Hotellerbjudande 6/7-8/8!   

Vill du uppleva Stockholms skärgård i sommar? I närheten till city, Gröna Lund och museum och ändå lugnt, naturnära och skönt. En ”Hemester eller Svemester” omgiven av fantastisk natur i alla väderstreck. Här kan du koppla av med en härlig hotellupplevelse och samtidigt vara aktiv. Läget mellan hav och sjö är perfekt för utomhusaktiviteter. Utrustning för vattensporter finns att hyra vid vår brygga. Bekymmer med bilen behöver du inte ha. Du parkerar kostnadsfritt hos oss och tar dig enkelt ut i den vackra skärgården med en Waxholmsbåt. Vi har gångavstånd till kajen.

Hos oss bor du bra i något av våra 105 hotellrum och 156 bäddar. Rummen är fyrstjärniga och många har fönster som vetter mot havet. Inredningen är trivsamt och vi lägger stor vikt vid att hålla rummen fräscha. Om du öppnar fönstret kan du höra vågskvalp och känna havsbrisen. Ta gärna en promenad längs vår vackra udde. 

Välkommen! Vi får dig att längta tillbaka.

 • Sommarpaket med spa 6/7-8/8

  För dig som vill koppla av med spa när när skärgård är som allra vackrast. Från den varma utomhuspoolen kan du speja på båtarna som sakta seglar förbi. Skepparholmen ligger naturskönt belägen mellan hav och sjö där du har vatten i ditt blickfång vart än du tittar. På kvällen njuter du av en härlig grillbuffé och sover sedan i våra sköna sängar. Under sommaren sänker vi åldersgränsen till att gälla från 4 år på vårt spa på vardagar. Detta härliga sommarpaket passar därför fint både för barnfamiljer och andra som vill ta det lugnt och njuta av sommaren hos oss. I närheten har vi vackra Trollsjön för härliga bad. Med gångavstånd finns Waxholmsbryggan, om man vill ta en liten tur med skärgårdsbåten. Vi har kostnadsfri parkering.

  Sommarpaket med spa 6/7-8/8

 • Skärgårdssommar 6/7-8/8

  Vill du uppleva Stockholms skärgård i sommar? I närheten till city, Gröna Lund och museum och ändå lugnt, naturnära och skönt. En ”Hemester eller Svemester” omgiven av fantastisk natur i alla väderstreck. Här kan du koppla av med en härlig hotellupplevelse och samtidigt vara aktiv. Läget mellan hav och sjö är perfekt för utomhusaktiviteter. Utrustning för vattensporter finns att hyra vid vår brygga, via ett samarbete med aktivitetsföretaget Öppet Hav. Bekymmer med bilen behöver du inte ha. Du parkerar kostnadsfritt hos oss och tar dig enkelt ut i den vackra skärgården med en Waxholmsbåt. Vi har gångavstånd till kajen.

  Skärgårdssommar 6/7-8/8

 • Vandring & spa, sommar 6/7-8/8

  Besök oss när de är som vackras! Kombinera motion i vacker natur med återhämtning på spa. Njut av Boo-leden där du får se sjöar och kulturhistoriska platser. Leden passar alla oavsett vilken fysik du har. Sträckan som är 1,5 mil är även perfekt för elit- och traillöpare. När du är åter på Skepparholmen njuter du av skön avkoppling på spa med varma bad och vacker utsikt över Stockholms inlopp.

  Vandring & spa, sommar 6/7-8/8

 • Aktivitetshubb i sommar 6/7-8/8

  Skepparholmen ligger vackert beläget mellan hav och sjö. Perfekt läge för härliga aktiviteter på vattnet. Via ett samarbete med aktivitetsföretaget Öppet Hav kan vi erbjuda allt från en skön kajaktur till en fartfylld tur med en RIB-båt. Eller vad sägs om en tur med en Ferrari 488 GTB eller en Lamborghini Huracan EVO som går från 0 till 100 km/h på 2,9 sekunder?

  Aktivitetshubb i sommar 6/7-8/8