Mat med kärlek & omtanke 

I vår trevliga restaurang njuter du av en välkomponerad middagsmeny efter säsongens råvaror där vi strävar efter att använda ekologiska och närproducerade råvaror. Se vår veckomeny. Kvällens trerättersmeny 560 kr (1 rätt 295 kr, 2 rätter 440 kr). 

Bordsbeställning för 08-747 65 00.  

Varmt välkommen till vår restaurang med panoramavy över Saltsjön! Nu med ändrade rutiner i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer.  

Obligatoriska fält är markerade med *

Antal personer:

Paket:

Ankomstdatum: *

Avresedatum: *

Namn: *

Företag:

Adress:

Postnr:

Ort:

E-post: *

Telefon: *

Önskemål om behandling:

 • Vi är ett Safehotels CovidClean™-certifierat hotell

  Skepparholmen Nacka är ett av de första Safehotels CovidClean™-certifierade hotellen i Sverige. Detta är en helt ny standard för att säkerställa åtgärder för att minska smittspridning av Covid-19. Att ha granskats och kvalitetssäkrats av tredje part innebär ökad trygghet både för gäster och medarbetare. Våra ledord för säkerhet är ansvarsfullt, hållbart och omtänksamt. Välkommen till oss!

  Information/Covid-19

 • Julmiddag 30/11-19/12

  Finns det något vackrare än gnistrande snö i solen i ett vinterlandskap? Att samla den närmaste familjen eller kollegorna till en julmiddag är mycket uppskattat. Börja gärna upplevelsen med en båttur i den fina innerskärgården från stan ut till oss. Eller förläng den härliga känslan med en avkopplande skärgårdsweekend. Doften av glögg möter dig redan vid entrén och värmer gott tillsammans med den sprakande brasan. Under kvällen får du njuta av julens underbara smaker. Allt omsorgsfullt tillagat med råvaror av högsta kvalitét.

  Julmiddag 30/11-19/12

 • Boka en kontorsplats hos oss

  För 495 kr ink moms per dag/per person ingår ankomstkaffe med smörgås, tvårätterslunch, eftermiddagskaffe med tillbehör och kontorsplats i "öppet landskap", fri wifi och parkering. Nu med ändrade rutiner i enlighet med Folkhälsomyndighetens och VISITA:s rekommendationer. Vi erbjuder även hybridmöten.

  Boka en kontorsplats

 • Brunch - alltid på en söndag

  Vi erbjuder vår brunch på söndagar kl 11:00-14:00. Njut av brunchen och ta sedan en skön promenad i den vackra omgivningen. Halva priset för barn upp till 10 år. Barn 1-2 år ingen kostnad. Här finns en bar med fullständiga rättigheter. Vi har även alkoholfria drycker samt ett stort utbud av ekologiska drycker. Bordsvatten, kaffe och te ingår. Välkommen med din förfrågan!

  Brunchbuffé