Mat med kärlek & omtanke

Vi har öppet året runt och erbjuder allt från hotellfrukost, lunch, brunch och middag till små intima konserter med livemusik. En nyhet är Chef´s Table som blivit succé. Varmt välkommen till vår restaurang med panoramavy över Saltsjön! 

För bordsbeställning vänligen kontakta oss på 08-747 65 00 eller info@skepparholmen.se.

Brunch

Brunchbuffé lördag & söndag

Vår brunchbuffé står uppdukad kl 11.30-14.00. Njut av brunchen och ta sedan en skön promenad i den vackra omgivningen.

OI000053-01

Chef´s Table 16/9

16 exklusiva matplatser finns tillgängliga i vår Bistro, en vacker chambre séparée. Där ger vi våra gäster en kulinarisk upplevelse under ledning av vår eminente kökschef Daniel Engellau.

En härlig matupplevelse väntar med möjlighet att lära sig några matlagningsknep. Så slå dig ner till bords i vår vackra bistro och njut. Vi lovar dig en unik upplevelse - mycket mer än bara en middag. 

82

Drop in-vigsel 5/6

En vigsel med vacker inramning mellan hav & sjö. På plats finns präst, musiker och solist. Familj och vänner är självklart också välkomna. Man kan även addera till festvåning- och spapaket. Välkommen! 

bread-ge261a46bd_1280

Frukost

En bra start på dagen är det viktigaste man kan få. Börja med en god frukost och njut av vacker utsikt över vattnet. Passa på att ta en promenad längs med vår fina udde, andas välgörande havsluft och få rosor på kind.

Bunch

Lunch

Vi erbjuder lunchbuffé måndag till fredag. Vår lunchbuffé består av salladsbord, varmrätt, varm vegetarisk rätt samt smör & bröd, måltidsdryck och kaffe/te. Vår lunch serveras kl 11.30 - 13.30.

brunch

Brunch

Vår brunchbuffé står uppdukad på lördagar och söndagar kl 11.30-14.00. Njut av brunchen och ta sedan en skön promenad i den vackra omgivningen.

Vår härliga brunchbuffé är säsongsanpassad och varieras från helg till helg. Här finns bl a fräscha sallader, kycklingklubbor, äggröra, nybakt bröd, nygräddade våfflor med sylt etc. 

Långfredag, Påskafton, Påskdagen och Annandag påsk (15-18/4) serverar vi en påskinspirerad brunch. 

DSCF4820

Middag

I vår trevliga restaurang njuter du av en välkomponerad middagsmeny efter säsongens råvaror där vi strävar efter att använda ekologiska och närproducerade råvaror. Kökschef Daniel Engellau med team önskar välkommen!

IMG_0115-Edit

Chef's Table

16 exklusiva matplatser finns tillgängliga i vår Bistro, en vacker chambre séparée. Där ger vi våra gäster en kulinarisk upplevelse under ledning av vår eminente kökschef Daniel Engellau.

En härlig matupplevelse väntar med möjlighet att lära sig några matlagningsknep. Så slå dig ner till bords i vår vackra bistro och njut. Vi lovar dig en unik upplevelse - mycket mer än bara en middag. Nästa tillfälle 16/9. 

BILD_3

Nyhetsbrev

Signa upp för vårt nyhetsbrev och ta del av fina erbjudanden och kampanjer!

E-postE-mail:

NamnName:

krav
svanen-logga
ISO_9001_14001_20121ISO_9001_14001_20121_SV

Med hjärta för miljön

Vi vill att du och miljön ska må bra. Sedan flera år tillbaka bedriver vi ett aktivt och engagerat hållbarhetsarbete. Vi strävar alltid efter att minimera miljöpåverkan utan att göra avkall på kvalitet och service. Därför väljer vi leverantörer och produkter som åstadkommer minsta möjliga påverkan på miljön. Hotellet är kvalitetscertifierat enligt ISO 14001 och miljömärkt med Svanen. Dessutom är restaurangen Kravcertifierad.  Som första hotell i Sverige är Skepparholmen hållbarhetscertifierad enligt ISO 20121 - Hållbarhet vid evenemang. Standarden är global och ska leda till en mer hållbar verksamhet där miljömässiga, sociala och ekonomiska aspekter beaktas vid genomförande av evenemang.

waves2-01