Sommar hos oss!

Mellan hav & sjö

Vill du uppleva Stockholms skärgård i sommar? I närheten till city, Gröna Lund och museum och ändå lugnt, naturnära och skönt. En ”Hemester eller Svemester” omgiven av fantastisk natur i alla väderstreck. Här kan du koppla av med en härlig spaupplevelse och samtidigt vara aktiv. Läget mellan hav och sjö är perfekt för utomhusaktiviteter. Kajaker och SUPar finns att hyra vid vår brygga vid sjön. Du parkerar kostnadsfritt hos oss och tar dig enkelt ut i den vackra skärgården med en Waxholmsbåt. Vi har gångavstånd till kajen.

Under 16-22/6 erbjuder vi vår Sommarboost - en hel vecka med inspirerande träninsgsevents. Läs mer nedan. 

Sommarboost liggande2

SommarBoost 16-22/6

Träna hos oss i sommar med härliga klasser och inspirerande träningsprofiler. Allt från Holistic Boost med Cecilia Gustafsson, dans med paret Watson till MediYoga med Ulf Wallgren. Du plockar ihop de pass som passar dig bäst och kombinerar med t ex brunch och övernattning. Vid övernattning erbjuder vi ett specialpris från 995 per person. Vi lovar att detta blir sommarens höjdpunkt! 

Sandstrand2

Sommarpaketet 20/6-13/8

För dig som vill koppla av med spa när skärgård är som allra vackrast. Från den varma utomhuspoolen kan du speja på båtarna som sakta seglar förbi. Skepparholmen ligger naturskönt belägen mellan hav och sjö där du har vatten i ditt blickfång vart än du tittar. På kvällen njuter du av en härlig sommarmiddag och sover sedan gott i våra sköna sängar. Under sommaren sänker vi åldersgränsen till att gälla från 4 år på spa söndag till torsdag. På fredag till lördag är åldersgränsen från 16 år. Detta härliga sommarpaket passar därför fint både för barnfamiljer och andra som vill ta det lugnt och njuta av sommaren hos oss. I närheten har vi vackra Trollsjön för sköna bad. 

Kajak

Kajak & SUP

Att näst intill ljudlöst glida fram över vattenytan är en upplevelse utöver det vanliga. De lugna paddeltagen skapar en stark medveten närvaro som ger kraft. Närheten till vattnet förstärker naturupplevelsen. I sommar har du möjlighet att hyra både kajak & SUP hos oss. 

Kajak – 2 timmar
K2:or 695:-/kajak
K1:or 595:-/kajak

SUP – 2 timmar
395:-/SUP
 

Smultron

Fira Midsommar hos oss!

Besök oss när det är som allra finast! Midsommar är sommarens högtid. Njut av en härlig hotellvistelse som passar både barnfamiljer och par. Den vackra inramningen mellan hav & sjö borgar för ett trevligt midsommarfirande. Här finns midsommarstång, badstrand och stora öppna gräsmattor för lek och aktiviteter utomhus. Kransbindning på endast midsommarafton. Åldersgräns till spa är från 16 år. 

Aquas däck

Café Aquamarina / Terrass

Njut av havsbrisen och alla båtar som tuffar förbi. På Aquamarina har vi öppet alla dagar kl 12 - 17 från den 20/6. Här kan du beställa en enklare rätt och något gott att dricka till. Här fins även kaffe, läsk  & glass. Skepp O'hoj.

I stora restaurangen i vår huvudbyggnad kan njuta på terrassen av god mat och havsutsikt. Utvalda dagar erbjuder vi livemusik. Inom kort presenterar vi sommarens artister. 

Skärgårdsbåt

Skärgårdsbåtar

Vill du uppleva Stockholms skärgård i sommar? I närheten till city, Gröna Lund och museum och ändå lugnt, naturnära och skönt. En ”Hemester eller Svemester” omgiven av fantastisk natur i alla väderstreck.

Bekymmer med bilen behöver du inte ha. Du parkerar kostnadsfritt hos oss och tar dig enkelt ut i den vackra skärgården med en Waxholmsbåt. Vi har gångavstånd till kajen.

 

Nyhetsbrev

Signa upp för vårt nyhetsbrev och ta del av fina erbjudanden och kampanjer!

E-postE-mail:

NamnName:

krav
svanen-logga
ISO_9001_14001_20121ISO_9001_14001_20121_SV

Med hjärta för miljön

Vi vill att du och miljön ska må bra. Sedan flera år tillbaka bedriver vi ett aktivt och engagerat hållbarhetsarbete. Vi strävar alltid efter att minimera miljöpåverkan utan att göra avkall på kvalitet och service. Därför väljer vi leverantörer och produkter som åstadkommer minsta möjliga påverkan på miljön. Hotellet är kvalitetscertifierat enligt ISO 14001 och miljömärkt med Svanen. Dessutom är restaurangen Kravcertifierad.  Som första hotell i Sverige är Skepparholmen hållbarhetscertifierad enligt ISO 20121 - Hållbarhet vid evenemang. Standarden är global och ska leda till en mer hållbar verksamhet där miljömässiga, sociala och ekonomiska aspekter beaktas vid genomförande av evenemang.

waves2-01