Peace & Quiet den 16/2

Mini-retreat Peace & Quiet 17.30-20.00 med Cecilia Gustafsson

Börja helgen med ett miniretreat av yinyoga, meditation och djup återhämtning. Cecilia guidar inspirerande och lugnt genom de olika momenten, och ibland njuter du endast tystnaden och låter kvällen bädda in dig i mjuk bomull efter en hektisk vecka.  Inga förkunskaper krävs, bara en längtan efter lite peace & quiet! Vi bjuder på kaffe, te och smörgås från kl 17.00.

Antingen bokar du detta som en enskild aktivitet eller som en förlängd Holistic Boost den 17/2, som ligger dagen efter. 

Program för "Peace & Quiet"

 • 17.30 Workshop, teori och praktik enkel meditation.
 • 18.30 Kaffe / te och smörgås i lugn och ro.
 • 18.45 - 20.00 Yinyoga och djup avslappning. 

Pris per person: 550 kr. Ingen övernattning ingår i detta paket. 

Önskar du övernatta fredag-lördag så går det bra att addera ett paket med tvårättersmiddag med förrätt och varmrätt samt övernattning inkl frukostbuffé för 1000 kr per person. Observera att entré till spa ej går att addera till. 

 

 

Obligatoriska fält är markerade med *

Antal personer:

Paket:

Ankomstdatum: *

Avresedatum: *

Namn: *

Företag:

Adress:

Postnr:

Ort:

E-post: *

Telefon: *

Övrigt:

 • Homie-Life in Balance 7-8/4

  Homie-Life in Balance är ett livsstilsbolag som genom sina produkter och event bidrar till att fler människor får ett liv i balans. Under denna helg kommer vi fokusera på helhetshälsan och tillsammans med dig vill vi skapa en känsla av välmående där vi lägger stor vikt på rörelse och träning för hela kroppen, samt ge dig en förståelse för hur det kan bidra till ett rikare liv. Vi erbjuder dig en fullspäckad helg där träning, ha roligt och njuta av livet ska stå i centrum.

  Homie-Life in Balance 7-8/4

 • Peace & Quiet den 16/2

  Mini-retreat Peace & Quiet med Cecilia Gustafsson. Börja helgen med ett miniretreat av yinyoga, medittion och djup återhämtning. Cecilia guidar inspirerande och lugnt genom de olika momenten, och ibland njuter du endast tystnaden och låter kvällen bädda in dig i mjuk bomull efter en hektisk vecka. Inga förkunskaper krävs, bara en längtan efter lite peace & quiet! Vi bjuder på kaffe, te och smörgås från kl 17.00.

  Peace & Quiet den 16/2 med Cecilia Gustafsson

 • Holistic Boost 17/2

  Våra populära Holistic Boost-events med Cecilia Gustafsson fortsätter. Nu med uppdaterade klasser och en tillagd föreläsning. En dag med "helhet" som ger inspiration på samma gång som du tränar kroppen, gör av med spänningar och får ny energi. Rytm, kraft och stillhet är temat på dagen med härliga Cecilia Gustafsson. Förvänta dig en uppfyllande upplevelse!

  Holistic Boost 17/2, 28/4 och 12/5

 • Mammahelg med tidningen mama den 25-26 maj

  Ta med väninnan eller önska dig i Mors dag-present att få komma iväg från vardagsstressen på en lyxig helg med mama på Skepparholmen i Stockholms skärgård. Vi balanserar avkoppling och lyx med peppande mammaträning med Lovisa "Lofsan" Sandström som hjälper dig att komma igång med din träning. Rätt sorts träning för kvinnor som fött barn, oavsett om du nyligen varit gravid eller har lite större barn är det viktigt för att orka med de vardagliga bestyren och få en stark, frisk kropp. Lovisa kommer även att föreläsa om hållbar träning för kvinnor, utifrån hennes bok "Lofsans underverk". Fokus ligger på kvinnors bål och bäckenbotten, som är en nyckel till ökad livskvalitet

  Mammahelg med tidningen Mama den 25-26/5