köksmästare som under ledning av vår Kökschef, Daniel Engellau, ska utveckla och ansvara för att skapa och ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse i våra matsalar. Vill du vara med på vår resa framåt?  

Du som vår köksmästare ansvara för köket med sedvanliga köksmästaruppgifter, så som exempelvis menyplanering och råvarukalkylering, lagerhållning och inventeringar, uppföljning nyckeltal, egenkontroll och beställningar. Du är behjälplig vid rekrytering, bemanning och schemaläggning utifrån verksamhetens behov tillsammans med vår Kökschef som du också rapporterar till.  

Vem vi söker Vi?
Vi söker dig som har relevant och ett par års erfarenhet av liknande tjänst. Vi vill att du har erfarenhet från både varm- och kallkök. Vi söker dig som är kunnig, har ett brinnande intresse för genuin matlagning och som alltid sätter gäster, kvalité, service och kollegor i fokus.

Du har kunskap och är van att leda personal och tar stort ansvar i köket. Din roll kräver ödmjukhet, mod och stort engagemang och du har en innovativ och lösningsfokuserad inställning. Vidare är du kreativ, engagerande och prestigelös samt en mycket god lagspelare. Som ledare är du tydlig, närvarande och empatisk och du tycker om att inspirera och utveckla andra.

Vad vi erbjuder
Med ditt intresse och din kompetens vill vi, att du blir en viktig del av att utveckla och driva våra kök framåt. Arbetstiderna är varierande både dag, kvällar & helger. Tjänsten är en Tillsvidaretjänst med 100% sysselsättningsgrad och 6 månaders provanställning med enligt överenskommelse. Lön enligt överenskommelse samt friskvårdsbidrag.

Vi erbjuder en fantastiskt spännande arbetsplats där ingen dag är den andra lik och där du som ansvarig får stora möjligheter att vara med och påverka och utveckla verksamheten.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Food & Beverage manager: lisa.lind@skepparholmen.se

Ansökan 
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdag för annonsen.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Hos oss erbjuder vi våra gäster en behaglig och miljövänlig vistelse där hälsa, omtanke och personligt bemötande står i centrum. Vi har tre ledord - Härligt, Hållbart och Omtänksamt. Dessa ord är som tre glimrande ledstjärnor för allt vi gör. 

Vi strävar efter att vara det självklara valet för gäster som vill vistas i en naturskön miljö med skandinavisk prägel. Vi hoppas att våra gäster, precis som vi, uppskattar det enkla, rena och luftiga.

Skepparholmen Nackas vision är att vara ett skandinaviskt hotell för möten och välbefinnande dit alla längtar tillbaka. Vår framgång beror på yrkesstolta och engagerade medarbetare som drivs av omtanke om våra gäster, varandra och den miljö i vilken vi verkar.

Schysta villkor är Hotell- och restaurangfackets sätt att hjälpa dig att hitta bland annat restauranger, hotell och nöjesanläggningar som har tecknat kollektivavtal för sina anställda.

Genom att välja företag med kollektivavtal stödjer du arbetet för att medarbetare ska ha schysta arbetsvillkor. Läs mer om Hotell- och restaurangfacket, HRF, och våra avtalsområden på www.hrf.net. Läs även mer på schystavillkor.se

Hud- och spaterapeut

Skepparholmen Nackas vision är att vara ett skandinaviskt hotell för möten och välbefinnande dit alla längtar tillbaka. Vår framgång beror på yrkesstolta och engagerade medarbetare som drivs av omtanke om våra gäster, varandra och den miljö i vilken vi verkar.

SL buss trafikerar regelbundet och stannar utanför entrén, hållplats Hamndalsvägen. Även båttrafik via Hasseluddsbryggan går men med glesare frekvens. Gratis personalparkering och möjlighet att träna på hotellets gym.

Vill du arbeta som Hudterapeut och behandla gästerna så de längtar tillbaka?

Relevant bransch-utbildning är ett krav och erfarenhet av arbete på Spa är meriterande. Vill du kombinera denna tjänst med att även arbeta som spareceptionist kan det vara en möjlighet. Arbete är i stor utsträckning förlagd till kvällar och helger.

Vår förväntan är att du gillar ditt arbete och vill utvecklas i din roll. Viktiga egenskaper vi söker är att du är mentalt och fysiskt i rörelse, är duktig på ditt arbete, är mån om gäster och kollegor, tar ansvar och har hög arbetskapacitet. Du ska vilja leverera en minnesvärd vistelse där personligt bemötande hela tiden står i centrum.

Skepparholmen Nacka har ett unikt Spa för kropp och själ 20 min från Stockholm. Som det spahotell vi är beläget mellan hav och sjö kretsar mycket kring vatten, våra värdeord är H20, Härligt, Hållbart, Omtänksamt.

Välkommen med din ansökan. Endast kandidater som uppfyller kraven på tjänsten kommer att få svar.

Kontakt
Jenny Strömberg
SPA-chef jenny.stromberg@skepparholmen.se
0704108572

 

SPA-receptionist/värdinna/värd

Vill du arbeta som Spareceptionist hos oss och få gästerna att längta tillbaka?

Skepparholmen Nacka har ett unikt Spa för kropp och själ 20 min från Stockholm. Som det spahotell vi är beläget mellan hav och sjö kretsar mycket kring vatten, våra värdeord är H20, Härligt, Hållbart, Omtänksamt. 

Vår förväntan är att du gillar ditt arbete och vill utvecklas i din roll. Viktiga egenskaper vi söker är att du är mentalt och fysiskt i rörelse, är duktig på ditt arbete, mån om gäster och kollegor, tar ansvar och har hög arbetskapacitet. Du ska leverera en minnesvärd vistelse där personligt bemötande hela tiden står i centrum.

Du kommer ingå i ett team med skickliga SPA-kollegor receptionister, värdinnor och värdar, terapeuter, massörer. Teamets samarbete med övriga Skepparholmen är nära.

Erfarenhet av arbete på Spa och i serviceyrket är meriterande.

Behovsanställning enstaka dagar. Individuell lönesättning. Tillsättning löpande. Goda personalförmåner.SL buss stannar utanför entrén, hållplats Hamndalsvägen. Även båttrafik via Hasseluddsbryggan. Fri personalparkering.

Skepparholmen Nackas vision är att vara ett skandinaviskt hotell för möten och välbefinnande dit alla längtar tillbaka. Vår framgång beror på yrkesstolta och engagerade medarbetare som drivs av omtanke om våra gäster, varandra och den miljö i vilken vi verkar.

Skepparholmen Nacka ingår i föreningarna Svenska Spahotell och Svenska Möten.

Välkommen med din ansökan! Endast kandidater med med relevant kompetens för tjänsten får svar.

Kontakt
Jenny Strömberg
SPA-chef
jenny.stromberg@skepparholmen.se
0704108572

 

hrf_schysta_villkor_dekal_2019-003

Nyhetsbrev

Signa upp för vårt nyhetsbrev och ta del av fina erbjudanden och kampanjer!

E-postE-mail:

NamnName:

krav
svanen-logga
ISO_9001_14001_20121ISO_9001_14001_20121_SV

Med hjärta för miljön

Vi vill att du och miljön ska må bra. Sedan flera år tillbaka bedriver vi ett aktivt och engagerat hållbarhetsarbete. Vi strävar alltid efter att minimera miljöpåverkan utan att göra avkall på kvalitet och service. Därför väljer vi leverantörer och produkter som åstadkommer minsta möjliga påverkan på miljön. Hotellet är kvalitetscertifierat enligt ISO 14001 och miljömärkt med Svanen. Dessutom är restaurangen Kravcertifierad.  Som första hotell i Sverige är Skepparholmen hållbarhetscertifierad enligt ISO 20121 - Hållbarhet vid evenemang. Standarden är global och ska leda till en mer hållbar verksamhet där miljömässiga, sociala och ekonomiska aspekter beaktas vid genomförande av evenemang.

waves2-01