Spa vid havet 

I vårt spa inspirerat av naturen och årstiderna finns njutning för både kropp & själ. Koppla av i utomhuspoolen och i vår rymliga bastu med hänförande utsikt över skärgården. Slappna av, meditera och hämta kraft i stillsam miljö. Träna i gymmet och på instruktörsledda pass. Vi har många härliga spabehandlingar att erbjuda. Presentation av spa.

 • Bonus-presentkort

  Vi tror på en morgondag! Passa på redan nu att planera för studenten, bröllopet, skolavslutningen etc. Vid köp av presentkort får du just nu ett extra presentkort på ytterligare 50 % av det belopp du köpt för, dvs köper du för 1000 kr får du ytterligare ett presentkort på 500 kr på köpet. Ditt presentkort är giltigt i 2 år. Varmt välkommen! Vi får dig att längta tillbaka!

  Presentkort

 • Sommarspecial 22-25/6 - från 10 år

  Detta erbjudande gäller vid incheckning den 22 till 25 juni. Då sänker vi åldersgränsen på vårt spa från 16 år till 10 år. Härliga spabehandlingar och instruktörsledda träningspass för barn. Här finns varm utomhus- & inomhuspool, bastu med havsutsikt, relax och gym. I närheten finns en vacker badsjö.

  Sommarspecial 22-25/6

 • Drop in-vigsel 21/5

  Få saker är större än när två människor av kärlek väljer att dela sina liv. Boka en ”Drop in-vigsel” hos oss den 21/5. En vacker vigsel med havsutsikt vid vårt lusthus. På plats finns präst, musiker och solist. Familj och vänner är självklart också välkomna. Man kan även addera till festvåning- och spapaket.

  Gift dig hos oss 21/5 2020

 • Söndagsspecial sön-mån 19-20/4

  Slappna av och hämta kraft och börja veckan fylld av ny energi! Vi erbjuder söndagsspecial utvalda söndagar under året. Inför våren finns följande datum; 19-20 april samt den 31 maj-1 juni.

  Söndag-måndag: Söndagsspecial