Nyårssupé & dans till "livemusik"

Förrätt
Citrongravad lätt sotad pilgrimsmussla med grillad ört-olja, forellrom, inlagd gurka, spritärta och kryddig skottsallad.

Varmrätt
Grillad torskrygg (norskodlad) med skummig smörsås smaksatt med fläder, sjögrässlungat vintergrönt, potatis string-hair och citronkryddad mandelpotatispuré. 

Ost
Tre sorters svenska gårdsostar med nykokt björnbärs- & lavendelmarmelad, hembakat mjukt och hårt bröd.

Dessert
Nybakad kardemummakaka med Skepparholmens äpplesorbet och karamell- & kanelskum.

Pris: 1595 kr per person.

Ett glas Champagne serveras innan supén.

 

 • Julafton & spa

  Checka ut från alla måsten och checka in hos oss! Låt någon annan ta hand om julbestyren så att du kan firar en glittrande jul på hotell med din vän eller varför inte med hela familjen. Glöggen står på värmning, julbordet är uppdukat och på julafton hoppas vi på besök av självaste tomten.

  Julafton med spa

 • Julbord med "Johan Mörk & Kärleken" 11/12 & 18/12

  Njut av härligt julbord och ta sedan en sväng om på dansgolvet till tonerna av "Johan Mörk & Kärleken". De spelar dansant musik med blandade hits från alla årtionden. Allt från Motown till Schlager. Här kommer finnas något för alla. De spelar kl 18:30-19:00 i baren och sedan kl 21:00-21:40 & 22:10-22:50 i Sjösalen. Addera gärna till en hotellövernattning i samband med detta för endast 500 kr per person. Frukostbuffé ingår. Välkommen!

  Julbord & dans med "Johan Mörck & Kärleken" 11/12 & 18/12

 • Julbord 24/11-24/12

  Att samla vänner och kollegor till julbord är mycket uppskattat. Börja gärna upplevelsen med en båttur i den fina innerskärgården från stan ut till oss. Vi dukar upp ett traditionellt svenskt julbord. Passar bra både för det lilla och stora sällskapet. Du välkomnas med glögg och pepparkakor. Hjärtligt välkommen!

  Julbord 24/11-24/12

 • Nyårspaketet med spa, supé & dans

  Njut av årets sista timmar och starta upp det nya året med någon som betyder mycket för dig. Det blir en fin avslutning på året med spa, nyårssupé och dans till levande musik. Inled det nya året med en skön sovmorgon. Välkommen!

  Nyårspaketet inkl spa på ankomstdagen