Homie-Life in Balance 7-8/4

- Boka innan sista februari och få reducerat pris!

Homie-Life in Balance är ett livsstilsbolag som genom sina produkter och event bidrar till att fler människor får ett liv i balans.

Under denna helg kommer vi fokusera på helhetshälsan och tillsammans med dig vill vi skapa en känsla av välmående där vi lägger stor vikt på rörelse och träning för hela kroppen, samt ge dig en förståelse för hur det kan bidra till ett rikare liv. Vi erbjuder dig en fullspäckad helg där träning, ha roligt och njuta av livet ska stå i centrum.

Vårt mål är att du som deltagare efter den här helgen ska känna dig genomtränad, fulltankad med energi samt fått många nya intryck som tar dig framåt i livet.

På lördag kväll bjuds det på 2-rätters middag i den KRAV-certifierade restaurangen och innan det har ni tillgång  till Skepparholmes spaavdelning som fått utmärkelsen Årets SPA 2017.

Ansvariga för helgen är Sekina Kling och Erik Norgren.

PROGRAM 

Lördag

10.00-10.20 Välkommen.

10.30-11.30 AfHo- (Maria Cajdert) Är en lättsam dansklass i träningsform – med mycket energi, känsla och driv. Fokus ligger just på känsla och att släppa loss, mer än på svåra steg. De starkaste influenserna är Afro och House (AfHo®)

11.45-12.15 Core (Billy Enfjäll) Efter ett svettigt men roligt danspass ser vi till att stärka upp mage och bål innan vi går på lunch. Fokus ligger på att komma åt alla små muskler runt coremuskulaturen som faktiskt är själva grunden för att ha en stark och fungerade kropp.

12.15-13.00 Lunchbuffé med två olika varmrätter, salladsbuffé samt måltidsdryck.

13.00-14.15.Hur träning ger oss ett rikare liv. (Fredrik Kling) *En föreläsning som får dig att förstå varför man oftast mår bättre och känner sig piggare efter träning. Genom att skapa förståelse hur hjärnan reagerar på träning kommer du indirekt bli mer motiverad till att vilja ha mer rörelse i ditt liv. Träning skapar välmående, men varför är det så?

14.30-15.15 Tabata (Maria Cajdert)För att väcka kroppen efter lunchen lockar vi med denna träningsform som har sitt ursprung från Japan. Högintensiv intervallträning med så många repetitioner som möjligt under tid som blandas med kort vila. En ytterst effektiv träningsform där du uppnår otroliga resultat på kort tid.

14.30-15.15 Fördjupning i Homies sortiment. (Erik Norgren) Vi har skapat ett sortiment som ska bidra till ett liv i balans. Produkter för ditt hem, din träning, din hälsa och din kropp. 

15.15-15.45 Mellanmål

15.45-16.45 Soma move  (Maria Cajdert) Här förenas rörelse och kunskap, en praktik grundad på teorin om att använda kroppen som helhet för att bli stark, smidig och skadefri. Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap.

18.00-20.00 Spa/relax Njut av Skepparholmens prisbelönta spa med inomhuspool, bastu och utomhuspool med utsikt över skärgården.

20.00-22.00 2-rätters middag med förrätt och varmrätt inkl kaffe

22.00-23.30 Ekans kvälls-quiz med Homiepriser (för nattugglorna)

Söndag  

7.00-8.00 Bodybalance. (Maria Cajdert) BODYBALANCE® är en perfekt blandning av yoga, tai chi och pilates som bygger upp din funktionella styrka, ökar din rörlighet och ger dig harmoni och balans.

7.30-9.00 Frukostbuffé

9.00-10.00 Helhetshälsa (Billy Enfjäll) *Konsten att få en stark och funktionell kropp genom att träna rätt. Genom att få en förståelse för hur kroppens olika delar samarbetar ökar chansen till att bygga en kropp som kommer kunna hålla sig stark och hållbar för överskådlig tid. Helhetshälsa börjar skrapa på ytan i vad som krävs och därigenom hjälper dig med de första stegen mot en bättre framtid.

10.15-11.15 Cirkelfys. (Maria Cajdert) *Är en klass där vi jobbar i olika tidsintervaller och använder oss av hela kroppen. Syftet är att få en mer allsidig kropp och samtidigt bättra på flåset. Klassens upplägg varierar beroende på Instruktör. Vi garanterar dig en rolig, utmanande och svettig timma.

11.20-11.40 Stretch (Maria Cajdert) Sträck ut hela kroppen efter många träningspass och avsluta med välförtjänt avslappning.

11.45 - 12.15 Kost- ett trendkänsligt område men vad säger forskningen? (Karin Kjellenberg) Många är vi som letar efter den optimala vägen för att nå snabba resultat och oftast hamnar kosten i fokus. Varje månad läser vi om en nya trender som ska ge bra resultat. Men vad säger egentligen forskningen?

11.30- 12.15 Pilates. (Maria Cajdert) För de som vill pressa ur det sista men samtidigt komma ner i varv. Fokus på koncentration och andning, samtidigt som du bygger upp styrkan i hela kroppen och främst coremuskulaturen.

12.15-12.30 Avslutning.

12.30-13.30 Lunchbuffé med två olika varmrätter, salladsbuffé samt måltidsdryck.

13.30-14.00. Dusch och utcheckning.

Priset per person är 2995 kr per person oavsett boende i enkelrum eller del av dubbelrum.

OBS! Boka tidig rabatt; 2495 kr per person oavsett boende i enkelrum eller del av dubbelrum om du bokar innan den 28 februari.

Maria Cajdert- Multikonstnären Maria Cajdert är I grund och botten dansare och har de 10 senaste åren jobbat som danslärare, pt, gruppträningsinstruktör och var nyligen nominerad till Sveriges bästa personliga tränare. Den person som är ytterst ansvarig för de fysiska aktiviteterna under våra event. Åker världen runt och utbildar människor I AfHo som också är ett av träningspassen under denna weekend.

Fredrik Kling- Superentreprenören Fredrik Kling har 20 års erfarenhet av att driva företag och ha många bollar i luften. För att orka med en stressig vardag där det varje dag måste fattas många viktiga beslut har träning och förståelse för vad det gör med kropp och knopp gett honom ett försprång mot många av de personer som befinner sig i liknande befattning.

Billy Enfjäll- Har lång erfarenhet som Personlig tränare och hans mål med samtliga sina klienter är att bidra till en långsiktig plan för en framtid med en funktionell, stark och välfungerande kropp. Genom att också skapa en förståelse för hur en sund inställning till både träning och kost kan bidra till ett bättre liv, når han tillsammans med sina kunder deras gemensamma mål. Specialist inom funktionell träning, mobilitet och kroppshållning.

Karin Kjellenborg- Karin är legitimerad dietist med en masterexamen i idrottsnutrition. Idag jobbar hon i ett projekt där fokus ligger på att förebygga fetma och övervikt hos barn genom upplysning om kost och fysiskt aktivitet. Hon är själv en mycket aktiv person och genomförde förra året en svensk klassiker. Utöver sitt dagliga arbete jobbar hon även som kostrådgivare för personer som vill uppnå mål inom viktnedgång, muskeluppbyggnad eller förberedelse inför ett lopp.

Sekina Kling- Toppsäljaren som blev entreprenör utan att tumma en centimeter på balansen i livet. Förutom stor erfarenhet av försäljning i absoluta världsklass har hon en gedigen bakgrund som motivationsföreläsare och kärnpunkten i allt hon gör skapas av känslor och att man ska må bra. VD för Homie-Life in Balance.

Erik Norgren- Har jobbat med försäljning hela sitt vuxna liv och har sedan starten levererat toppresultat. Har under många år föreläst i konsten att ta hand om sina kunder och hur man når en kundrelation som varar för lång tid framöver. Är idag ansvarig för Homie- Life in Balance och jobbar ytterst nära våra mest drivna samarbetspartners.

 

Obligatoriska fält är markerade med *

Antal personer:

Paket:

Ankomstdatum: *

Avresedatum: *

Namn: *

Företag:

Adress:

Postnr:

Ort:

E-post: *

Telefon: *

Övrigt:

 • Homie-Life in Balance 7-8/4

  Homie-Life in Balance är ett livsstilsbolag som genom sina produkter och event bidrar till att fler människor får ett liv i balans. Under denna helg kommer vi fokusera på helhetshälsan och tillsammans med dig vill vi skapa en känsla av välmående där vi lägger stor vikt på rörelse och träning för hela kroppen, samt ge dig en förståelse för hur det kan bidra till ett rikare liv. Vi erbjuder dig en fullspäckad helg där träning, ha roligt och njuta av livet ska stå i centrum.

  Homie-Life in Balance 7-8/4

 • Peace & Quiet den 16/2

  Mini-retreat Peace & Quiet med Cecilia Gustafsson. Börja helgen med ett miniretreat av yinyoga, medittion och djup återhämtning. Cecilia guidar inspirerande och lugnt genom de olika momenten, och ibland njuter du endast tystnaden och låter kvällen bädda in dig i mjuk bomull efter en hektisk vecka. Inga förkunskaper krävs, bara en längtan efter lite peace & quiet! Vi bjuder på kaffe, te och smörgås från kl 17.00.

  Peace & Quiet den 16/2 med Cecilia Gustafsson

 • Holistic Boost 17/2

  Våra populära Holistic Boost-events med Cecilia Gustafsson fortsätter. Nu med uppdaterade klasser och en tillagd föreläsning. En dag med "helhet" som ger inspiration på samma gång som du tränar kroppen, gör av med spänningar och får ny energi. Rytm, kraft och stillhet är temat på dagen med härliga Cecilia Gustafsson. Förvänta dig en uppfyllande upplevelse!

  Holistic Boost 17/2, 28/4 och 12/5

 • Mammahelg med tidningen mama den 25-26 maj

  Ta med väninnan eller önska dig i Mors dag-present att få komma iväg från vardagsstressen på en lyxig helg med mama på Skepparholmen i Stockholms skärgård. Vi balanserar avkoppling och lyx med peppande mammaträning med Lovisa "Lofsan" Sandström som hjälper dig att komma igång med din träning. Rätt sorts träning för kvinnor som fött barn, oavsett om du nyligen varit gravid eller har lite större barn är det viktigt för att orka med de vardagliga bestyren och få en stark, frisk kropp. Lovisa kommer även att föreläsa om hållbar träning för kvinnor, utifrån hennes bok "Lofsans underverk". Fokus ligger på kvinnors bål och bäckenbotten, som är en nyckel till ökad livskvalitet

  Mammahelg med tidningen Mama den 25-26/5