Gruppträning & gym 

I nuläget erbjuder vi ej några instruktörledda pass. Istället har vi digitaledda pass via Yogobe. 

Digitalledda pass med Yogobe och Cecilia Gustafsson 

Vill du träna med några av Nordens främsta profiler inom träning och hälsa? Vi på Skepparholmen är glada över att, genom våra vänner på Yogobe, kunna erbjuda kvalitativ och säker träning. Yogobe är Nordens ledande digitala hälsodestination inom fysisk och mental hälsa, och i och med detta samarbete får du som gäst på Skepparholmen möjlighet att delta på digitalledda klasser i vår vackra yogasal med utsikt över vattnet. Vi har valt vår favoritinstruktör - Cecilia Gustafsson!

Instruktör Cecilia Gustafsson
Cecilia är en framgångsrik koreograf, konceptutvecklare och trendsättare i träningsbranschen. Hon pratade om rörelser och flöden innan vi andra kunde stava till holistisk. Som instruktör är hon varm, jordnära, energisk, kreativ och äkta. Oavsett om hon står på scenen på något stort konvent eller på golvet i den egna träningsstudion hemma i Hälsingland. 

Digitalledda pass med Cecilia Gustafsson

De pass vi erbjuder via Cecilia Gustafsson är lugna men kraftfulla. Man blir både varm och lite flåsig. Passen ger inspiration på samma gång som du tränar kroppen och gör av med spänningar och får ny energi. Passens längd är 20 minuter. 

Fler möjligheter
Hos oss har du många härliga möjligheter att röra på dig. I vår reception finns karta med beskrivning till avkopplande promenader mellan hav & sjö. Vi vill även tipsa om Gående Meditation, Stavgång och vårt stora gym med utsikt över fjärden. 

Gående Meditation
Det finns möjlighet till "Gående Meditation", en för varje årstid. Dessa laddar du ner direkt till din telefon här. Du behöver inte använda QR-kod. Klicka direkt på t ex "Vår". Njut av meditationen och den vackra naturen mellan hav & sjö.

Stavgång
Vi erbjuder stavgång. Stavar och karta hämtas i receptionen. Denna aktivitet är ej ledarledd.

Gym med havsutsikt 
Förbättra konditionen i någon av våra maskiner på gymmet  och höj pulsen med löpband, Cross, AMT, motionscyklar och styrkemaskiner. Gymmet är öppet alla dagar kl. 06.00-23:00. Medtag träningsskor för inomhusbruk, tack. 

Träningsutrustning på vårt gym 

Nytt gym

Nytt gym

Nytt gym

Aktivitetssal på spa.