Julfest

- Gäller 14/12

Boka ett härligt jularrangemang hos oss med julinspirerad trerätters middag och underhållning med Marcus Frenell. Njut av kul stämning och mingel i baren där Marcus Frenell spexar med sång, musik och humor. Avsluta kvällen med skönt ös på dansgolvet med DJ. Passar perfekt som julavslutning med kollegorna eller en helkväll med kompisgänget. Ta även chansen att addera till vårt övernattningspaket som även inkluderar entré till vårt populära spa. Där finns varma pooler med utsikt över vattnet, bastu, relax m.m.

Kvällen inkluderar: 

 • Ett glas mousserande vid ankomst
 • Julinspirerad trerättersmiddag med utsikt över havet
 • Underhållning i baren med Marcus Frenell
 • Bar och DJ fram till kl 01.00 

Pris per person: 850 kr ink moms. Varmt välkommen! 

Vill du kombinera julfesten med spa & övernattning så rekommenderar vi vårt fredagspaket, läs mer och boka här.

Marcus Frenell är sångare, showartist och musiker som började sin bana på Cabaret Lorensberg i Göteborg som 19 åring. Efter det har han turnerat på heltid med diverse koncept i hela landet på klubbar, båtar, restauranger och olika företagsevents. Allt från som solist, showgrupp, band, trubadur. Nu med över 16 års erfarenhet av nöjesbranschen. Läs mer om Marcus Frenell här

 

 • Populär brunch - alltid på söndagar

  Vi har vår brunch framdukad på söndagar kl 11.00 - 14.00. Njut av den läckra buffén och ta sedan en skön promenad i den vackra omgivning. I samband med brunch finns vår bar med fullständiga rättigheter. Vi har även alkoholfria drycker samt ett stort utbud av ekologiska drycker. Bordsbeställning. Varmt välkommen!

  Brunchbuffé

 • Presentkort är bästa julklappen!

  Ge bort en upplevelse till någon du tycker om. Det är en fin gåva med omtanke och hjärta. Köper du presentkort via vår webbshop skickar vi det till dig eller direkt till den du vill uppvakta tillsammans med en hälsning. Senaste dagen för köp av presentkort innan julafton, som ska skickas via posten, är tisdagen den 18 december. Köp av presentkort via e-post går att beställa in i det sista. God Jul!

  Presentkort online

 • Blodsockersäkert

  Genom vårt matkoncept - Blodsockersäkra konferenser - är vår ambition att inspirera till att äta gott, varierat och nyttigt. Här finns mat för alla önskemål. Vi erbjuder läcker och hälsosam mat så att deltagarna håller sig effektiva och kreativa under hela sin vistelse. Det är även viktigt för oss att vår mat ser bra ut och har en härlig doft och smak. Vår restaurang är Kravcertifierad.

  Blodsockersäkert

 • Födelsedag och andra fester

  50-årskalas? Inga problem. Vi hjälper dig med det och givetvis alla andra partaj och middagar också. Vår restaurang med panoramavy över vattnet passar utmärkt för den stora festen. Likaså vår sekelskiftesvilla Villa Torpa samt båten Aquamarina. Varma kvällar öppnar vi dörrarna till den magnifika terrassen.

  Högtider