Holistic boost

Den 9 och 10 december är fullbokat. Fler datum för 2018 finns här. 

En dag med "helhet" som ger inspiration på samma gång som du tränar kroppen, gör av med spänning och får ny energi. Rytm, kraft och stillhet är temat på dagen med härliga Cecilia Gustafsson. Förvänta dig en uppfyllande upplevelse!

Schema för Holistic boost  

10.00 Välkommen! Om kraft, rytm och stillhet.

10.30-11.15 Organic Bodywork - behaglig träning för längd, smidighet och grace till hållning och kropp.

11.30 -12.15 Freepower - en träning för att utveckla och uppleva kraft och pondus i kroppen.

Lunchbuffé inkl dryck och kaffe och tid för promenad.

14.00 Soma Move träning - unik träning för styrka, flexibilitet och spänst. www.somamove.com

15.00 Grundande och rytmisk afro - perfekt att skaka loss med som avslutning på dagen.

15.30 Dusch, handduk finns på plats

16.00 - 17.15 Stillsam och återhämtande Yin yoga.

Pris: 1295 kr per person (vill du stanna längre, se nedan)

Det finns även möjlighet att addera till spaentré från kl 18 på lördagen, tvårättersmiddag med förrätt och varmrätt, övernattning och frukostbuffé för ett tillägg av 1.000 kr per person. Erbjudandet gäller för alla deltagare oavsett om man bokar lördagens eller söndagens Holistic dag. För bokning kontakta försäljningsavdelningen på 08-747 65 00 eller info@skepparholmen.se 

Mer om Cecilia Gustafsson

"Titeln gruppträningsinstruktör känns trång; årets pristagare är en framgångsrik koreograf, konceptutvecklare och trendsättare i träningsbranschen. Hon pratade om rörelser och flöden innan vi andra kunde stava till holistisk. Som instruktör är hon varm, jordnära, energisk, kreativ och äkta. Oavsett om hon står på scenen på något stort konvent eller på golvet i den egna träningsstudion hemma i Hälsingland. "Healthy businsess Award 2010".

Vi erbjuder även andra träningsevent med Cecilia. Se mer här; 6 maj "Cecilia med vänner".

Cecilia2

Obligatoriska fält är markerade med *

Antal personer:

Paket:

Ankomstdatum: *

Avresedatum: *

Namn: *

Företag:

Adress:

Postnr:

Ort:

E-post: *

Telefon: *

Övrigt:

 • Skidåkarkurs med Malin DeMora 28/1-18

  Vi erbjuder en träningsdag med fokus på längdskidåkning med populära MalinDeMora - certifierad skidcoach i Svenska Skidförbundet och licensierad personlig tränare. Dagen innehåller föreläsning med fokus på längdskidteknik i teorin och hur du tränar året runt för att bli en bättre skidåkare samt kringliggande ämnen inom längdåkning såsom utrustning och valla. Vi kör även ett praktiskt längdskidpass med samtliga tekniker för de klassiska fem åkväxlarna.

  Skidåkarkurs med Malin DeMora 28/1-18

 • Fler datum med Holistic Boost!

  Våra populära Holistic Boost-events med Cecilia Gustafsson fortsätter under 2018. Nu med uppdaterade klasser och en tillagd föreläsning. En dag med "helhet" som ger inspiration på samma gång som du tränar kroppen, gör av med spänningar och får ny energi. Rytm, kraft och stillhet är temat på dagen med härliga Cecilia Gustafsson. Förvänta dig en uppfyllande upplevelse! Det finns platser kvar till: 13/1, 17/2, 28/4 och 12/5 2018. Varmt välkommen!

  Holistic Boost 13/1, 17/2, 28/4 och 12/5 2018

 • Annette Lefterow 28/10 - Yoga Of Hope

  Träningsdag med Annette där du får prova Lefterow-metoden och några av hennes mest populära konceptpass under en härlig dag hos oss. Du får fin träningsinspiration genom Annettes Yogalett, Kathap, Yogalates och Guidad meditation och självmassage. När du anmäler dig till detta träningsevent är du även med och stödjer Barncancerfondens "Yoga of Hope". Skepparholmen Nacka skänker 100 kr per deltagare.

  Annette Lefterow 28/10

 • Träningsevent med José Nunez 11/11

  Välkommen att ta del av en fantastisk dag där du inspireras och fylls med kunskap som du direkt kan använda dig av i din träning efter helgen. Dagen vänder sig till dig som av olika anledningar vill få bättre kontroll och styrka i din kropp och samtidigt hitta övningar som framkallar fokus och glädje. Upplägget gör så att alla kan vara med och prestera efter sina individuella förutsättningar. Läs mer ›

  Träningsevent med José Nunez 11/11