DSC00542

Jul- & Nyårsfirande hos oss

Jul & Nyår!

Besök oss när det är som vackrast. Hotellet ligger naturskönt inbäddat mellan hav och sjö i Stockholms innerskärgård endast 20 minuter från Stockholm city. 

Oavsett om det är ett arrangemang för det lilla sällskapet eller den större gruppen kan vi skräddarsy en fin vistelse för er.   

utomhuspool

Jullov med spa

Under jullovet sänker vi åldersgränsen på spa till att gälla från 10 år. Här hos oss får du skön avkoppling och tid tillsamman för hela familjen med varma pooler, bastu, gym & relax. För den som vågar finns vinterbad. Välkommen!

Infaröd bastu

Nyhet! Sveriges största IR-bastu

Precis som med en traditionell bastu finns mängder av hälsofördelar med en Infraröd bastu. Kärntemperaturen i kroppen höjs varpå blodcirkulationen ökar. Detta ger nytt syre till musklerna och är extra effektfullt efter ett träningspass för att ge musklerna återhämtning. Infraröd bastu kan även ge en positiv effekt på immunförsvaret och kan även sänka högt blodtryck.

Den nya IR-bastun ingår när du bokar ett spapaket hos oss. Vi erbjuder spapaket över dagen och även inklusive övernattning. Entré till vårt gym med havsutsikt ingår också. Varmt välkommen!

 

 

Skärgårdsbåt

Waxholmsbåtar

Ta gärna Waxholmsbåten ut till oss. Vi har gångavstånd till Hasseluddens brygga. Turerna går ej så ofta på vintern, men det går trots allt några turer på källarna både på vardag och helg. Nu finns även båtlinje 83.  

Ring Waxholmsbolaget på 08-600 10 00 eller besök deras hemsida för turlista. 

OBS! Glöm ej att ta upp Semaforen, som visar att du väntar på båten.

Välkommen till oss!

Nyhetsbrev

Signa upp för vårt nyhetsbrev och ta del av fina erbjudanden och kampanjer!

E-postE-mail:

NamnName:

Skepparholmen Nacka
Franckes väg
132 39 Saltsjö-boo
Stockholm
08-747 65 00

Org.nr 556579-7619

krav
svanen-logga
ISO_9001_14001_20121ISO_9001_14001_20121_SV

Med hjärta för miljön

Vi vill att du och miljön ska må bra. Sedan flera år tillbaka bedriver vi ett aktivt och engagerat hållbarhetsarbete. Vi strävar alltid efter att minimera miljöpåverkan utan att göra avkall på kvalitet och service. Därför väljer vi leverantörer och produkter som åstadkommer minsta möjliga påverkan på miljön. Hotellet är kvalitetscertifierat enligt ISO 14001 och miljömärkt med Svanen. Dessutom är restaurangen Kravcertifierad.  Som första hotell i Sverige är Skepparholmen hållbarhetscertifierad enligt ISO 20121 - Hållbarhet vid evenemang. Standarden är global och ska leda till en mer hållbar verksamhet där miljömässiga, sociala och ekonomiska aspekter beaktas vid genomförande av evenemang.

waves2-01