Yoga Boost med Cecilia Gustafsson 18/11-17 och 18/3-18 

Träningen kännetecknas av uppmärksam andning, medveten närvaro, flow och centrering. Den frigör spänningar och är på samma gång energigivande. En lättillgänglig blandning av effektiv fysisk träning och inre inspiration där Cecilia utgår ifrån sambandet mellan kropp, huvud, hjärta och själ. Till den 18/11-17 har vi fått några återbud. Söndagen den 18/3-18 finns gott om platser kvar. 

 

PROGRAM

10.00 Välkommen och varför yoga?

10.30 Grundande yogaklass, ett sittande, liggande och fyrfota flöde 

11.30 Yoganidra

12.00 LUNCH  och egen reflektionstid kring givna frågor

14.00 Vinyasaflow klass med lekfullt flöde

15.00 Om mindfulness och meditation. Prova olika meditationer

16.00 Yin yoga

17.00 Avslut

Pris: 1295 kr per person (vill du stanna längre, se nedan)

Det finns även möjlighet att addera till övernattning för dig som träningsdeltagare inklusive tvårätters- middag med förrätt och varmrätt för ett tillägg av 1.000 kr per person. Inför Yoga Boost den 18/3-18 kan du även addera till din entré till spa kl 18-20 på söndagkvällen till en extra kostnad av 295 kr per person om du önskar entré till spa i samband med övernattning. För bokning kontakta försäljningsavdelningen på 08-747 65 00 eller info@skepparholmen.se 

Mer om Cecilia Gustafsson

"Titeln gruppträningsinstruktör känns trång; årets pristagare är en framgångsrik koreograf, konceptutvecklare och trendsättare i träningsbranschen. Hon pratade om rörelser och flöden innan vi andra kunde stava till holistisk. Som instruktör är hon varm, jordnära, energisk, kreativ och äkta. Oavsett om hon står på scenen på något stort konvent eller på golvet i den egna träningsstudion hemma i Hälsingland. "Healthy businsess Award 2010. 

Cecilia2

 

Obligatoriska fält är markerade med *

Antal personer:

Paket:

Ankomstdatum: *

Avresedatum: *

Namn: *

Företag:

Adress:

Postnr:

Ort:

E-post: *

Telefon: *

Övrigt:

 • Skidåkarkurs med Malin DeMora 28/1-18

  Vi erbjuder en träningsdag med fokus på längdskidåkning med populära MalinDeMora - certifierad skidcoach i Svenska Skidförbundet och licensierad personlig tränare. Dagen innehåller föreläsning med fokus på längdskidteknik i teorin och hur du tränar året runt för att bli en bättre skidåkare samt kringliggande ämnen inom längdåkning såsom utrustning och valla. Vi kör även ett praktiskt längdskidpass med samtliga tekniker för de klassiska fem åkväxlarna.

  Skidåkarkurs med Malin DeMora 28/1-18

 • Fler datum med Holistic Boost!

  Våra populära Holistic Boost-events med Cecilia Gustafsson fortsätter under 2018. Nu med uppdaterade klasser och en tillagd föreläsning. En dag med "helhet" som ger inspiration på samma gång som du tränar kroppen, gör av med spänningar och får ny energi. Rytm, kraft och stillhet är temat på dagen med härliga Cecilia Gustafsson. Förvänta dig en uppfyllande upplevelse! Det finns platser kvar till: 13/1, 17/2, 28/4 och 12/5 2018. Varmt välkommen!

  Holistic Boost 13/1, 17/2, 28/4 och 12/5 2018

 • Träning- & dansdag med Maria Bild från Let´s dance 3/2-18

  Under dagen får du ta del av Marias träningsglädje och energi samt prova olika träningsformer, varav dans är ett av inslagen. Maria känner vi igen bland annat från Let´s dance där hon redan första omgången tog hem segern tillsammans med Måns Zelmerlöw. Läs mer om Maria Bild

  Träning- & dansdag med Maria Bild från Let´s dance 3/2-18

 • Viryayoga med Eva Lindström på tisdagar

  Viryayoga är en dynamisk yoga med fokus på biomekanik. I systematiskt komponerade yogaserier får du en tuff och rolig yogaträning med små filosofiska teman i varje klass som ger tanke för själen. Nu har du möjlighet att tillsammans med Eva Lindström få ta del av Viryayoga under 7 st tisdagskvällar. Köp ett yogakort för 9 jan, 16 jan, 23 jan, 30 jan samt den 6 feb, 13 feb och den 20 feb. Kursen riktar sig till alla - både nybörjare och de som redan utövar yoga.

  Viryayoga med Eva Lindström på tisdagar med start 9/1-18