Liveit_Skepparholmen_AdobeRGB_300dpi11

Dag- & kvällsspa

Besök spa en för- eller eftermiddag. Här får du en skön och avslappnande känsla och dagen går i njutningens tecken. Du kan även besöka oss kvällstid och avsluta dagen med några timmar på vårt vackra spa inklusive en middag.

Du har tillgång till magisk infinitypool, värmande bastu och avslappnande lounge. För en extra hälsoboost finns möjlighet till havsbad nere vid bryggan. 

Under sommaren (20/6-13/8) sänker vi åldersgränsen till att gälla från 4 år på spa söndag (eftermiddag) till torsdag. På fredag till lördag är åldersgränsen till spa från 16 år. 
 

summer-gf938b6e37_1920

Café Aquamarina

Njut av havsbrisen och alla båtar som tuffar förbi. På Aquamarina har vi öppet alla dagar kl 11-17 under sommarperioden. Lördagen den 13/8 är sista dagen då vi håller Aquamarina öppet. Då har vi öppet kl 11-20. Här kan du beställa en enklare rätt och något gott att dricka till; 

  • Sallad, välj mellan kyckling, räkor eller vegetarisk
  • Toast, ost & skinka
  • Räksmörgås
  • Diverse bakverk, kanelbulle, småkakor mm
  • Glass
  • Öl, vin, läsk, vatten, kaffe & the.

I stora restaurangen i vår huvudbyggnad kan du också njuta av mat & dryck på vår terrass. 

Pojke på badstege

Sommarpaket 20/6-13/8

Just nu 200 kr rabatt per person, gäller mån-lör. Dessutom 20% rabatt vid 2 övernattningar. 

Vill du uppleva Stockholms skärgård i sommar? I närheten till city, Gröna Lund och museum och ändå lugnt, naturnära och skönt. En ”Hemester eller Svemester” omgiven av fantastisk natur i alla väderstreck. Här kan du koppla av med en härlig spaupplevelse och samtidigt vara aktiv. Läget mellan hav och sjö är perfekt för utomhusaktiviteter. Kajaker och SUPar finns att hyra vid vår brygga vid sjön. Du parkerar kostnadsfritt hos oss och tar dig enkelt ut i den vackra skärgården med en Waxholmsbåt. Vi har gångavstånd till kajen. Då spatiderna och åldersgränserna skiljer sig för dagarna sön-tors och fre-lör, ligger två paket upplagda.

Taudien brygga2

Taudien Training 20-21/8

INSTÄLLT 

Detta är ett träningsevent som passar alla. Här finns passen för dig som vill komma igång med träning och för dig som redan tränar regelbundet. Det blir allt från yoga till löpskolning, funktionell träning och riktigt tuffa träningspass. Det bjuds även på föreläsningar för att få med sig ännu mer motivation och kunskap hem. Så ta med partnern, kompisgänget, mamma/pappa eller kollegorna och njut av vår träningsweekend med rolig träning, god mat och skön avkoppling på spa. TaudienTraining är träningsreseföretaget som fokuserar på Dig och att Du ska få uppleva en aktiv och spännande träningshelg med mycket glädje och gemenskap.

Kajak

Kajak & SUP

Att näst intill ljudlöst glida fram över vattenytan är en upplevelse utöver det vanliga. De lugna paddeltagen skapar en stark medveten närvaro som ger kraft. Närheten till vattnet förstärker naturupplevelsen. I sommar har du möjlighet att hyra både kajak & SUP hos oss. Start från 2022-07-04.

Kajak – 2 timmar
K2:or 695:-/kajak
K1:or 595:-/kajak

SUP – 2 timmar
395:-/SUP

MalinDeMora med tjejer

Dagspa med sommarlunch (förmiddag)

Under sommarperioden 20/6-13/8 är åldersgränsen 4 år (söndag em-fredag fm) och 16 år (fredag em-söndag fm) på spa.

Stressa ner och låt lugnet infinna sig genom att besöka oss en förmiddag. Här får du en skön och avslappnande känsla och dagen går i njutningens tecken. Vi välkomnar dig till vårt spa från kl 9:00 med varma pooler, torrbastu, ångbastu, gym och relax med havsutsikt. Efter härlig avkoppling på spa njuter du av en lunch.

- Entré till spa kl 9:00-12:00 med tillgång till varm inomhus- och utomhuspool, torrbastu, ångbastu och relax med havsutsikt.
- Lån av handduk, badrock och tofflor. Observera att minsta storlek på tofflor är stl. 36, så ta med barntofflor. Badrock finns ej i barnstorlekar.
- Digitalledda träningspass med Yogobe. (Föranmälan till pass görs i receptionen på spa samma dag. Är kostnadsfritt och gäller i mån av plats.)
- Tillgång till stort gym med havsutsikt
- Sommarlunch bestående av en matig sallad med valbar råvara till eller en Club Sandwich med tillbehör, samt kaffe kl. 11:30-13:30.
- Kostnadsfri parkering utomhus

Ordinarie pris från 650 kr. För exakt pris vänligen sök på specifikt datum.

G40_skepparholmenErik_212808_2586

Chef´s Table 16/9

16 exklusiva matplatser finns tillgängliga i vår Bistro, en vacker chambre séparée. Där ger vi våra gäster en kulinarisk upplevelse under ledning av vår eminente kökschef Daniel Engellau.

En härlig matupplevelse väntar med möjlighet att lära sig några matlagningsknep. Så slå dig ner till bords i vår vackra bistro och njut. Vi lovar dig en unik upplevelse - mycket mer än bara en middag. 

Pris 2490:- per person ink vinpaket.

Nyhetsbrev

Signa upp för vårt nyhetsbrev och ta del av fina erbjudanden och kampanjer!

E-postE-mail:

NamnName:

krav
svanen-logga
ISO_9001_14001_20121ISO_9001_14001_20121_SV

Med hjärta för miljön

Vi vill att du och miljön ska må bra. Sedan flera år tillbaka bedriver vi ett aktivt och engagerat hållbarhetsarbete. Vi strävar alltid efter att minimera miljöpåverkan utan att göra avkall på kvalitet och service. Därför väljer vi leverantörer och produkter som åstadkommer minsta möjliga påverkan på miljön. Hotellet är kvalitetscertifierat enligt ISO 14001 och miljömärkt med Svanen. Dessutom är restaurangen Kravcertifierad.  Som första hotell i Sverige är Skepparholmen hållbarhetscertifierad enligt ISO 20121 - Hållbarhet vid evenemang. Standarden är global och ska leda till en mer hållbar verksamhet där miljömässiga, sociala och ekonomiska aspekter beaktas vid genomförande av evenemang.

waves2-01