Spameny för barn 10-16 år

- Gäller enbart under sportlov, påsklov och höstlov

Ryggmassage, 25 min, 495 kr
Njut av en skön och avkopplande rygg- och nackmassage.

Ansiktsbehandling, 25 min, 495 kr
En härlig ansiktsbehandling som lämnar huden återfuktad och fin. I behandlingen ingår rengöring, mask och massage. Alla produkter anpassas efter hud typ.

Ansiktsbehandling och ryggmassage, 50 min, 750 kr
Behandlingen inleds med en skön ryggmassage följt av en härlig ansiktsbehandling som lämnar huden återfuktad och fin. I behandlingen ingår rengöring, mask och massage för ansiktet. Alla produkter anpassas efter hud typ.

Efter din behandling bjuder vi på isglass. Finns att hämta i spareceptionen.

Boka höstlovspaketet. Varmt välkommen! 

 • Höstlovspaketet

  Under höstlovet sänker vi åldersgränsen på vårt spa till att gälla från 10 år, så att hela familjen kan vara tillsammans. Höstlovspaketet gäller utvalda dagar under vecka 44 med incheckning den 1/11, 2/11, 3/11 eller 4/11. Njut av varma sköna bad i våra pooler, träna på gym och på digitalledda träningspass. Under dessa dagar erbjuder vi även spabehandlingar för barn.

  Höstlovspaketet mån-tors v. 44

 • Sensommarerbjudande med 15% rabatt

  Boka rabatterat sensommarerbjudande och förläng sommarkänslan hos oss. Njut av lugnet, god mat och varm utomhus- & inomhuspool, gym och relax. Erbjudandet gäller med en övernattning måndag-torsdag under perioden 9/8–28/9.

  Sensommarerbjudande! mån-tors

 • Spa & brunch

  Halvdagspaketet för dig som vill sätta en extra guldkant på helgen. Koppla av på vackert spa kl 9:00-12:00 med pooler, torrbastu, ångbastu, gym och relax. Här finns även möjlighet till dopp i havet från både sandstrand och brygga. Njut sedan av en läcker brunchbuffé i vår matsal. Detta spapaket väljer du som önskar besöka oss en lördag eller söndag förmiddag.

  Spa & brunch lör fm/sön fm

 • Vandring & spa

  Kombinera motion i vacker natur med återhämtning på spa. Njut av Boo-leden där du får se sjöar och kulturhistoriska platser. Leden passar alla oavsett vilken fysik du har. Sträckan som är 1,5 mil är även perfekt för elit- och traillöpare. Välkommen till vår vackra natur!

  Vandring & spa