Loppet till förmån för Östersjön 

För 10:e året i rad går motionsloppet till förmån för Östersjön av stapeln. Denna gång söndagen den 16 juni. Startskottet går kl 14:00. 

Loppet arrangeras tillsammans med BOO IF. Vid målgång bjuds deltagarna på mat och dryck. Distansen är 5 km eller 10 km. Det ordnas med aktiviteter för de yngre deltagarna medan föräldrarna motionerar bl a guidad naturstig, ansiktsmålning och fiskdamm. Under dagen finns flera trevliga happenings för både liten och stor bl a segway och sittande massage. Efter loppet är det prisutdelning. 

Startavgift är 200 kr för vuxen och 100 kr för ungdom 12-15 år. Deltagaravgiften går oavkortad till Världsnaturfonden projekt "Rädda Östersjön". Ackumulerat insamlat belopp till Världsnaturfonden 

OBS! Nu är platserna till de kostnadsfria spaentréerna slut. Dessa gällde enbart för de 30 första som bokade/betalade anmälningsavgift till loppet. Nu kostar spaentré 200 kr per person, oavsett ålder. Gäller från 7 år och enbart i samband med loppet. Begränsat antal platser. 

Skärgårdsradion är med på plats och sänder direkt ifrån loppet (90,2/90,7 MHz).

Boka här 

 

 • Holistic Boost 1/12, 2/12, 19/1 & 2/2

  Våra populära Holistic Boost-events med Cecilia Gustafsson fortsätter under 2018. Nu med uppdaterade klasser och en tillagd föreläsning. En dag med "helhet" som ger inspiration på samma gång som du tränar kroppen, gör av med spänningar och får ny energi. Rytm, kraft och stillhet är temat på dagen med härliga Cecilia Gustafsson. Förvänta dig en uppfyllande upplevelse! 1/12 och 2/12 är fullbokat.

  Holistic Boost 1/12, 2/12, 19/1 och 9/2

 • Dans- & träningsdag med Maria Bild från Let´s dance 8/12

  Kom och var med på en dag fylld med träning och dans tillsammans med Maria Bild. Här får du ta del av Marias träningsglädje och energi och prova olika träningsformer, varav dans är ett av inslagen. Maria känner vi igen bland annat från Let´s dance där hon redan första omgången tog hem segern tillsammans med Måns Zelmerlöw. Hon är även med i succén "Dansa samba med mig" med Tobias Karlsson.

  Dans- & träningsdag med Maria Bild från Let´s dance 8/12

 • Skidåkarkurs med MalinDeMora 13/1

  Vi erbjuder en träningsdag med fokus på längdskidåkning med populära MalinDeMora - certifierad skidcoach i Svenska Skidförbundet och licensierad personlig tränare. Dagen innehåller föreläsning med fokus på längdskidteknik i teorin och hur du tränar året runt för att bli en bättre skidåkare samt kringliggande ämnen inom längdåkning såsom utrustning och valla. Vi kör även ett praktiskt längdskidpass med samtliga tekniker för de klassiska fem åkväxlarna.

  Skidåkarkurs med MalinDeMora 13/1-19

 • Skepparholmen springer för Östersjön 16/6-19

  För 10:e året i rad anordnas "Skepparholmen springer för Östersjön". Loppet arrangeras tillsammans med BOO IF. Vid målgång bjuder vi på mat och dryck. Distansen är 5 km eller 10 km. Det ordnas även med aktiviteter för de yngre deltagarna medan föräldrarna motionerar bl a guidad naturstig, ansiktsmålning och fiskdamm.

  Skepparholmen springer för Östersjön 16/6-19