DAN_0940_v2b

Mors Dag söndagen den 29/5

Uppmärksamma mamma på Mors Dag! Vi har många omtänksamma spapaket att välja på, både med och utan övernattning. Våra presentkort är också mycket uppskattade. 

Vårt spa är inspirerat av naturen och årstiderna. Här finns njutning för kropp & själ. Koppla av i utomhuspoolen och i rymlig bastu med hänförande utsikt över skärgården. Slappna av, meditera och hämta kraft i stillsam miljö. Vi erbjuder många härliga spabehandlingar.

Sommarboost liggande2

SommarBoost 16-22/6

Träna hos oss i sommar med härliga klasser och inspirerande träningsprofiler. Allt från Holistic Boost med Cecilia Gustafsson, dans med paret Watson till MediYoga med Ulf Wallgren. Du plockar ihop de pass som passar dig bäst och kombinerar med t ex brunch och övernattning. Vid övernattning erbjuder vi ett specialpris från 995 per person. Vi lovar att detta blir sommarens höjdpunkt! 

Smultron

Sommarpaket 20/6-13/8

Vill du uppleva Stockholms skärgård i sommar? I närheten till city, Gröna Lund och museum och ändå lugnt, naturnära och skönt. En ”Hemester eller Svemester” omgiven av fantastisk natur i alla väderstreck. Här kan du koppla av med en härlig spaupplevelse och samtidigt vara aktiv. Läget mellan hav och sjö är perfekt för utomhusaktiviteter. Kajaker och SUPar finns att hyra vid vår brygga vid sjön. Du parkerar kostnadsfritt hos oss och tar dig enkelt ut i den vackra skärgården med en Waxholmsbåt. Vi har gångavstånd till kajen. Då spatiderna och åldersgränserna skiljer sig för dagarna sön-tors och fre-lör, ligger två paket upplagda.

Löpskolning

Löpteknik med MalinDeMora 17/6

Vill du förbättra ditt löpsteg? En förbättrad löpteknik ger ett effektivare löpsteg och en högre fart i din löpning. Med rätt löpteknik blir det roligare och lättare att springa, du sparar samtidigt energi och orkar springa längre.

MalinDeMora instruerar i löpskolning, koordinationsövningar och löpstyrka som inte bara förbättrar din löpteknik utan även minskar risken för skador. Malin ger även tips på hur du kan utveckla och variera din löpträning. Inga förkunskaper krävs och alla kan vara med.

Liveit_Skepparholmen_AdobeRGB_300dpi11

Kvällsspa sön-fre

Stressa ner och låt lugnet infinna sig genom att besöka oss en eftermiddag och kväll. Här får du en skön och avslappnande känsla och avslutningen av dagen går i njutningens tecken. Vi välkomnar dig till vårt spa från kl 16:15 med varma pooler, torrbastu, ångbastu, gym och relax med havsutsikt. Efter härlig avkoppling på spa njuter du av en tvårätters middag. 

- Entré till spa kl 16:15-20:00 med tillgång till varm inomhus- och utomhuspool, torrbastu, ångbastu och relax med havsutsikt. Åldersgräns från 16 år på spa. Under perioden påskveckorna (11/4-24/1 ) har vi en åldersgräns på 10 på spa.
- Lån av handduk, badrock och tofflor
- Digitalledda träningspass med Yogobe. (Föranmälan till pass görs i receptionen på spa samma dag. Är kostnadsfritt och gäller i mån av plats.)
- Tillgång till stort gym med havsutsikt
- Tvårätters middag kl. 20:00
- Kostnadsfri parkering utomhus

Ordinarie pris från 850 kr. 

Midsommarstång

Midsommarpaketet

Besök oss när det är som allra finast! Midsommar är sommarens högtid. Njut av en härlig hotellvistelse som passar både barnfamiljer och par. Den vackra inramningen mellan hav & sjö borgar för ett trevligt midsommarfirande. Här finns midsommarstång, badstrand och stora öppna gräsmattor för lek och aktiviteter utomhus. Kransbindning på endast midsommarafton. Åldersgräns till spa är från 16 år. 

Brunch

Brunch

På lördagar och söndagar dukar vi upp vår brunchbuffé 11:30-14:00. Njut av brunchen och ta sedan en skön promenad i den vackra omgivningen. Bar med fullständiga rättigheter. Vi har även alkoholfria drycker samt ett stort utbud av ekologiska drycker. Bordsvatten, juicer, kaffe och te ingår. Endast bordsbeställning eftersom våra bruncher är mycket populära.

G40_skepparholmenErik_212808_2586

Chef´s Table 16/9

16 exklusiva matplatser finns tillgängliga i vår Bistro, en vacker chambre séparée. Där ger vi våra gäster en kulinarisk upplevelse under ledning av vår eminente kökschef Daniel Engellau.

En härlig matupplevelse väntar med möjlighet att lära sig några matlagningsknep. Så slå dig ner till bords i vår vackra bistro och njut. Vi lovar dig en unik upplevelse - mycket mer än bara en middag. 

Nyhetsbrev

Signa upp för vårt nyhetsbrev och ta del av fina erbjudanden och kampanjer!

E-postE-mail:

NamnName:

krav
svanen-logga
ISO_9001_14001_20121ISO_9001_14001_20121_SV

Med hjärta för miljön

Vi vill att du och miljön ska må bra. Sedan flera år tillbaka bedriver vi ett aktivt och engagerat hållbarhetsarbete. Vi strävar alltid efter att minimera miljöpåverkan utan att göra avkall på kvalitet och service. Därför väljer vi leverantörer och produkter som åstadkommer minsta möjliga påverkan på miljön. Hotellet är kvalitetscertifierat enligt ISO 14001 och miljömärkt med Svanen. Dessutom är restaurangen Kravcertifierad.  Som första hotell i Sverige är Skepparholmen hållbarhetscertifierad enligt ISO 20121 - Hållbarhet vid evenemang. Standarden är global och ska leda till en mer hållbar verksamhet där miljömässiga, sociala och ekonomiska aspekter beaktas vid genomförande av evenemang.

waves2-01