Spa vid havet 

Vårt spa är inspirerat av naturen och årstiderna. Här finns njutning för både kropp & själ. Koppla av i utomhuspoolen och i vår rymliga bastu med hänförande utsikt över skärgården. Slappna av, meditera och hämta kraft i stillsam miljö. Träna i gymmet och på digitalledda pass. Film om spa.

Försäljningsavdelningen finns tillgänglig måndag-fredag kl 8:00-17:00 samt lördag kl 9:00-16:00 på 08-747 65 00 och info@skepparholmen.se. 

Välkommen hem! Vi får dig att längta tillbaka.

 • Sommarpaket med spa 23/6-8/8

  Från den varma utomhuspoolen kan du speja på båtarna som sakta seglar förbi. Skepparholmen ligger naturskönt belägen mellan hav och sjö där du har vatten i ditt blickfång vart än du tittar. På kvällen njuter du av en härlig grillbuffé och sover sedan i våra sköna sängar. Under sommaren sänker vi åldersgränsen till att gälla från 4 år på vårt spa på vardagar. Detta härliga sommarpaket passar därför fint både för barnfamiljer och andra som vill ta det lugnt och njuta av sommaren hos oss.

  Sommarpaket med spa 23/6-8/8

 • Vandring & spa 23/6-8/8

  Besök oss när de är som vackras! Kombinera motion i vacker natur med återhämtning på spa. Njut av Boo-leden där du får se sjöar och kulturhistoriska platser. Leden passar alla oavsett vilken fysik du har. Sträckan som är 1,5 mil är även perfekt för elit- och traillöpare. Detta spapaket gäller under sommarperioden 23/6-8/8.

  Vandring & spa, sommar 23/6-8/8

 • Spa & brunch

  Halvdagspaketet för dig som vill sätta en extra guldkant på helgen. Koppla av på vackert spa kl 9:00-12:00 med pooler, torrbastu, ångbastu, gym och relax. Här finns även möjlighet till dopp i havet från både sandstrand och brygga. Njut sedan av en läcker brunch i vår matsal. Detta spapaket väljer du som önskar besöka oss en lördag eller söndag förmiddag.

  Spa & brunch lör fm/sön fm

 • Nyhet! Kvällsspa

  Vad passar väl bättre än att avsluta dagen med några timmar på vårt vackra spa inklusive en läcker middag. Du har tillgång till vår magiska infinitypool, värmande bastu och avslappnande lounge. För en extra hälsoboost finns möjlighet till havsbad nere vid bryggan.

  Nyhet! Kvällsspa