Fredagspaketet 1995:- (inkl.moms)

Välkommen att starta helgen med att varva ner hos oss. Låt lugnet infinna sig i hela kroppen. Njut sedan på spa med bad i varm utomhuspool och vacker inomhuspool. Ta en skön promenad runt den vackra udden eller träna på våra digitalledda träningspass. Låt dig sedan väl smaka av en härlig trerättersmiddag. P g a nuvarande restriktioner är spatiden kl 16:15-20:00 minskad till kl 16:15-18:45. Gäller tillsvidare. Läs mer ›

 • Sommarpaket med spa 6/7-8/8

  Från den varma utomhuspoolen kan du speja på båtarna som sakta seglar förbi. Skepparholmen ligger naturskönt belägen mellan hav och sjö där du har vatten i ditt blickfång vart än du tittar. På kvällen njuter du av en härlig grillbuffé och sover sedan i våra sköna sängar. Under sommaren sänker vi åldersgränsen till att gälla från 10 år på vårt spa. Barn tillsammans med förälder har tillgång till spa på avresedagen kl 9.00-12.00. Detta härliga sommarpaket passar därför fint både för barnfamiljer och andra som vill ta det lugnt och njuta av sommaren hos oss.

  Sommarpaket med spa 6/7-8/8

 • Lördagspaketet

  Paketet för dig som vill koppla av lördag till söndag, sova extra länge på söndagen och bara känna dig ledig. Njut av den vacker naturen, vårt spa och den goda maten. Utanför fönstret kan du höra vågskvalp och känna havsbrisen.

  Lördagspaketet

 • Nyhet! Brunch & spa

  Halvdagspaketet för dig som vill sätta en extra guldkant på helgen. Koppla av på vackert spa med varma pooler, torrbastu, ångbastu, gym och relax. Njut sedan av en läcker brunch i vår matsal. Detta spapaket väljer du som önskar besöka oss en lördag eller söndag förmiddag alternativt en söndag eftermiddag. Bokningsbart från den 6/3. Hjärtligt välkommen!

  Spapaket utan övernattning

 • Fredagspaketet

  Välkommen att starta helgen med att varva ner hos oss. Låt lugnet infinna sig i hela kroppen. Njut sedan på spa med bad i varm utomhuspool och vacker inomhuspool. Ta en skön promenad runt den vackra udden eller träna på våra digitalledda träningspass. Låt dig sedan väl smaka av en härlig trerättersmiddag

  Fredagspaketet