Julfest

- Gäller 30/11, 7/12 & 14/12

Boka ett härligt jularrangemang hos oss med julinspirerad trerätters middag och underhållning med Marcus Frenell. Njut av kul stämning och mingel i baren där Marcus Frenell spexar med sång, musik och humor. Avsluta kvällen med skönt ös på dansgolvet med DJ. Passar perfekt som julavslutning med kollegorna eller en helkväll med kompisgänget. Ta även chansen att addera till vårt övernattningspaket som även inkluderar entré till vårt populära spa. Där finns varma pooler med utsikt över vattnet, bastu, relax m.m.

Kvällen inkluderar: 

 • Ett glas mousserande vid ankomst
 • Julinspirerad trerättersmiddag med utsikt över havet
 • Underhållning i baren med Marcus Frenell
 • Bar och DJ fram till kl 01.00 

Pris per person: 850 kr ink moms. Varmt välkommen! 

Vill du kombinera julfesten med spa & övernattning så rekommenderar vi vårt fredagspaket, läs mer och boka här.

Marcus Frenell är sångare, showartist och musiker som började sin bana på Cabaret Lorensberg i Göteborg som 19 åring. Efter det har han turnerat på heltid med diverse koncept i hela landet på klubbar, båtar, restauranger och olika företagsevents. Allt från som solist, showgrupp, band, trubadur. Nu med över 16 års erfarenhet av nöjesbranschen. Läs mer om Marcus Frenell här

 

 • Planerar du för en Möhippa?

  Här finns den perfekta inramningen för en lyckad dag med tjej- eller killgänget med läckert spa, sköna spabehandlingar och god mat. Ta gärna Waxholmsbåten ut till oss så kan ni starta firandet redan på båten.

  Möhippa

 • Boka din julfest hos oss 30/11, 7/12 & 14/12

  Boka ett härligt jularrangemang med julinspirerad trerätters middag och underhållning med Marcus Frenell. Njut av kul stämning och mingel i baren där Marcus Frenell spexar med sång, musik och humor. Avsluta kvällen med skönt ös på dansgolvet med DJ. Passar perfekt som julavslutning med kollegorna eller en helkväll med kompisgänget. Ta även chansen att addera till vårt övernattningspaket som även inkluderar entré till vårt populära spa. Eller kombinera julfesten med en konferens.

  Julfest 30/11, 7/12 & 14/12

 • Morgonyoga på fredagar

  Vi väcker kropp & själ för en skön start på dagen. Lugn yoga med avslutande meditation för ny kraft och energi. Alla är välkomna, både nybörjare och träningsvana. Tid: Fredagar kl 07.00-07.45. Plats: Aktivitetslokalen på spa. Ingen anmälan behövs i förväg. Drop-in. Passet är kostnadsfritt och gäller enbart för våra övernattande gäster. Varmt välkommen!

  Morgonyoga på fredagar

 • Födelsedag och andra fester

  50-årskalas? Inga problem. Vi hjälper dig med det och givetvis alla andra partaj och middagar också. Vår restaurang med panoramavy över vattnet passar utmärkt för den stora festen. Likaså vår sekelskiftesvilla Villa Torpa samt båten Aquamarina. Varma kvällar öppnar vi dörrarna till den magnifika terrassen.

  Högtider