Spa vid havet 

Vårt spa är inspirerat av naturen och årstiderna. Här finns njutning för både kropp & själ. Koppla av i utomhuspoolen och i vår rymliga bastu med hänförande utsikt över skärgården. Slappna av, meditera och hämta kraft i stillsam miljö. Träna i gymmet och på digitalledda pass. Film om spa.

Försäljningsavdelningen finns tillgänglig måndag-fredag kl 8:00-17:00 samt lördag kl 9:00-16:00 på 08-747 65 00 och info@skepparholmen.se. 

Välkommen hem! Vi får dig att längta tillbaka.

 • Sommarpaket med spa 6/7-8/8

  Från den varma utomhuspoolen kan du speja på båtarna som sakta seglar förbi. Skepparholmen ligger naturskönt belägen mellan hav och sjö där du har vatten i ditt blickfång vart än du tittar. På kvällen njuter du av en härlig grillbuffé och sover sedan i våra sköna sängar. Under sommaren sänker vi åldersgränsen till att gälla från 4 år på vårt spa på vardagar. Detta härliga sommarpaket passar därför fint både för barnfamiljer och andra som vill ta det lugnt och njuta av sommaren hos oss.

  Sommarpaket med spa 6/7-8/8

 • Lördagspaketet

  Paketet för dig som vill koppla av lördag till söndag, sova extra länge på söndagen och bara känna dig ledig. Njut av den vacker naturen, vårt spa och den goda maten. Utanför fönstret kan du höra vågskvalp och känna havsbrisen. Varmt välkommen!

  Lördagspaketet

 • Vardagspaketet - 25% rabatt

  Möt våren hos oss och sätt en guldkant på vardagen. Stressa ner och låt lugnet infinna sig genom att besöka oss onsdag-torsdag eller torsdag-fredag. Här får du en skön och avslappnande känsla och vistelsen går i njutningens tecken.

  Vardagspaketet - 25% rabatt

 • Nyhet! Kvällsspa

  Vad passar väl bättre än att avsluta dagen med några timmar på vårt vackra spa inklusive en läcker middag. Du har tillgång till vår magiska infinitypool, värmande bastu och avslappnande lounge. För en extra hälsoboost finns möjlighet till havsbad nere vid bryggan.

  Nyhet! Kvällsspa