Meny för vecka 4

Måndag 20/1

Lunch

Salladsbuffé

Dagens soppa

Dagens vegetariska varmrätt; Rostad blomkål med gremolata, spenat och rostad potatis

Ångkokt MSC-märkt koljafilé med ägg -& persiljesås och kokt potatis

Middag

Rispapperrullar med avokado, koriander och soja- & chilidressing

Kryddstekt ankbröst med pumpakräm, syrad lök, ingefärssky och ugnsrostad potatis

Vit chokladmousse med bärkompott

 

Tisdag 21/1

Lunch 

Salladsbuffé

Dagens soppa

Dagens vegetariska varmrätt; Asiatisk vegetarisk gröncurry 

Viltskav med champinjoner, potatispuré samt rårörda lingon 

Middag

Rökt renstekstårta på kavringsbotten, toppad med löjrom 

Grillad Islänsk MSC-märk sejrygg med dragonslungade grönsaker, linser och rostad paprikadressing 

Kardemummapäron med vaniljkräm och krispigt smul serverad i glas

 

Onsdag 22/1

Lunch

Salladsbuffé

Dagens soppa

Dagens vegetariska varmrätt; Grönsakslasange 

Laxteriyaki med wasabiyoghurt, broccoli och basmatiris 

Middag

Ugsbakad rödbeta med gratinerad getost, krasse, rostade frön och dressing på Skepparholmens honung

Timjanstekt kalvinnanlår med stekt svamp, steksky, lökkräm och örtrostad potatis

Creme brülee

 

Torsdag 23/1

Lunch

Salladsbuffé

Dagens soppa

Dagens vegetariska varmrätt; Sötpotatispasta

Ungsrostad svensk kycklingbröst, gremolata, gröna bönor, rostad potatis 

Middag

Skepparholmens rostade kycklingsoppa med tryffeldressing och lagrad svensk hårdost 

Smörstekt Rödingfilé med blomkålskräm, picklad rödlök, brynt smör, ostronskivling, slungad potatis 

Ungsbakat mandelmassfyllt svenskt äpple med vaniljsås

 

Fredag 24/1

Lunch

Salladsbuffé

Dagens soppa

Dagens vegetariska varmrätt; Bönchili, guccamole, gräddfil, picklad lök, nachochips

Helstekt svensk kotlettrad, rostade rotfrukter, äppelmos smaksatt med pepparrot 

Middag

Toast skagen med forellrom och dill

Pepparstekt biff med örtsmör, bakad lök, haricots verts, rödvinssås och rostad potatis

Skepparholmens chokladtårta med apelsinsallad och lättvispad grädde

 

Lördag 25/1

Lunch

Salladsbuffé

Dagens soppa

Dagens vegetariska varmrätt; Risotto, butternutpumpa

Fiskgryta, citronaioli

Middag 

Svensk biffcarpaccio med ruccola, parmesanost, citron och rostade pinjenötter

Smörstekt MSC märkt gösfilé med potatis puré, citronslungade sockerärtor och skummad skaldjurssås

Blåbärssmulpaj med vaniljglass

 

Söndag 26/1

Brunch

Skepparholmens brunchbuffé

Middag

  -

Med reservation för eventuella ändringar.

För bokning ring 08-747 65 00 eller mejla på info@skepparholmen.se

Då vi lägger stor vikt vid vår matlagning och vill att alla våra gäster ska få en fin matupplevelse ber vi om information gällande eventuell kostallergi senast tre dagar innan ankomst. 

Varmt välkommen!