Vi har många härliga träningsarrangemang hos oss med företag som vi samarbetar med. Se aktuella erbjudanden nedan:

Intensivkurs i orientering 28-29 augusti 2021

En kurs för dig som vill ta steget utanför den vanliga löprundan och gärna få lite lera under skorna! Järla Orientering har under flera år arrangerat mycket lyckade kurser i sin klubbstuga Järlagården. För första gången erbjuder vi nu en variant med “guldkant”. Vi använder då Skepparholmens fina anläggning och vår nyritade Orminge-karta där Skepparholmen ingår. Vi följer självklart gällande rekommendationer från myndigheter och Svenska Orienteringsförbundet. Läs mer ›

Inspirationsdag för gravida 24/10

Denna dag ska inspirera, ge kraft och ge information till dig som är gravid. Vi bjuder in till en inspirerande heldag med föreläsningar, workshop och prova-på-klasser som ska boosta dina förberedelser inför förlossning och föräldraskap. I en lugn och vacker miljö med havet och skogen närvarande vill vi ge en holistisk upplevelse där god mat, spännande möten och energigivande aktiviteter ska stärka dig i din resa som gravid och nybliven förälder. Läs mer ›

 • Sjung med Evelina Olsén 11/9 - Musik, Mod och Medkänsla

  Välkommen till Skepparholmen för en dag av sång, musik, meditation, glädje och återhämtning. Vi kommer att sjunga i grupp, och du behöver inte ha några förkunskaper. Fokus ligger på att våga, ta sig ur sin comfortzone och känna musikens helande kraft. Vi höjer energin och sjunger medryckande låtar, men kommer även våga vara i lugnet och återhämtningen, som vi så lätt kommer åt med musikens hjälp. Går bortom prestationen och in i det lekfulla och jag lovar att du kommer känna dig lite modigare efter denna dag. Vi kommer även göra sångmeditationer och enklare yoga/rörelser som alla kan vara med på. Helgen leds av artisten och inspiratören Evelina Olsén. Välkommen!

  Sjung med Evelina Olsén 11/9 - Musik, Mod och Medkänsla

 • 16-17/10 Ulf Wallgren Yoga - Hitta glädje & lugn med MediYoga

  Vi är glada över att kunna erbjuda ännu en yogahelg med läkande MediYoga med Ulf Wallgren. Temat för den populära yogahelgen är den här gången ”Lust och energi.” Med hjälp av olika andningstekniker, enkla, mjuka yogaövningar, meditationer och vila får du verktyg som gör att du kan öka ditt medvetande om vad du behöver för att må bra. Du får hjälp att hitta lust, energi och glädje i vardagen. Njut av en helg med härlig yoga, sköna promenader i underbart vackra omgivningar nära havet, en av Sveriges främsta spa-anläggningar, god mat och bekvämt boende.

  Ulf Wallgren Yoga - Hitta glädje & lugn med MediYoga 16-17/10

 • ToppHälsa 1-3/10

  Har du fastnat i gamla träningsvanor och inspirationen tryter? Pusha dig själv till nya nivåer och testa något du kanske aldrig provat förr på ToppHälsas träningshelg på fantastiska Skepparholmen i Stockholms skärgård!

  ToppHälsa 1-3/10

 • Zumba & brunch 22/8

  Vill du uppleva äkta träningsglädje? Till latinska rytmer skakar vi höfter, rör oss till musiken och laddar våra kroppar med massor av härliga endorfiner. Vi tränar kondition, koordination och balans. När de latinska rytmerna startar så förstår du varför du älskar Zumba så mycket. Du tänker inte ens på att du tränar!

  Zumba & brunch 22/8