Vecka 24

Tisdag 15/6

Lunch

Förrätt
Kall tomat-Gaspacho med gurka, selleri, chili och frasiga brödkrutonger.

Varmrätt
Sotad kolja med rostat fänkålsfrö, fänkål, ljummen linsallad, lök och rostad paprikadressing.

Middag

Förrätt
Ceviche med scampi samt pilgrimsmussla (ASC), avokado, gurka, tomat, lime och koriander.

Varmrätt
Grillad biff (svenskt kött) med brynt smör, bearnaise, brytbönsallad och chiliflakesslungad pommes

Dessert
Kardemummaparfait med färska jordgubbar och pistagenötter. 

Onsdag den 16/6

Lunch 

Förrätt
Bakad rödbeta med salladskott, getostkräm och kavringkrutonger.

Varmrätt
Lättgravad halstrad lax (ASC) med dillstuvad färskpotatis och spenatslungade gulbetor.

Middag

Förrätt
Vattenmelon och Serranoskinka med olivolja, basilika och varmt ört- & vitlöksbröd.

Varmrätt
Lätt rimmad bakad röding med svensk sparris, syrad färsk vitkål, skummig sås och dillslungad färsk potatis.

Dessert
Rabarber bakad i kopp med mandeltäcke, vaniljgrädde och lakrits.

Torsdag den 17/6

Lunch

Förrätt
Quinoasallad med avokado, salladsblad, valnötter, persilja och rostad paprikadressing.

Varmrätt
Kycklinglår filé (svenskt kött) stekt i röd curry med kokossås, jasminris, vårlök, morot, paprika och koriander.

 

Middag

Förrätt
Toast-Skagen med nystekt bröd, cruditesallad med fänkål, rädisa, salladskott, dill och citron.

Varmrätt
Grillat kycklingbröst (svenskt kött) med bakad tomatsallad, brynt smör-dressing, frasig vitlök, körvel och parmesan- & örtrisotto.

Dessert
Nygräddad blåbärspaj med vaniljglass.

 

Fredag den 18/6

Lunch

Förrätt
Kall tomat-Gaspacho med gurka, selleri, chili och frasiga brödkrutonger.  

Varmrätt
Sotad kolja med rostat fänkålsfrö, fänkål, ljummen linsallad, lök och rostad paprikadressing. 

Middag

Förrätt
Het biffsallad (svenskt kött) ”Asien style” med rättika, granatäpple och sötsyrlig limedressing.

Varmrätt
Smörstekt Hjälmar-gös med rökt purjolöksmörsås, dillolja, forellrom och gräslöksslungad färskpotatis.

Dessert
Nyskuren fruktsallad med melon, druvor, mynta, lime och grapesorbet.

 

Lördag den 19/6

Skepparholmens brunchbuffé. Läs mer. 

Middag

Förrätt
Ceviche med scampi samt pilgrimsmussla (ASC), avokado, gurka, tomat, lime och koriander.

Varmrätt
Grillad biff (svenskt kött) med brynt smörbearnaise, brytbönsallad och chiliflakesslungad pommes.

Dessert
Kardemummaparfait med färska jordgubbar och pistagenötter.

 

Söndag den 20/5 

Skepparholmens brunchbuffé. Läs mer. 

För bordsbeställning vänligen kontakta oss på 08-747 65 00,  info@skepparholmen.se eller via The Fork.

MSC-C-55805
Fisk och skaldjur med detta märke kommer från ett MSC-certifierat hållbart fiske.www.msc.org/se 

Med anledning av Covid-19
Att skapa trygghet för våra gäster och medarbetare är viktigt för oss. Vi följer Folkhälsomyndighetens och VISITA:s rekommendationer och anpassar vår verksamhet så att du som gäst ska kunna känna dig trygg när du vistas hos oss. Din hälsa och ditt välmående är vår högsta prioritet. Skepparholmen Nackas ledord för din säkerhet är ansvarsfullt, hållbart & omtänksamt. Läs mer om de åtgärder som vidtagits hos oss här

Då vi lägger stor vikt vid vår matlagning och vill att alla våra gäster ska få en fin matupplevelse ber vi om information gällande eventuella kostallergier senast tre dagar innan ankomst.   

Välkommen hem! Vi får dig att längta tillbaka.