Mat med kärlek & omtanke

Vi har öppet året runt och erbjuder allt från hotellfrukost, lunch och middag till livemusik på uteserveringen. En nyhet är Chef´s Table som blivit succé. Varmt välkommen till vår restaurang med panoramavy över Saltsjön! 

För bordsbeställning vänligen kontakta oss på 08-747 65 00 eller info@skepparholmen.se.

Aquas däck

Café Aquamarina

Njut av havsbrisen och alla båtar som tuffar förbi. På Aquamarina har vi öppet kl 11-17 under sommarperioden. Lördagen den 13/8 är sista dagen då vi håller Aquamarina öppet. Då har vi öppet kl 11-20.  

  • Sallad, välj mellan kyckling, räkor eller vegetarisk
  • Toast, ost & skinka
  • Räksmörgås
  • Diverse bakverk, kanelbulle, småkakor mm
  • Glass
  • Öl, vin, läsk, vatten, kaffe & the.

I stora restaurangen i vår huvudbyggnad kan du också njuta av mat & dryck på vår terrass. 

OI000053-01

Chef´s Table 16/9

16 exklusiva matplatser finns tillgängliga i vår Bistro, en vacker chambre séparée. Där ger vi våra gäster en kulinarisk upplevelse under ledning av vår eminente kökschef Daniel Engellau.

En härlig matupplevelse väntar med möjlighet att lära sig några matlagningsknep. Så slå dig ner till bords i vår vackra bistro och njut. Vi lovar dig en unik upplevelse - mycket mer än bara en middag. 

Pris 2490:- per person ink vinpaket.

Drop in

Boka din bröllopsfest hos oss

En vigsel med vacker inramning mellan hav & sjö. Välj att ha ditt arrangemang inom- eller utomhus. Du kan addera till en härlig spavistelse för dina gäster med eller utan övernattning. 

bread-ge261a46bd_1280

Frukost

En bra start på dagen är det viktigaste man kan få. Börja med en god frukost och njut av vacker utsikt över vattnet. Passa på att ta en promenad längs med vår fina udde, andas välgörande havsluft och få rosor på kind. 

Från 24 juni till 13 augusti serverar vi frukost kl. 08.00 – 10.00.

Bunch

Lunch

Under sommarperioden erbjuder vi en sommarlunchmeny kl 11:30-14:00 i vår restaurang i huvudbyggnaden. Här finns möjlighet att beställa enklare rätter som Clubsandwich, toast, räksmörgås och sallad med varmrökt lax, örtstekt kyckling och haloumi. 

Vi har även Aquamarina öppen kl 11-17 under sommarperioden. Lördagen den 13/8 är sista dagen då vi håller Aquamarina öppet. Då har vi öppet kl 11-20. Här serverar vi enklare rätter. Välkommen! 

Från lördagen den 20/8 serverar vi vår populära brunchbuffé igen. Fram till dess erbjuder vi vår sommarlunchmeny. Välkommen!

Terrass

Njut på vår terrass med havsutsikt

Än är det många fina sommarkvällar kvar. Hos oss kan du njuta av god mat och dryck och den vackra utsikten. Vi har öppet alla dagar. Välkommen!

DSCF4881

Middag

I vår trevliga restaurang njuter du av en välkomponerad middagsmeny efter säsongens råvaror där vi strävar efter att använda ekologiska och närproducerade råvaror. Kökschef Daniel Engellau med team önskar välkommen!

Under sommarperioden 20/6-14/8 erbjuder vi en sommarmiddag med grillat: Förrättsbuffé samt varmrätt bestående av ett val av huvudråvara (kött, kyckling, fisk eller vegetariskt) och tillbehör i form av sallader, såser och annat från en buffé. Serveras i restaurangen kl 17:00-22:00. Pris: 595 kr pr person.

Vi har även en barmeny mellan kl 15.00-24.00.

Välkommen med din bordsbeställning! 

IMG_0115-Edit

Chef's Table

16 exklusiva matplatser finns tillgängliga i vår Bistro, en vacker chambre séparée. Där ger vi våra gäster en kulinarisk upplevelse under ledning av vår eminente kökschef Daniel Engellau.

En härlig matupplevelse väntar med möjlighet att lära sig några matlagningsknep. Så slå dig ner till bords i vår vackra bistro och njut. Vi lovar dig en unik upplevelse - mycket mer än bara en middag. Nästa tillfälle 16/9. 

Pris 2490:- per person ink vinpaket.

BILD_3

Nyhetsbrev

Signa upp för vårt nyhetsbrev och ta del av fina erbjudanden och kampanjer!

E-postE-mail:

NamnName:

krav
svanen-logga
ISO_9001_14001_20121ISO_9001_14001_20121_SV

Med hjärta för miljön

Vi vill att du och miljön ska må bra. Sedan flera år tillbaka bedriver vi ett aktivt och engagerat hållbarhetsarbete. Vi strävar alltid efter att minimera miljöpåverkan utan att göra avkall på kvalitet och service. Därför väljer vi leverantörer och produkter som åstadkommer minsta möjliga påverkan på miljön. Hotellet är kvalitetscertifierat enligt ISO 14001 och miljömärkt med Svanen. Dessutom är restaurangen Kravcertifierad.  Som första hotell i Sverige är Skepparholmen hållbarhetscertifierad enligt ISO 20121 - Hållbarhet vid evenemang. Standarden är global och ska leda till en mer hållbar verksamhet där miljömässiga, sociala och ekonomiska aspekter beaktas vid genomförande av evenemang.

waves2-01