• Rabatterade sommarpriser 6/7-8/8

  Vill du uppleva Stockholms skärgård i sommar? I närheten till city, Gröna Lund och museum och ändå lugnt, naturnära och skönt. En ”Hemester eller Svemester” omgiven av fantastisk natur i alla väderstreck. Här kan du koppla av med en härlig hotellupplevelse och samtidigt vara aktiv. Läget mellan hav och sjö är perfekt för utomhusaktiviteter. Utrustning för vattensporter finns att hyra vid vår brygga. Vi har hotellpaket både med och utan entré till spa.

  Sommarpriser 6/7-8/8

 • Träningsveckan 18-23/6

  Kom och träna med oss i sommar! Vi erbjuder ett stort utbud av härliga klasser och inspirerande träningsprofiler. Allt från Holistic Boost med Cecilia Gustafsson, dans med paret Watson till yoga flow & yinyoga samt föreläsning av Annika Kvist om hälsosam livsstil. Du plockar ihop de träningspass som passar dig bäst och kombinerar med t ex brunch och övernattning.

  Träningsveckan 18-23/6

 • Mors Dag söndag den 30/5

  Uppmärksamma mamma på mors dag med läcker brunch och spa. Vi har många omtänksamma paket att välja mellan. Vad sägs om en övernattning redan ifrån lördagen och överraska med blommor och frukost på sängen på söndagen? Låt henne få koppla av och njuta - det är hon verkligen värd! Hjärtligt välkommen till oss!

  Brunch & spa, sön em

 • Safehotels CovidClean™-certifierat hotell

  Vi anpassar, pausar och ställer om vår verksamhet i enlighet med rådande rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och den nya pandemilagstiftningen. Vi är utbildade, kontrollerade och godkända via Safehotels CovidClean™-certifiering. Du som gäst ska kunna känna dig trygg när du vistas hos oss. Din hälsa och ditt välmående är vår högsta prioritet. Skepparholmen Nackas ledord för din säkerhet är ansvarsfullt, hållbart & omtänksamt.

  Information/Covid-19