Träning med MalinDeMora

Malin Dahlgren driver sedan 2012 företaget MalinDeMora och arbetar med att sprida träningsglädje. Hon är licensierad personlig tränare och certifierad skidcoach genom Svenska Skidförbundet. Hennes motto är att alla kan träna på ett eller annat sätt efter sina egna förutsättningar och individuella mål. Hon är uppvuxen i Mora och har passion för längdskidåkning men utövar många olika idrotter och arbetar med varierande uppdrag inom träning och hälsa både mot privatpersoner och företag. Både enskilt och olika typer av gruppträningar för allt från nybörjare till elitmotionärer. 

Exempel på gruppträningar som med fördel går att hållas utomhus i de vackra omgivningarna kring Skepparholmen men även inomhus.  

TeamWork Träning 
Ett träningspass där deltagarna får träna i par eller i grupp och utföra olika övningar tillsammans. Fokus på att stärka både uthållighet, muskler och teamkänslan med kollegorna.  

Cirkelfys 
Träning med olika redskap såsom TRX, hantlar, medicinboll, gummiband m.m i stationer. 

Fullbody workout 
Fokus på övningar med kroppen som redskap. Fokus på kondition, styrka, balans, rörlighet och koordination. 

Core och Flex
Bålstyrka och rörlighetsträning i fokus. Redskap: kvastskaft.  

Löpträning och löpstyrka
Olika typer av övningar som främjar en bättre löpteknik. Samt olika intervaller som går att anpassa efter gruppens nivå. 

Backträning med stavar 
Ett skonsamt träningspass för hela kroppen med fokus på kondition men även styrka och rörlighet. 

2950 kr för 60 min för grupper upp till 10 personer. Därutöver debiteras 195 kr extra per person. Priserna är ex moms.