Skepparholmen springer för Östersjön 17/6

För 9:e året i rad anordnas motionsloppet till förmån för Östersjön. Denna gång går loppet söndagen den 17 juni kl 14:00. 

Loppet arrangeras tillsammans med BOO IF. Vid målgång bjuds deltagarna på mat och dryck. Distansen är 5 km eller 10 km. Man kan promenera, springa eller stavgå. Det anordnas aktiviteter för yngre deltagare medan föräldrarna motionerar bl a guidad naturstig, ansiktsmålning och fiskdamm. Under dagen finns flera trevliga happenings för både liten och stor. Efter loppet blir det prisutdelning. 

OBS! Nu är platserna för fri spaentré slut. Man kan köpa till en spaentré för 150 kr per person oavsett ålder. Från 7 år. Spavistelsen gäller kl 16:00-18:00 enbart i samband med loppet. Begränsat antal platser.  

Startavgift vuxen 200 kr, ungdom 12-15 år 100 kr. Deltagaravgiften går till Världsnaturfonden projekt "Rädda Östersjön". Ackumulerat insamlat belopp till Världsnaturfonden Vid anmälan samma dag som loppet tillkommer ett tillägg på 100 kr per person. Detta för att vi i god tid ska kunna planera för inköp av mat och dryck som vi serverar i samband med målgång. 

För frågor i samband med bokning kontakta vår försäljningsavdelning på 08-747 65 00 eller info@skepparholmen.se. För praktiska frågor i samband med loppet kontakta marknads- & PR-chef Eva Suits på eva.suits@skepparholmen.se 

Boka här 

 

 

 

 • Skepparholmen springer för Östersjön 17/6 kl 14:00

  För 9:e året i rad anordnas motionsloppet till förmån för Östersjön. Vid målgång bjuds deltagarna på mat och dryck. Distansen är 5 km eller 10 km. Det anordnas aktiviteter för yngre deltagare medan föräldrarna motionerar bl a guidad naturstig, ansiktsmålning och fiskdamm. Under dagen finns flera trevliga happenings för både liten och stor. Efter loppet blir det prisutdelning. OBS! Nu är platserna för fri spaentré slut.

  Skepparholmen springer för Östersjön 17/6 kl 14:00

 • Holistic Boost 28/4 och 12/5

  Våra populära Holistic Boost-events med Cecilia Gustafsson fortsätter under 2018. Nu med uppdaterade klasser och en tillagd föreläsning. En dag med "helhet" som ger inspiration på samma gång som du tränar kroppen, gör av med spänningar och får ny energi. Rytm, kraft och stillhet är temat på dagen med härliga Cecilia Gustafsson. Förvänta dig en uppfyllande upplevelse!

  Holistic Boost 28/4 och 12/5

 • Träning- & dansdag med Maria Bild från Let´s dance 19/5

  Kom och var med på en dag fylld med träning och dans tillsammans med Maria Bild. Här får du ta del av Marias träningsglädje och energi och prova olika träningsformer, varav dans är ett av inslagen. Maria känner vi igen bland annat från Let´s dance där hon redan första omgången tog hem segern tillsammans med Måns Zelmerlöw. Hon är även med i succén "Dansa samba med mig" med Tobias Karlsson.

  Träning- & dansdag med Maria Bild från Let´s dance 19/5

 • HIIT-helg med Sabina Dufberg och Robin Malmström 14-15/4

  Vi kickar igång våren med en träningshelg tillsammans med Amelia. Här kommer vi att inspireras och pusha oss själva till nya nivåer tillsammans med Sabina Dufberg och Robin Malmström. Det spelar ingen roll vilken träningsnivå du startar på, du lägger nivån själv och vi finns där för dig hela vägen.

  HIIT-helg med Sabina Dufberg och Robin Malmström 14-15/4