Höstboost med Helena & Emilia 11-12/9

Är du redo att kicka igång hösten på bästa sätt? Då ska du hänga med på Helena och Emilias Höstboost på vackra Skepparholmen Nacka. Fokus ligger på funktionell träning där hela kroppen får jobba. Vi vill att du ska få en rolig och svettig helg som ger dig nya vänner, inspiration och massa härlig energi. Du kan se fram emot en magisk helg laddad med god mat, spa och natursköna omgivningar - en höstboost att njuta av. Nu kör vi!

PROGRAM

Lördag 11 sept 

Kl 9.00 - 9.30 Förmiddagsfika uppställt vid ankomst

Kl 09.30 Välkommen och uppstart  

Kl 10.00 Powerworkout/Hiit (inomhus) 

Kl 11.30 - 13.00 Brunchbuffé

Kl 13.30 Funktionellt träningspass (utomhus) 

Kl 14.30 Eftermiddagsfika och möjlighet att checka in 

Kl 16.00 Booty + core (inomhus) 

Kl 18.00 Tvårätters middag (förrätt och varmrätt)

Kl 20.00 Entré till spa-avdelningen

Söndag 12 sept  

Kl 07.00 Mobilitetspass (inomhus) 

Kl 08.00 - 9:30 Frukostbuffé

Kl 10.00 Grande final styrka och flås (utomhus) 

Kl 11.30 Avslut och utcheckning

Pris: 3 200 kr per person i enkelrum eller del av dubbelrum. 

Det finns även möjlighet för dig som träningsdeltagare att anlända till oss redan dagen innan och addera till tvårättersmiddag med förrätt och varmrätt, övernattning och frukostbuffé för ett tillägg av 1200 kr per person. Vill du som övernattande gäst även addera till entré till SPA kl 18-20 tillkommer 295 kr per person.

Önskar man stanna kvar och njuta av våra brunch på söndagen den 12/9 så står buffén framdukad kl 11.30-14.00 och kostar 295 kr per person. För att säkra din plats boka gärna detta tillägg i samband med huvudbokningen. 

För bokning kontakta försäljningsavdelningen på 08-747 65 00 eller info@skepparholmen.se.

HELENA ÖBERG
Helena är norrländskan som spelat fotboll i Umeå i många år och som brinner för alla former av grupp- och lagaktiviteter. Det var också det drivet som gjorde att hon utbildade sig till Gruppträningsinstruktör på SAFE Education. Helena driver idag eget träningsföretag innehållande Bootcamps, Boxning, one-to-one coachningar, events av olika slag, onlineträning och mycket mer. Hon jobbar även på Sats som Gruppträningsinstruktör på olika center i Stockholmsregionen och är instruktör inom bland annat cycling, stationsträning/cirkelfys, Hiit, Core/abs samt Strong mama. Hon har coachat fotbollslag på försäsonger, hållit i träningsresa utomlands och friskvårdstränat olika företag. Helena står för tränings- och rörelseglädje och har som mål att sprida positiv energi och känslan av att alla kan!  

EMILIA BERNHOFF
Emilia arbetar heltid på Sats som Teamleader, Gruppträningsinstruktör och PT. Är även certifierad kostrådgivare och massör. Inom Sats kör Emilia Sats egna koncept samt även Les mills Bodybalance, Bodypump och Bodycombat. För Emilia är det viktigt att träning ska vara kul, det är då den blir av. När du går från ett pass med Emilia ska du känna att du fått kämpa, haft roligt, utmanats, fått ny inspiration och blivit motiverad att fortsätta komma tillbaka. Att träna i grupp som det kommer göras under denna helg är bland det roligaste Emilia vet. En mix av skratt, gemenskap, pepp, svett och såklart lite träningsvärk. Kan det bli bättre?

Obligatoriska fält är markerade med *

Antal personer:

Paket:

Ankomstdatum: *

Avresedatum: *

Namn: *

Företag:

Adress:

Postnr:

Ort:

E-post: *

Telefon: *

Önskemål om behandling: