Sommar hos oss!

Mellan hav & sjö

Vill du uppleva Stockholms skärgård i sommar? I närheten till city, Gröna Lund och museum och ändå lugnt, naturnära och skönt. En ”Hemester eller Svemester” omgiven av fantastisk natur i alla väderstreck. Här kan du koppla av med en härlig spaupplevelse och samtidigt vara aktiv. Läget mellan hav och sjö är perfekt för utomhusaktiviteter. Kajaker och SUPar finns att hyra vid vår brygga vid sjön. Du parkerar kostnadsfritt hos oss och tar dig enkelt ut i den vackra skärgården med en Waxholmsbåt. Vi har gångavstånd till kajen.

Skärgårdsbåt

Ta waxholmsbåten till oss

Vi har gångavstånd till Hasseluddens brygga. Här kan du åka in till Stockholm med Gröna Lund, museer och andra sevärdheter. Du kan även ta en båt ut i skärgården. Glöm ej att ta upp Semaforen, som visar att du väntar på båten.

Sandstrand2

Sommarpaketet 20/6-13/8

Just nu 200 kr rabatt per person, gäller mån-lör. Dessutom 20% rabatt vid 2 övernattningar. 

För dig som vill koppla av med spa när skärgård är som allra vackrast. Från den varma utomhuspoolen kan du speja på båtarna som sakta seglar förbi. Skepparholmen ligger naturskönt belägen mellan hav och sjö där du har vatten i ditt blickfång vart än du tittar. På kvällen njuter du av en härlig sommarmiddag och sover sedan gott i våra sköna sängar. Under sommaren sänker vi åldersgränsen till att gälla från 4 år på spa söndag till torsdag. På fredag till lördag är åldersgränsen från 16 år. Detta härliga sommarpaket passar därför fint både för barnfamiljer och andra som vill ta det lugnt och njuta av sommaren hos oss. I närheten har vi vackra Trollsjön för sköna bad. 

Kajak

Kajak & SUP

Att näst intill ljudlöst glida fram över vattenytan är en upplevelse utöver det vanliga. De lugna paddeltagen skapar en stark medveten närvaro som ger kraft. Närheten till vattnet förstärker naturupplevelsen. I sommar har du möjlighet att hyra både kajak & SUP hos oss. Start från 2022-07-04.

Kajak – 2 timmar
K2:or 695:-/kajak
K1:or 595:-/kajak

SUP – 2 timmar
395:-/SUP
 

MalinDeMora med tjejer

Dag- & kvällsspa

Besök spa en för- eller eftermiddag. Här får du en skön och avslappnande känsla och dagen går i njutningens tecken. Du kan även besöka oss kvällstid och avsluta dagen med några timmar på vårt vackra spa inklusive en läcker middag.

Du har tillgång till magisk infinitypool, värmande bastu och avslappnande lounge. För en extra hälsoboost finns möjlighet till havsbad nere vid bryggan. 

Under sommaren (20/6-13/8) sänker vi åldersgränsen till att gälla från 4 år på spa söndag (eftermiddag) till torsdag. På fredag till lördag är åldersgränsen till spa från 16 år. 
 

Aquas däck

Café Aquamarina / Terrass

Njut av havsbrisen och alla båtar som tuffar förbi. På Aquamarina har vi öppet alla dagar kl 11-17 under sommarperioden. Lördagen den 13/8 är sista dagen då vi håller Aquamarina öppet. Då har vi öppet kl 11-20. Här kan du beställa en enklare rätt och något gott att dricka till; 

  • Sallad, välj mellan kyckling, räkor eller vegetarisk
  • Toast, ost & skinka
  • Räksmörgås
  • Diverse bakverk, kanelbulle, småkakor mm
  • Glass
  • Öl, vin, läsk, vatten, kaffe & the.

I stora restaurangen i vår huvudbyggnad kan du också njuta av mat & dryck på vår terrass. 

Terrass

Njut på vår uteservering

Vi har öppet alla dagar. Välkommen!

Nyhetsbrev

Signa upp för vårt nyhetsbrev och ta del av fina erbjudanden och kampanjer!

E-postE-mail:

NamnName:

krav
svanen-logga
ISO_9001_14001_20121ISO_9001_14001_20121_SV

Med hjärta för miljön

Vi vill att du och miljön ska må bra. Sedan flera år tillbaka bedriver vi ett aktivt och engagerat hållbarhetsarbete. Vi strävar alltid efter att minimera miljöpåverkan utan att göra avkall på kvalitet och service. Därför väljer vi leverantörer och produkter som åstadkommer minsta möjliga påverkan på miljön. Hotellet är kvalitetscertifierat enligt ISO 14001 och miljömärkt med Svanen. Dessutom är restaurangen Kravcertifierad.  Som första hotell i Sverige är Skepparholmen hållbarhetscertifierad enligt ISO 20121 - Hållbarhet vid evenemang. Standarden är global och ska leda till en mer hållbar verksamhet där miljömässiga, sociala och ekonomiska aspekter beaktas vid genomförande av evenemang.

waves2-01