DSC00542

Julbord 30/11-24/12

Att samla vänner och kollegor till julbord är mycket uppskattat. Börja gärna upplevelsen med en båttur i den fina innerskärgården från stan ut till oss. Vi dukar upp ett traditionellt svenskt julbord. Passar bra både för det lilla och stora sällskapet. Varmt välkommen! 

Onsdag, torsdag & söndag 
695:- ink moms 

Fredag & lördag 
795:- ink moms 

Barn 0-5 år gratis
6-12 år halva priset
Från 13 år fullt pris

Vinter med utsikt från poolen

Jullov på spa

Under jullovet sänker vi åldersgränsen på spa till att gälla från 10 år. Här hos oss får du skön avkoppling och tid tillsamman för hela familjen med varma pooler, bastu, gym & relax. För den som vågar finns vinterbad. Detta spapaket gäller med 1 övernattning under perioden 25/12-7/1 till priset 1295 kr per person. Utvalda datum 26-27/12 och 1-2/1 gäller priset 995 kr per person. Välkommen!

summer-gf938b6e37_1920

Söndagspaketet - från 995 kr per person

För dig som söker avkoppling på vackert spa med pooler, bastu, relax, gym och kallbad. Från den varma utomhuspoolen kan du speja på båtarna som sakta seglar förbi. Skepparholmen ligger naturskönt belägen mellan hav och sjö där du har vatten i ditt blickfång vart än du tittar. På kvällen njuter du av en härlig middag och sover sedan gott i våra sköna sängar. 

Liveit_Skepparholmen_AdobeRGB_300dpi5

Dagspa från 495 kr per person

Stressa ner och låt lugnet infinna sig genom att besöka oss en förmiddag. Här får du en skön och avslappnande känsla och dagen går i njutningens tecken. Vi välkomnar dig till vårt spa från kl 9:00 med varma pooler, bastu, gym och relax med havsutsikt. Efter härlig avkoppling på spa njuter du av en lunch.

- Entré till spa kl 9:00-12:00 med tillgång till varm inomhus- och utomhuspool, bastu och relax med havsutsikt.
- Lån av handduk, badrock och tofflor. 
- Digitalledda träningspass med Yogobe. (Föranmälan till pass görs i receptionen på spa samma dag. Är kostnadsfritt och gäller i mån av plats.)
- Tillgång till stort gym med havsutsikt
- Lunch 

Martin Jeppsen

Söndagspaket med NightSpa 11-12/12

I detta spapaket ingår julbord, entré till spa kl 20:15-24:00 och övernattning. På spa kan du låta kropp och sinnen koppla av i den varma infinitypoolen. Här får du återhämtning och förnyad kraft. Om det är stjärnklart har du möjlighet att få se stjärnfall.  

Pris från 995 kr per person. 

DSC00483

Spapaket med Julbord

Varför inte boka det allra bästa? Ett avkopplande spapaket inklusive julbord, övernattning och frukostbuffé. Njut av vacker miljö precis vid havet. Här finns varma pooler, bastu, gym och relax. Ta ett välgörande vinterbad vid vår brygga och slappna sedan av i den stora bastun med utsikt över vattnet. Hos oss kan du fokusera på välmående och återhämtning. Det är du värd. 

 

utomhuspool

Fira Jul hos oss!

Checka ut från alla måsten och checka in hos oss! Låt oss ta hand om julbestyren så att du kan fira en glittrande julafton på hotell med din vän eller varför inte med hela familjen. Glöggen står på värmning, julbordet är uppdukat och som en extra guldkant har du tillgång till spa med varma pooler, bastu, gym & relax. Vågar du finns även möjlighet till vinterbad. Åldersgränsen till spa är sänkt och gäller från 10 år. Hjärtligt välkommen! 

Om din onlinebokning ej går igenom för ”Julafton med spa" så är detta spapaket slutsålt. Det finns även möjlighet att boka julbord med övernattning utan entré till spa på Julafton. I detta paket finns ingen åldersgräns. Det enda som skiljer dessa paket åt är entrén till spa. 

 

BILD_1

Nyårspaketet 31/12-1/1

Njut av årets sista timmar och starta upp det nya året med någon som betyder mycket för dig. Det blir en fin avslutning på året med spa, nyårssupé och musikunderhållning. Inled det nya året med en skön sovmorgon. Hjärtligt välkommen!

Taudien2

Taudien Training 4-5/2 2023

Detta är ett träningsevent som passar alla. Här finns passen för dig som vill komma igång med träning och för dig som redan tränar regelbundet. Det blir allt från yoga till löpskolning, funktionell träning och riktigt tuffa träningspass. Det bjuds även på föreläsningar för att få med sig ännu mer motivation och kunskap hem. Så ta med partnern, kompisgänget, mamma/pappa eller kollegorna och njut av vår träningsweekend med rolig träning, god mat och skön avkoppling på spa. TaudienTraining är träningsreseföretaget som fokuserar på Dig och att Du ska få uppleva en aktiv och spännande träningshelg med mycket glädje och gemenskap.

Nyhetsbrev

Signa upp för vårt nyhetsbrev och ta del av fina erbjudanden och kampanjer!

E-postE-mail:

NamnName:

Skepparholmen Nacka
Franckes väg
132 39 Saltsjö-boo
Stockholm
08-747 65 00

Org.nr 556579-7619

krav
svanen-logga
ISO_9001_14001_20121ISO_9001_14001_20121_SV

Med hjärta för miljön

Vi vill att du och miljön ska må bra. Sedan flera år tillbaka bedriver vi ett aktivt och engagerat hållbarhetsarbete. Vi strävar alltid efter att minimera miljöpåverkan utan att göra avkall på kvalitet och service. Därför väljer vi leverantörer och produkter som åstadkommer minsta möjliga påverkan på miljön. Hotellet är kvalitetscertifierat enligt ISO 14001 och miljömärkt med Svanen. Dessutom är restaurangen Kravcertifierad.  Som första hotell i Sverige är Skepparholmen hållbarhetscertifierad enligt ISO 20121 - Hållbarhet vid evenemang. Standarden är global och ska leda till en mer hållbar verksamhet där miljömässiga, sociala och ekonomiska aspekter beaktas vid genomförande av evenemang.

waves2-01