Les Mills 20/6

Kom och träna Les Mills - Bodycombat, Core och Bodybalance! Vi kör allt från en fartfylld konditionsklass med olika rörelser inspirerade av karate, boxning och taekwondo till ett effektivt pass med häftig musik med fokus på att stärka din Core. Vi avslutar med Bodybalance som är en blandning av Yoga, Tai Chi och Pilates med rörelser och positioner med kontrollerad andning till modern musik.

Program 

13:00 Välkomna och uppstart

13.15-14.00 Les Mills BODYCOMBAT 
En fartfylld konditionsklass med olika rörelser inspirerade av kampsport så som karate, boxning, taekwondo, muay thai. Det är kraftfulla rörelser till häftig musik med endast dig själv som redskap. Instruktör: Anna Persson-Nygårdh 

14.15-14.45 LesMills CORE™ 
Les Mills Core är ett effektivt pass till häftig musik med fokus på att stärka sin bål. Din bål innefattar mage, rygg, ländrygg, höfter och skuldror vilket är muskler som har en stabiliserande funktion för din kropp. Amanda Hansson, Anna Persson-Nygårdh & Daniel Dahlgren. 

Eftermiddagskaffe med tillbehör. 

15.15-16.10 BODYBALANCE™
Bodybalance är en blandning av Yoga, Tai Chi och Pilates. Noggrant strukturerade serier av positioner och rörelser med kontrollerad andning till modern musik. Instruktör: Amanda Hansson.  

Pris: 650 kr per person 

OBS! Det går att köpa till en brunch från kl 11:00 för 295 kr per person. 

Instruktör: Anna Persson-Nygårdh 
- Tjejen som satte kombinationen mjukt hjärta och stenhårt pannben på kartan. Älskar att utmana och överraska och gjort det i gruppträningsalen i över 6 år.

Instruktör: Amanda Hansson 
- Tjejen från landsbygden som hittade kärleken till gruppträning under en sommar på Mallorca år 2014. Sedan dess har det delats oerhört många timmar med fantastisk träningsglädje och ser nu fram emot en dag med ännu mer!

Daniel Dahlgren 
- Att träna tillsammans är alltid roligare. Ändå sedan mitt första gruppträningspass 2013 är jag frälst och har nu instruerat, peppat, motiverat och skrattat med underbara deltagare i 7 år. 

 

Obligatoriska fält är markerade med *

Antal personer:

Paket:

Ankomstdatum: *

Avresedatum: *

Namn: *

Företag:

Adress:

Postnr:

Ort:

E-post: *

Telefon: *

Önskemål om behandling: