Loppet till förmån för Östersjön 

För 9:e året i rad anordnades motionsloppet till förmån för Östersjön. Denna gång gick loppet söndagen den 17 juni. Se resultatet här

Loppet arrangerades tillsammans med BOO IF. Vid målgång bjöds deltagarna på mat och dryck. Distansen var 5 km eller 10 km. Det anordnades aktiviteter för de yngre deltagarna medan föräldrarna motionerade bl a guidad naturstig, ansiktsmålning och fiskdamm. Under dagen fanns flera trevliga happenings för både liten och stor bl a segway och sittande massage. Efter loppet var det prisutdelning. 

Skärgårdsradion var med på plats och sänder ifrån loppet (90,2/90,7 MHz).

Startavgift var 200 kr för vuxen och 100 kr för ungdom 12-15 år. Deltagaravgiften gick oavkortad till Världsnaturfonden projekt "Rädda Östersjön". Summan kommer att sättas in under denna vecka på:   Ackumulerat insamlat belopp till Världsnaturfonden 

Vi vill tacka alla som var med och sprang och promenerade. Ni är alla vinare och har gjort en insats för miljön och sin egen hälsa. Vi vill även tacka våra samarbetspartners Boo IF, Boo Energi, Öppet Hav, Kerstin Florian, C/o GERD samt Martin Servera, Grönsakshallen Sorunda och Spendrups. Utan er hade det ej varit möjligt att kunna ge deltagarnas anmälningsavgifter oavkortat till Världsnaturfonden. Stort tack! 

Under veckan kommer vi att lägga upp bokningsmöjligher till nästa års lopp via länken nedan. Nästa år firar vi 10 år som lopp och 2019 går loppet av stapeln söndagen den 16 juni kl 14.00. 

Boka här 

 

 • Tack till alla som gjorde en insats för Östersjön!

  För 9:e året i rad anordnades motionsloppet "Skepparholmen springer för Östersjön". Loppet arrangerades tillsammans med BOO IF. Vid målgång bjöds deltagarna på mat och dryck. Distansen var 5 km eller 10 km. Det erbjöds även aktiviteter för de yngre deltagarna medan föräldrarna motionerade bl a guidad naturstig, ansiktsmålning och fiskdamm.

  Tack till alla som gjorde en insats för Östersjön!

 • Holistic Boost 25/8, 20/10 och 1/12

  Våra populära Holistic Boost-events med Cecilia Gustafsson fortsätter under 2018. Nu med uppdaterade klasser och en tillagd föreläsning. En dag med "helhet" som ger inspiration på samma gång som du tränar kroppen, gör av med spänningar och får ny energi. Rytm, kraft och stillhet är temat på dagen med härliga Cecilia Gustafsson. Förvänta dig en uppfyllande upplevelse!

  Holistic Boost 25/8, 20/10 och 1/12

 • Träning- & dansdag med Maria Bild från Let´s dance 29/9

  Kom och var med på en dag fylld med träning och dans tillsammans med Maria Bild. Här får du ta del av Marias träningsglädje och energi och prova olika träningsformer, varav dans är ett av inslagen. Maria känner vi igen bland annat från Let´s dance där hon redan första omgången tog hem segern tillsammans med Måns Zelmerlöw. Hon är även med i succén "Dansa samba med mig" med Tobias Karlsson.

  Träning- & dansdag med Maria Bild från Let´s dance 29/9

 • Viryayoga med Eva Lindström på tisdagar med start 28/8

  En dynamisk yoga med fokus på biomekanik. I systematiskt komponerade yogaserier får du en tuff och rolig yogaträning med små filosofiska teman i varje klass som ger tanke för själen. Nu har du möjlighet att tillsammans med Eva Lindström få ta del av Viryayoga under 8 st tisdagskvällar. Köp ett yogakort för 28/8, 4/9, 11/9, 18/9, 25/9, 2/10, 9/10 och 16/10. Kursen riktar sig till deltagare med yogavana.

  Viryayoga med Eva Lindström på tisdagar med start 28/8