• Nyårsspecial! Extra insatt nyårspaket

  Spapaketet gäller 31/12-1/1. Njut av årets sista timmar och starta upp det nya året med någon som betyder mycket för dig. Det blir en fin avslutning på året med nyårssupé och dj. Inled det nya året med härlig avkoppling på spa. Gott Nytt År!

  Specialinsatt Nyårspaket 31/12-1/1

 • Presentkort till spa bästa julklappen!

  Ge bort en upplevelse till någon du tycker om. Det är en fin gåva med omtanke och hjärta. Köper du presentkort via vår webbshop skickar vi det till dig eller direkt till den du vill uppvakta tillsammans med en hälsning. Senaste dagen för köp av presentkort innan julafton, som ska skickas via posten, är tisdagen den 18 december. Presentkort via e-post går att köpa in i det sista. God Jul!

  Presentkort online

 • Spapaket "Sköna helg"

  Paketet för dig som verkligen vill unna dig en hel helg hos oss, riktigt njuta av naturen, våra pooler, alla instruktörsledda pass, och bara ha det skönt på vårt fina spa.

  Fredag-Söndag: Sköna helg

 • Spapaket "Fånga dagen"

  Heldagspa-paketet "Fånga dagen" väljer du när du önskar stanna hos oss över dagen. En minisemester nära naturen, men bara 20 minuter från Stockholm city. Under vecka 1 erbjuder vi Fånga dagen redan ifrån måndagen den 1/1 2018.

  Fånga dagen, heldags-paket