Vecka 9

Onsdag 3/3

Lunch

Förrätt
Asiatisk krispig sallad med grön papaya, koriander och marinerad tofu.

Varmrätt
Frasig torsk (MSC) med Smögenröra, citron, dill och potatis.

Middag

Förrätt
Biff carpaccio (svenskt kött) med ruccola, parmesan, citron och rostade pinjenötter.

Varmrätt
Bakad Skrei (torsk MSC) med citrongratinerad potatispuré, skummig fänkålsås, regnbågsrom och dragonslungad gulbeta.

Dessert
Hasselnötsbrownie med hallonmousse och färska hallon

 

Torsdag 4/3

Lunch

Förrätt
Sallad med bakad gulmorot, päron, svensk ädelost och rostade solrosfrön.

Varmrätt
Gulasch på svenskt högrev med ris, saltgurka och gräddfil.

Middag

Förrätt
Skepparholmens skaldjursoppa serveras med varm brioch.

Varmrätt
Smörstekt röding med picklade svartavinbär, fänkålsallad, kavring krutonger och gräslökslungad potatis.

Dessert
Vit chokladmousse med rårörda blåbärs- och lakritsmaräng.

 

Fredag 5/3

Lunch

Förrätt

Asiatisk krispig sallad med grön papaya, koriander och marinerad tofu.

Varmrätt
Bakad kolja (MSC) med broccolikräm, krispigt bröd med mandel och dillslungad potatis

Middag

Förrätt
Färsk lax i tunna skivor med avokado, asiatisk sallad, koriander och het sesamdressing.

Varmrätt
Grillad kalvminut-stek (svenskt kött) med ostronskivling, tryffelmajonnäs, kryddig skottsallad och örtrostad potatis.

Dessert
Citroncheesecake i glas

 

Lördag 6/3

Skepparholmens brunchbuffé. Läs mer. 

Middag

Förrätt
Biffcarpaccio (svenskt kött) med ruccola, parmesan, citron och rostade pinjenötter.

Varmrätt
Bakad Skrei (torsk MSC) med citrongratinerad potatispuré, skummig fänkålsås, regnbågsrom och dragonslungad gulbeta.

Dessert
Hasselnötsbrownie med hallonmousse och färska hallon.

 

Söndag 7/3

Skepparholmens brunchbuffé. Läs mer. 

 

För bordsbeställning vänligen kontakta oss på 08-747 65 00,  info@skepparholmen.se eller via The Fork.

MSC-C-55805
Fisk och skaldjur med detta märke kommer från ett MSC-certifierat hållbart fiske.www.msc.org/se 

Med anledning av Covid-19
Att skapa trygghet för våra gäster och medarbetare är viktigt för oss. Vi följer Folkhälsomyndighetens och VISITA:s rekommendationer och anpassar vår verksamhet så att du som gäst ska kunna känna dig trygg när du vistas hos oss. Din hälsa och ditt välmående är vår högsta prioritet. Skepparholmen Nackas ledord för din säkerhet är ansvarsfullt, hållbart & omtänksamt. Läs mer om de åtgärder som vidtagits hos oss här

Då vi lägger stor vikt vid vår matlagning och vill att alla våra gäster ska få en fin matupplevelse ber vi om information gällande eventuella kostallergier senast tre dagar innan ankomst.   

Välkommen hem! Vi får dig att längta tillbaka.