Meny vecka 39

Måndag 21/9

Lunch    -    ingen lunchservering


Middag  -    ingen middagsservering 

Tisdagen den 22/9

Lunch

Förrätt
Örtbakad zucchini med sallad, fetaost, dressing och krutonger 

Varmrätt
Kumminbakad fläskkarré (svenskt kött) med stuvad kål, rostad potatis och steksky


Middag

Förrätt
Biff Carpaccio (svenskt kött) med rucola, parmesan, citron och rostade pinjenötter

Varmrätt
Ugnsbakad röding (från Landersjön) med blomkålskräm, brynt smör, forellrom och gräslökslungad potatis

Dessert
Vit chokladmousse med bärsås, hallon- och mandelknäck 

Onsdag den 23/9

Lunch

Förrätt
Tomatsallad med mozzarella, oliver och basilika

Varmrätt
Frasig torsk (MSC) med skaldjursremoulad, citron dill och nykokt potatis 

Middag

Förrätt
Färsk lax (MSC) i tunna skivor med citron dressing, fänkålsallad, forellrom och daicon skott 

Varmrätt
Nystekt biff (svenskt kött) med karamelliserad lökkräm, steksky, dragonslungade bönor och timjanrostad potatis

Dessert
Klassisk Crème brûlée med färska hallon 

Torsdag 24/9

Lunch

Förrätt
Ugnsbakad pumpa med salladskott, ädelost, apelsindressing och rostade pumpafrön

Varmrätt
Stekt lax (MSC) med sauterad spenat, vitvinssås och dillslungad potatis 


Middag

Förrätt
Klassisk Toast Skagen (MSC) med citron, dill, sallad och forellrom 

Varmrätt
Vitlökstekt majskycklingbröst (svenskt kött) med örtrisotto, tomat, skärbönor och parmesan

Dessert
Blåbärspaj med vaniljglass

 

Fredagen den 25/9

Lunch

Förrätt
Örtbakad zucchini med sallad, fetaost, dressing och krutonger 

Varmrätt
Kumminbakad fläskkarré (svenskt kött) med stuvad kål, rostad potatis och steksky


Middag

Förrätt
Biff Carpaccio (svenskt kött) med rucola, parmesan, citron och rostade pinjenötter

Varmrätt
Ugnsbakad röding (från Landersjön) med blomkålskräm, brynt smör, forellrom och gräslökslungad potatis

Dessert
Vit chokladmousse med bärsås, hallon- och mandelknäck 

 

Lördag den 26/9

Lunch

Förrätt
Tomatsallad med mozzarella, oliver och basilika

Varmrätt
Frasig torsk (MSC) med skaldjursremoulad, citron dill och nykokt potatis 

Middag

Förrätt
Färsk lax (MSC) i tunna skivor med citron dressing, fänkålsallad, forellrom och daicon skott 

Varmrätt
Nystekt biff (svenskt kött) med karamelliserad lökkräm, steksky, dragonslungade bönor och timjanrostad potatis

Dessert
Klassisk Crème brûlée med färska hallon 

 

Söndag 27/9

Skepparholmens brunchbuffé

För bordsbeställning vänligen kontakta oss på 08-747 65 00 eller info@skepparholmen.se.

 

Meny vecka 40

Måndag 28/9

Lunch

Förrätt
Ugnsbakad rödbeta med kryddiga salladskott, getost, honungsdressing och rostade solrosfrön

Varmrätt
Pocherad kolja (MSC) med potatisstomp, brynt smör, räkor och dill slungad palsternacka 


Middag

Förrätt
Rispapper rullar med räkor, avokado, koriander och soja- & sesamdipp

Varmrätt
Kryddstekt ankbröst med pumpakräm, bakad lök, rostad potatis

Dessert
Pärontiramisu

 

Tisdag 29/9

Lunch 

Förrätt
Tomatsallad med mozzarella, oliver och basilika

Varmrätt
Kycklinglår (svenskt kött) stekt i röd curry med kokos, citrongräs, salladslök och jasminris

Middag

Förrätt
Tunt skuren lax (ASC) med havtornsdressing, stjälkselleri, gurka och höstäpple

Varmrätt
Mörbakad fläsksida med örtstekt filé (svenskt kött), blomkålskräm, potatisgratäng, syrad lök och steksky

Dessert
Vanilj- och citrontimjan med sjudna plommon med kardemummaparfait

 

Onsdag 30/9

Lunch

Förrätt
Ugnrostad Muscat-pumpa med salladskott, apelsindressing och kavringkrutonger

Varmrätt
Stekt lax (ASC) med hollandaise, sauterad spenat och gräslöksslungad potatis

Middag

Förrätt
Biffcarpaccio (svenskt kött) med rucola, parmesan, citron och rostade pinjenötter

Varmrätt
Pocherad torsk med mandelpotatispuré, dillmarinerade blåmusslor och Veloutésås

Dessert
Chokladbrownie med vit chokladmousse och inkokta körsbär

 

 

MSC-C-55805
Fisk och skaldjur med detta märke kommer från ett MSC-certifierat hållbart fiske.www.msc.org/se 

Med anledning av Covid-19
Att skapa trygghet för våra gäster och medarbetare är viktigt för oss. Vi följer Folkhälsomyndighetens och VISITA:s rekommendationer och anpassar vår verksamhet så att du som gäst ska kunna känna dig trygg när du vistas hos oss. Din hälsa och ditt välmående är vår högsta prioritet. Skepparholmen Nackas ledord för din säkerhet är ansvarsfullt, hållbart & omtänksamt. Läs mer om de åtgärder som vidtagits hos oss här

Försäljningsavdelningen finns tillgänglig på vardagar kl 9:00-16:00 på 08-747 65 00 och info@skepparholmen.se. Följ oss gärna i sociala medier på ”Skepparholmen Nacka” där vi bland annat uppdaterar med erbjudanden. På Insta Stories uppdaterar vi dagligen. 

Då vi lägger stor vikt vid vår matlagning och vill att alla våra gäster ska få en fin matupplevelse ber vi om information gällande eventuella kostallergier senast tre dagar innan ankomst.   

Välkommen hem! Vi får dig att längta tillbaka.