Boka ditt hybridmöte hos oss

Spa- & konferenshotellet Skepparholmen Nacka står nu fullt riggat för att löpande kunna genomföra integrerade digitala möten på ett kvalitativt och säkert sätt. En stor investering i ny teknik gör att mötesdeltagare som ej har möjlighet att vara med på plats kan delta i s k Hybridmöten, en kombination av ett fysiskt och digitalt möte. Det unika är att det sker via en enkel ”Plug- & Play”-teknik. Tekniken stödjer alla former av digitala videomötesplattformar som Zoom, Webex, Teams, Google Meet, Goto Meetings mfl. Detta är en av de anpassningar som Skepparholmen Nacka genomfört med anledning av den pågående pandemin.

- Efter en vår med mycket distansarbete och inställda konferenser är behovet av att kunna mötas fysiskt stort. Man behöver samla sina medarbetare för att inspirera och engagera och det är svårt att göra enbart digitalt. Den unika plattform som vi nu installerat ger även de digitala mötesdeltagarna en kvalitativ närvaro i det fysiska konferensrummet, där de enkelt kan delta i mötets dialog via flera integrerade kameror och mikrofoner. Detta är en framtidsanpassad lösning som vi är först med i det här utförandet, säger Skepparholmen Nackas Produktionschef Marcus Press.

Med den nya tekniska plattformen ges följande möjligheter:

- Skapa en mötesstruktur genom att knyta ihop alla deltagare i samma möte, oavsett om de är med på plats eller uppkopplad via digital uppkoppling från annan plats i världen.

- Samla många deltagare på en och samma gång i flera rum samt via videolänk. Streama föreläsningar och gruppdiskussioner mellan flera mötesrum och interagera mellan deltagarna.

- Ansluta via valfri plattform som Zoom, Webex, Teams, Google Meet, Goto Meetings etc.

- Några av våra lokaler är konverterade till ”Huddle Rooms”, vilket är mindre mötesrum som enkelt kör "vanliga" videokonferensmöten. 

Pris för ett Hybridmöte: 10 000 kr per dag ex moms + lokalkostnad.

För mer information och bokning kontakta försäljningsavdelningen på 08-747 65 00 eller info@skepparholmen.se. 

Pressinformation/PDF

Referens