DSC00542

Jul- & Nyårsfirande hos oss

Jul & Nyår!

Besök oss när det är som vackrast. Hotellet ligger naturskönt inbäddat mellan hav och sjö i Stockholms innerskärgård endast 20 minuter från Stockholm city. 

Oavsett om det är ett arrangemang för det lilla sällskapet eller den större gruppen kan vi skräddarsy en fin vistelse för er.   

DSC00483

Julbord 30/11-24/12

Att samla vänner och kollegor till julbord är mycket uppskattat. Börja gärna upplevelsen med en båttur i den fina innerskärgården från stan ut till oss. Vi dukar upp ett traditionellt svenskt julbord. Passar bra både för det lilla och stora sällskapet. Välkommen! 

Onsdag, torsdag & söndag 
695:- ink moms / 621:- ex moms. 

Fredag & lördag 
795:- ink moms / 710:- ex moms.

BILD_1

Nyårspaketet

Njut av årets sista timmar och starta upp det nya året med någon som betyder mycket för dig. Det blir en fin avslutning på året med spa, nyårssupé och musikunderhållning. Inled det nya året med en skön sovmorgon. Hjärtligt välkommen!

Skärgårdsbåt

Waxholmsbåtar

Ta gärna Waxholmsbåten ut till oss. Vi har gångavstånd till Hasseluddens brygga. Turerna går ej så ofta på vintern, men det går trots allt några turer på källarna både på vardag och helg. Nu finns även båtlinje 83.  

Ring Waxholmsbolaget på 08-600 10 00 eller besök deras hemsida för turlista. 

OBS! Glöm ej att ta upp Semaforen, som visar att du väntar på båten.

Välkommen till oss!

Nyhetsbrev

Signa upp för vårt nyhetsbrev och ta del av fina erbjudanden och kampanjer!

E-postE-mail:

NamnName:

krav
svanen-logga
ISO_9001_14001_20121ISO_9001_14001_20121_SV

Med hjärta för miljön

Vi vill att du och miljön ska må bra. Sedan flera år tillbaka bedriver vi ett aktivt och engagerat hållbarhetsarbete. Vi strävar alltid efter att minimera miljöpåverkan utan att göra avkall på kvalitet och service. Därför väljer vi leverantörer och produkter som åstadkommer minsta möjliga påverkan på miljön. Hotellet är kvalitetscertifierat enligt ISO 14001 och miljömärkt med Svanen. Dessutom är restaurangen Kravcertifierad.  Som första hotell i Sverige är Skepparholmen hållbarhetscertifierad enligt ISO 20121 - Hållbarhet vid evenemang. Standarden är global och ska leda till en mer hållbar verksamhet där miljömässiga, sociala och ekonomiska aspekter beaktas vid genomförande av evenemang.

waves2-01