kike-vega-F2qh3yjz6Jk-unsplash

SommarBoost 16-22/6

Träningspass - SommarBoost 16-22/6

Träna hos oss i sommar med härliga klasser och inspirerande träningsprofiler. Allt från Holistic Boost med Cecilia Gustafsson, dans med paret Watson till MediYoga med Ulf Wallgren. Du plockar ihop de pass som passar dig bäst och kombinerar med t ex brunch och övernattning. Vid övernattning erbjuder vi ett specialpris från 995 per person. Vi lovar att detta blir sommarens höjdpunkt! Nedan har du en lista över pass vi erbjuder. 

Eva2

Yoga med Yogatjejen 16/6

Eva Lindström - Yogatjejen - är utbildad viryayogalärare genom Nordiska Yogainstitutet och är certifierad i enlighet med Yoga Alliance certifieringskriterier. Hon har flera påbyggnadsutbildningar inom Viryayoga, till exempel Virya Vinyasa, Virya Grace (senioryoga) och PT Yoga.

Den 16/6 erbjuder Eva en dynamisk yogaklass med en skön avslutning i vilans tecken. Eva säger: "För många förknippas yoga ofta med olika och ibland omöjliga positioner. Det ser komplicerat och svårt ut och du tänker – det där är inget för mig eller jag är alldeles för stel. Mitt mål är att bjuda in så många människor som möjligt till att yoga och att på ett prestigelöst sätt möta människan på yogamattan.
Den här klassen kommer bjuda på solhälsningar (uppvärmning), stående positioner och balanser (stärker fötterna, vristerna och våra ben), arm och magstärkande rörelser, höfter, bakåtböjningar och det motsatta – framåtfällningar (hälsosamma rörelser för vår rygg) avslutande positioner. Jag kommer att se till att alla kan delta på ett bra sätt oavsett tidigare erfarenhet."

Löpskolning

Löpteknik med MalinDeMora 17/6

Vill du förbättra ditt löpsteg? En förbättrad löpteknik ger ett effektivare löpsteg och en högre fart i din löpning. Med rätt löpteknik blir det roligare och lättare att springa, du sparar samtidigt energi och orkar springa längre.

MalinDeMora instruerar i löpskolning, koordinationsövningar och löpstyrka som inte bara förbättrar din löpteknik utan även minskar risken för skador. Malin ger även tips på hur du kan utveckla och variera din löpträning. Inga förkunskaper krävs och alla kan vara med.

Watson

Dans med Malin & David Watson 18/6

Vi dansar på stora ytor - utan partner - med avstånd. Kul, Enkelt och Svettigt - Inga förkunskaper krävs. Fyra danspass samt brunch och fika inkluderat. Vi utlovar massor av energi och dansglädje. Det finns möjlighet för dig som träningsdeltagare att addera till tvårättersmiddag, övernattning och frukostbuffé för ett tillägg.

Taudien utomhus4

Taudien Training 19-20/6

Här finns passen för dig som vill komma igång med träning och för dig som redan tränar regelbundet. Det blir allt från yoga till löpskolning, funktionell träning och riktigt tuffa träningspass. Det bjuds även på föreläsningar för att få med sig ännu mer motivation och kunskap hem. Så ta med partnern, kompisgänget, mamma/pappa eller kollegorna och njut av vår träningsweekend med rolig träning, god mat och skön avkoppling på spa.  

Kajak

Kajak med Öppet Hav 19/6

Att näst intill ljudlöst glida fram över vattenytan är en upplevelse utöver det vanliga. De lugna paddeltagen skapar en stark medveten närvaro som ger kraft. Närheten till vattnet förstärker naturupplevelsen. 

En kajaktur i Stockholms skärgård ger minnen för livet. Under våra guidade turer får du uppleva det vackra landskapet på nära håll. Vi tillhandahåller all nödvändig utrustning och går naturligtvis igenom paddelteknik och säkerhet.
Våra erfarna instruktörer lägger upp rutten efter rådande väderlek, era önskemål och förutsättningar. Inga förkunskaper krävs.

Vandring & spa

Skogsbad 20/6

Följ med på ett skogsbad vid vår vackra udde vid havet. Skogsbad är en naturterapi och du kommer att få bada i alla sinnesintrycken som du får i skogen. Hela kroppen och ditt sinne blir lugnare och blodtrycket sänks. Immunförsvaret stärks genom att vi tar upp de naturliga aromaoljorna som träden avger sk fytoncider. Skogsbad ger dig en meditativ stund och hjälper kroppen att återhämta sig.

 

 

image002

Holistic Boost 21/6

Under vår Sommarboost den 21 juni erbjuder vi det populära Holistic Boost-eventet med Cecilia Gustafsson. En dag med "helhet" som ger inspiration på samma gång som du tränar kroppen, gör av med spänningar och får ny energi. Rytm, kraft och stillhet är temat på dagen med härliga Cecilia Gustafsson. Förvänta dig en uppfyllande upplevelse! 

ulf4

MediYoga med Ulf Wallgren 22-23/6

Njut av sommaren och ta fram ljuset och värmen inom dig under en oförglömlig yogahelg med Ulf Wallgren, nyhetsankaret som bytte spår i livet och blev yogalärare. MediYoga har de verktyg du behöver för att hitta dig själv, för att hjälpa dig att lyssna inåt på det som är din innersta önskan. Yogan hjälper dig att öppna upp och hitta ditt inre ljus vilket ger dig grunden till ett lyckligare liv. 

Nyhetsbrev

Signa upp för vårt nyhetsbrev och ta del av fina erbjudanden och kampanjer!

E-postE-mail:

NamnName:

krav
svanen-logga
ISO_9001_14001_20121ISO_9001_14001_20121_SV

Med hjärta för miljön

Vi vill att du och miljön ska må bra. Sedan flera år tillbaka bedriver vi ett aktivt och engagerat hållbarhetsarbete. Vi strävar alltid efter att minimera miljöpåverkan utan att göra avkall på kvalitet och service. Därför väljer vi leverantörer och produkter som åstadkommer minsta möjliga påverkan på miljön. Hotellet är kvalitetscertifierat enligt ISO 14001 och miljömärkt med Svanen. Dessutom är restaurangen Kravcertifierad.  Som första hotell i Sverige är Skepparholmen hållbarhetscertifierad enligt ISO 20121 - Hållbarhet vid evenemang. Standarden är global och ska leda till en mer hållbar verksamhet där miljömässiga, sociala och ekonomiska aspekter beaktas vid genomförande av evenemang.

waves2-01