ToppHälsa 1-3/10

Har du fastnat i gamla träningsvanor och inspirationen tryter? Pusha dig själv till nya nivåer och testa något du kanske aldrig provat förr på ToppHälsas träningshelg på fantastiska Skepparholmen i Stockholms skärgård! 

Hotellet ligger vackert beläget i Stockholms innerskärgård och du tränar i en naturskön och välgörande miljö i skandinavisk anda. Här får du dansa dig svettig med Let’s Dance-profilen och vinnaren Kristjan Lootus, som tar dig runt i olika härliga dansstilar. Glädjen går i taket när Kristjan kör igång sina energifyllda pass. Yogainstruktören och föreläsaren Annika Kvist utmanar dig i uppfriskande vinyasa flow yoga och lugna sköna yinyoga-pass.  Det spelar ingen roll vilken träningsnivå du är på, du lägger nivån själv och våra grymma coacher finns där för dig hela helgen. 

På lördagen bjuder dessutom Annika på en inspirerande föreläsning och ger dig sina nya nycklar till hälsosam vardag innan vi äter en underbar 2-rätters middag i den KRAV-certifierade restaurangen. Kvällen avslutas med egen tid i hotellets omtalade spaavdelning. ToppHälsas deltagare har på kvällen ensam tillgång till Skepparholmens spaavdelning som fått utmärkelsen Årets SPA 2017. Så passa på att njuta av bastun och den vackra utomhuspoolen med en härlig utsikt över skärgården tillsammans med nyfunna vänner.

Hoppas att vi ses!  

DETTA INGÅR: Boende, del i dubbelrum (enkelrumstillägg 200 kr), alla måltider (2 frukost, 2 lunch, 2 två-rättersmiddagar), tillgång till spa en av dagarna, alla träningspass efter program.

Allt detta får du:

 • Boende på lyxiga Skepparholmen - del i dubbelrum (enkelrumstillägg: 300:-)
 • Frukost, lunch, middag
 • Tillgång till Skepparholmens fantastiska spaavdelning på lördagkväll
 • Tillgång till det nybyggda gymmet
 • Alla danspass
 • Vinyasa Flow Yoga
 • Yinyoga
 • Föreläsning med Annika Kvist

Pris: 5090 kr per person ink moms. 

Om ledarna:

Annika Kvist är affärsutvecklare, hälsoinspiratör, yogainstruktör och författare till boken Healthy Happy Living – 10 veckor till en hållbar och hälsosam livsstil. Hon kommer att dela med sig av fyra nycklar till en hållbar och hälsosam livsstil i sin föreläsning men också hålla fysiska yogapass och mer lugna yinyogapass för att skapa lugn och tillit till dig själv. Alla kan självklart vara med då vi anpassar klasserna efter gruppen.

Kristjan Lootus som var proffsdansare inom Ballroom Dancing, upptäckte i tidig ålder att hans stora passion var dans. Han har arbetat som koreograf, artist och ledare för sin showgrupp i Estland innan hans karriär tog fart i USA och sedani Sverige där han har synts i de flesta forum som har med dans att göra, bland annat i Melodifestivalen där han dansat i flera nummer. Under sju år medverkade han i svenska Let´s Dance där han gjorde stor succé.  2011 vann han hela tävlingen tillsammans med sångerskan Jessica Andersson.  

Övrigt
Vi vill att du som gäst ska kunna känna dig trygg när du vistas hos oss. Din hälsa och ditt välmående är vår högsta prioritet. Skepparholmen Nackas ledord för din säkerhet är ansvarsfullt, hållbart & omtänksamt. Vi följer Folkhälsomyndigheten och VISITA:s rekommendationer. 

 

Obligatoriska fält är markerade med *

Antal personer:

Paket:

Ankomstdatum: *

Avresedatum: *

Namn: *

Företag:

Adress:

Postnr:

Ort:

E-post: *

Telefon: *

Önskemål om behandling:

 • Träningsveckan 18-23/6

  Kom och träna med oss i sommar! Vi erbjuder ett stort utbud av härliga klasser och inspirerande träningsprofiler. Allt från Holistic Boost med Cecilia Gustafsson, dans med paret Watson till yoga flow & yinyoga samt föreläsning av Annika Kvist om hälsosam livsstil. Du plockar ihop de träningspass som passar dig bäst och kombinerar med t ex spa, brunch och övernattning.

  Träningsveckan 18-23/6

 • Yogaretreat med Taudien Training 22-23/5 - Inga fler platser tillgängliga

  Kom bort från vardagsbekymmer, fyll på energi på bästa sätt genom en avslappnande och inspirerande yogahelg/yogaretreat på Skepparholmen. Här får du får den hjälp du önskar från professionella och hjälpsamma instruktörer samt trevlig sammanhållning. En yogahelg för både nya och vana yogautövare Vi har ett gediget program för helgen där du får prova på flera olika yogapass, komma igång eller utveckla din yogapraktik, ta del av inspirerande workshop, njuta av lugnet på spa samt god mat på hotellets prisbelönta restaurang. Oavsett om du är van yogautövare eller helt nybörjare så kommer du kunna vara med.

  Yogaretreat med Taudien Training 22-23/5 - extrainsatt

 • Holistic Boost 15/5 - Inga fler platser tillgängliga

  Våra populära Holistic Boost-events med Cecilia Gustafsson fortsätter med uppdaterade klasser. En dag med "helhet" som ger inspiration på samma gång som du tränar kroppen, gör av med spänningar och får ny energi. Rytm, kraft och stillhet är temat på dagen med härliga Cecilia Gustafsson. Förvänta dig en uppfyllande upplevelse! Inga fler platser tillgängliga för den 15/5 men vi hänvisar till Cecilias träningsevent den 22/6, där lediga platser finns.

  Holistic Boost 15/5 - Inga fler platser tillgängliga

 • Kom och dansa med Malin & David Watson 19/6

  Vi dansar på stora ytor - utan partner - med avstånd. Kul, Enkelt och Svettigt - Inga förkunskaper krävs. Tre danspass, en föreläsning samt lunch och fika inkluderat. Vi utlovar massor av energi och dansglädje.

  Kom och dansa med Malin & David Watson 19/6