Hotell mellan hav & sjö  

Hos oss bor du bra i något av våra 105 hotellrum och 156 bäddar. Rummen är fyrstjärniga och många har fönster som vetter mot havet. Inredningen är trivsamt och vi lägger stor vikt vid att hålla rummen fräscha. Se bildgalleri för våra hotellrum. 

Om du öppnar fönstret kan du höra vågskvalp och känna havsbrisen. Ta gärna en promenad längs vår vackra udde. Varmt välkommen, vi tar hand om dig!

Nyhet! Wellnesspaket med övernattning
Skepparholmen är belägen mellan hav och sjö. Här finns många vackra vandringsleder runt knuten. Så koppla av med en långpromenad längs med vattnet. Väl tillbaka på hotellet njuter du av en härlig trerättersmiddag, med betryggande avstånd mellan borden.  

Passa på att träna på vårt gym med havsutsikt. Där tillåter vi enbart 4 gäster att träna samtidigt. Vi har även härliga digitalledda träningspass. Vi följer rekommendationerna och anpassar till få deltagare i stora lokaler. Allt för att du som gäst ska känna dig trygg hos oss. 

I paketet ingår även Gående meditation, fritt nyttjande av aktivitetsytor inomhus som t ex biljard, dart och läshörna samt kostnadsfri parkering utomhus och tillgång till fritt Wifi. Entré till spa kan köpas till i mån av plats. Vi är ett Safehotels CovidClean™-Certifierat hotell. 

Se Hotellpaket.

Spapaket
Om du önskar en vistelse inklusive spa - se våra spapaket.  

Med anledning av Covid-19
Att skapa trygghet för våra gäster och medarbetare är viktigt för oss. Vi följer Folkhälsomyndighetens och VISITA:s rekommendationer och anpassar vår verksamhet så att du som gäst ska kunna känna dig trygg när du vistas hos oss. Din hälsa och ditt välmående är vår högsta prioritet. Skepparholmen Nackas ledord för din säkerhet är ansvarsfullt, hållbart & omtänksamt. Läs mer om de åtgärder som vidtagits hos oss här

Försäljningsavdelningen finns tillgänglig på vardagar kl 9:00-15:00 på 08-747 65 00 och info@skepparholmen.se. Följ oss gärna i sociala medier på ”Skepparholmen Nacka” där vi bland annat uppdaterar med erbjudanden. På Insta Stories uppdaterar vi dagligen. 

Välkommen hem! Vi får dig att längta tillbaka.

 • Wellnesspaket med övernattning

  Skepparholmen Nacka är vackert beläget i Stockholms innerskärgård i naturskön och välgörande miljö. Här kan du koppla av, äta gott och sova ut. Glömma vardagen för en stund och låta lugnet infinna sig i hela kroppen. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer så att du som gäst ska kunna känna dig trygg när du vistas hos oss. Hjärtligt välkommen!

  Wellnesspaket (ej entré till spa)

 • Svårt att hitta den rätta julklappen?

  Köp ett presentkort fylld av Wellness! I en tid där hälsa är det viktigaste vi har, kan vi inte komma på en bättre julklapp än att ge bort välmående. Ett presentkort med en spaupplevelse ger mottagaren skön avkoppling där ett ”må-bra-hormon” frigörs som främjar välbefinnande. Vi är ett Safehotels CovidClean™-certifierat hotell och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer så att du som gäst ska kunna känna dig trygg när du vistas hos oss. Din hälsa och ditt välmående är vår högsta prioritet.

  Presentkort online

 • Vi är ett Safehotels CovidClean™-certifierat hotell

  Skepparholmen Nacka är ett av de första Safehotels CovidClean™-certifierade hotellen i Sverige. Detta är en helt ny standard för att säkerställa åtgärder för att minska smittspridning av Covid-19. Att ha granskats och kvalitetssäkrats av tredje part innebär ökad trygghet både för gäster och medarbetare. Våra ledord för säkerhet är ansvarsfullt, hållbart och omtänksamt. Välkommen till oss!

  Pressmeddelande

 • Kristi Himmelsfärd 13-14/5 2021

  Den 21 maj är det Kristi himmelsfärdsdag och vårkänslorna börjar spira. Möt våren här hos oss och sätt en extra guldkant på tillvaron. Börja vistelsen med en kaffe- och tebuffé med tillbehör. Njut sedan på spa med bad i varm utomhuspool och vacker inomhuspool. Ta en skön promenad runt den vackra udden eller träna på gym. Låt dig sedan väl smaka av en härlig trerättersmiddag

  Kristi Himmelsfärd 13-14/5 2021