Julmiddag 30/11-19/12

Finns det något vackrare än gnistrande snö i solen i ett vinterlandskap? Att samla den närmaste familjen eller kollegorna till en julmiddag är mycket uppskattat. Börja gärna upplevelsen med en båttur i den fina innerskärgården från stan ut till oss. Eller förläng den härliga känslan med en avkopplande skärgårdsweekend. 

Doften av glögg möter dig redan vid entrén och värmer gott tillsammans med den sprakande brasan. Under kvällen får du njuta av julens underbara smaker. Allt omsorgsfullt tillagat med råvaror av högsta kvalitét.

Till allt det goda har vi mycket spännande att erbjuda i glasen. Här finns något för alla. Även många goda ekologiska och alkoholfria alternativ.  

Förrätt
Norröarnas matjessill (MSC) med äggkräm, regnbågsrom, brynt smör, finskuren lök och mandelpotatis-crisp.

Varmrätt
Svensk mörbakad fläsksida med vår egen stoppade kryddkorv, nystekt fläskfilé, tryfferad kålkräm, sallad med rödkål och svenskt äpple med steksky.

Ost
Tre svenska gårdsostar med rosmarinkryddad marmelad, spisbröd och kex.

Dessert 
Crème brûlée bakad i kopp med karamelliserat socker, chokladtryffel, saffranskryddad apelsinsorbet och sockrade mandlar.

Julmiddag: 695 kr inkl moms per person. Halva priset för barn upp till 10 år. Barn 1-2 år ingen kostnad. I priset ingår glögg vid ankomst. I våra spa- och konferenspaket som inkluderar middag ingår ovanstående julmiddag istället utan extra kostnad under perioden 30/11 - 19/12.

Kostnadsfri parkering utomhus. 

Vi har anpassat våra julmiddagar till gällande rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och vi dukar för sällskap om max 8 personer med minst 1,5 meter mellan borden. Läs mer om våra åtgärder vi vidtagit för att minimera risk för spridning av Covid-19 här

Hjärtligt välkommen med din beställning till 08-747 65 00 eller info@skepparholmen.se.