• Nyhet! - Chef´s table

  Under 2021 visar vi upp vårt kök och vad vi kan leverera. 16 exklusiva matplatser finns tillgängliga i Bistron, en vacker chambre séparée. Där ger vi gästerna en kulinarisk upplevelse under ledning av vår eminente kökschef Daniel Engellau. En härlig matresa väntar med möjlighet att lära sig några matlagningsknep. Så slå dig ner till bords i den vackra bistron och njut. Vi lovar dig en unik upplevelse - mycket mer än bara en middag.

  Nyhet! Chef´s table

 • Boka en ”Drop in-vigsel” 13/5 - ett fåtal tider kvar

  Funderar ni på att gifta er men inte hittat rätt tillfälle? Få saker är större än när två människor av kärlek väljer att dela sina liv. Boka en vacker vigsel med havsutsikt vid vårt lusthus. På plats finns präst, musiker och solist. Familj och vänner är självklart också välkomna. Man kan även addera till festvåning- och spapaket.

  Drop in-vigsel 13/5

 • Bröllop mellan hav & sjö

  Att gifta sig är ett minne för livet. Vad kan vara mer underbart än att göra det med en vacker inramning mellan hav och sjö. Vi erbjuder allt från det stora sagobröllopet till den lilla privata bröllopsmiddagen. Hjärtligt välkommen!

  Bröllop

 • Brunch på lördagar & söndagar

  Vår brunchbuffé står uppdukad kl 11.00-14.00. Njut av brunchen och ta sedan en skön vårpromenad i den vackra omgivningen. Här finns en bar med fullständiga rättigheter. Vi har även alkoholfria drycker samt ett stort utbud av ekologiska drycker. Bordsvatten, juicer, kaffe och te ingår. Välkommen med din beställning!

  Brunch