• Nyhet! - Chefs Table

  Under 2021 visar vi upp vårt kök och vad vi kan leverera. 16 exklusiva matplatser finns tillgängliga i Bistron, en vacker chambre séparée. Där ger vi gästerna en kulinarisk upplevelse under ledning av vår eminente kökschef Daniel Engellau. En härlig matresa väntar med möjlighet att lära sig några matlagningsknep. Så slå dig ner till bords i den vackra bistron och njut. Vi lovar dig en unik upplevelse - mycket mer än bara en middag. Vi erbjuder platser 15/10, 16/10 och 20/11. Välkommen!

  Nyhet! Chef´s table

 • Tennessee Tears live 23/9 och 24/9

  Vi är så glad att kunna hälsa Tennessee Tears välkomna tillbaka till oss igen torsdagen den 23/9 och fredagen den 24/9. Kl 17.30–18.00 ”mingel-musik” i baren och sedan fortsätter de att spela sköna låtar kl 20.00–21.30.Tips! Ta gärna Waxholmsbåten ut till oss. Gångavstånd från Hasseluddens brygga. Annars finns buss 417 från Orminge Centrum. Kommer du med bil är det fri parkering. Välkommen till baren med bästa utsiktsplatsen!

  Livemusik i baren 23/9, 24/9

 • Bröllop

  Här hos oss finns alla möjligheter för att ditt bröllop ska bli precis som du tänkt dig. Vi ser fram emot att anordna en fin fest som blir ett minne för livet. Vi erbjuder allt från det stora sagobröllopet till den lilla privata bröllopsmiddagen, inramat av havet och vår lilla sjö i bakgrunden. Vi erbjuder vacker festlokal, terrass med utsikt över havet, läckert spa och över 100 hotellrum. Hit tar sig bröllopsgästerna enkelt med bil, buss eller båt. Kostnadsfri parkering.

  Bröllop

 • Brunch på lör & sön

  Vår brunchbuffé står uppdukad kl 11.30-14.00 på lördagar och söndagar. Njut av brunchen och ta sedan en skön promenad i den vackra omgivningen. Här finns en bar med fullständiga rättigheter. Vi har även alkoholfria drycker samt ett stort utbud av ekologiska drycker. Bordsvatten, juicer, kaffe och te ingår. Välkommen med din beställning!

  Brunch