Holistic boost

Lediga platser finns den 19 augusti. Den 9 december är det fullbokat.

En dag med "helhet" som ger inspiration på samma gång som du tränar kroppen, gör av med spänning och får ny energi. Rytm, kraft och stillhet är temat på dagen med härliga Cecilia Gustafsson. Förvänta dig en uppfyllande upplevelse!

Schema för Holistic boost för lördagen 

10.00 Välkommen! Om kraft, rytm och stillhet.

10.30-11.15 Organic Bodywork - behaglig träning för längd, smidighet och grace till hållning och kropp.

11.30 -12.15 Freepower - en träning för att utveckla och uppleva kraft och pondus i kroppen.

Lunchbuffé inkl dryck och kaffe och tid för promenad.

14.00 Soma Move träning - unik träning för styrka, flexibilitet och spänst. www.somamove.com

15.00 Grundande och rytmisk afro - perfekt att skaka loss med som avslutning på dagen.

15.30 Dusch, handduk finns på plats

16.00 - 17.15 Stillsam och återhämtande Yin yoga.

Pris: 1295 kr per person (vill du stanna längre, se nedan)

Det finns även möjlighet att addera till spaentré från kl 18, tvårättersmiddag med förrätt och varmrätt, övernattning och frukostbuffé för ett tillägg av 1.000 kr per person. I priset ingår då även entré till spa på söndagen fram till kl 12.00. För bokning kontakta försäljningsavdelningen på 08-747 65 00 eller info@skepparholmen.se

Mer om Cecilia Gustafsson

"Titeln gruppträningsinstruktör känns trång; årets pristagare är en framgångsrik koreograf, konceptutvecklare och trendsättare i träningsbranschen. Hon pratade om rörelser och flöden innan vi andra kunde stava till holistisk. Som instruktör är hon varm, jordnära, energisk, kreativ och äkta. Oavsett om hon står på scenen på något stort konvent eller på golvet i den egna träningsstudion hemma i Hälsingland. "Healthy businsess Award 2010".

Vi erbjuder även andra träningsevent med Cecilia. Se mer här; 6 maj "Cecilia med vänner".

Cecilia2

Obligatoriska fält är markerade med *

Antal personer:

Paket:

Ankomstdatum: *

Avresedatum: *

Namn: *

Företag:

Adress:

Postnr:

Ort:

E-post: *

Telefon: *

Övrigt:

 • Holistic Boost 19/8 och 9/12

  En dag med "helhet" som ger inspiration på samma gång som du tränar kroppen, gör av med spänningar och får ny energi. Rytm, kraft och stillhet är temat på dagen med härliga Cecilia Gustafsson. Förvänta dig en uppfyllande upplevelse! Lediga platser finns. Varmt välkommen! (9/12 fullbokat).

  Holistic Boost 19/8 samt 9/12

 • Träning- & dansdag med Maria Bild från Let´s dance 30/9

  Kom och var med på en dag fylld med träning och dans tillsammans med Maria Bild. Här får du ta del av Marias träningsglädje och energi och prova olika träningsformer, varav dans är ett av inslagen. Maria känner vi igen bland annat från Lets dance där hon redan första omgången tog hem segern tillsammans med Måns Zelmerlöw. Hon är även med i succén "En dans på rosor" tillsammans med Tobias Karlsson.

  Träning- & dansdag med Maria Bild från Let´s dance 30/9

 • Annette Lefterow 28/10

  Träningsdag med Annette där du får prova Lefterow-metoden och några av hennes mest populära konceptpass under en härlig dag hos oss. Du får fin träningsinspiration genom Annettes Yogalett, Kathap, Yogalates och Guidad meditation och självmassage. Det ingår även medlemskap inklusive 3 månader i Annette Lefterows digitala wellnessklubb med tillgång till träning online, guidade meditationer, webinar och e-kurser.

  Annette Lefterow 28/10

 • Nyhet! Padel hos Court1 Padel Club

  Perfekt aktivitet för konferensgrupper från 4 upp till 40 personer. Reglerna är i princip som de för tennis, men spelet är inte lika avancerat utan passar alla åldrar och ingen förkunskap behövs. Man spelar 4 personer per bana och vi kör introduktion, uppvärmning och spel, garanterad mycket skratt utlovas också. Aktiviteten genomförs 5 min med bil från Skepparholmen på helt nyöppnad anläggning.

  Padel