kike-vega-F2qh3yjz6Jk-unsplash

Träning

Aktiviteter mellan hav & sjö

Skepparholmen ligger vackert beläget mellan hav och sjö. Perfekt läge för härliga utomhusaktiviteter både på vatten och på land. Så låt dig inspireras av våra träningsevents med allt från yoga och dans till SomaMove och meditation. Här finns något för alla.

_DSC7655

Gym med havsutsikt

Förbättra konditionen i någon av våra maskiner på gymmet  och höj pulsen med löpband, Cross, AMT, motionscyklar och styrkemaskiner. Gymmet är öppet alla dagar kl. 06.00-23:00. Medtag träningsskor för inomhusbruk, tack.

 

Holistic Boost

Schema för digitala pass med Yogobe

På spa erbjuder vi digitalledda pass via Yogobe. Vi har valt vår favoritinstruktör Cecilia Gustafsson. Passen är lugna men kraftfulla och ger inspiration på samma gång som du gör av med spänningar och får ny energi. Passens längd är 20 minuter. Passen kan ej förbokas utan bokas på plats via receptionen på spa. 

Taudien utomhus4

Taudien Training 21-22/5

Detta är ett träningsevent som passar alla. Här finns passen för dig som vill komma igång med träning och för dig som redan tränar regelbundet. Det blir allt från yoga till löpskolning, funktionell träning och riktigt tuffa träningspass. Så ta med partnern, kompisgänget, mamma/pappa eller kollegorna.

Sommarboost liggande2

SommarBoost 16-22/6

Träna hos oss i sommar med härliga klasser och inspirerande träningsprofiler. Allt från Holistic Boost med Cecilia Gustafsson, dans med paret Watson till MediYoga med Ulf Wallgren. Du plockar ihop de pass som passar dig bäst och kombinerar med t ex brunch och övernattning. Vid övernattning erbjuder vi ett specialpris från 995 per person. Vi lovar att detta blir sommarens höjdpunkt! 

image002

Holistic Boost 21/6

Under vår Sommarboost den 21 juni erbjuder vi det populära Holistic Boost-eventet med Cecilia Gustafsson. En dag med "helhet" som ger inspiration på samma gång som du tränar kroppen, gör av med spänningar och får ny energi. Rytm, kraft och stillhet är temat på dagen med härliga Cecilia Gustafsson. Förvänta dig en uppfyllande upplevelse! 

Taudien Sjösalen

Taudien Training 20-21/8

Här finns passen för dig som vill komma igång med träning och för dig som redan tränar regelbundet. Det blir allt från yoga till löpskolning, funktionell träning och riktigt tuffa träningspass. Det bjuds även på föreläsningar för att få med sig ännu mer motivation och kunskap hem. Så ta med partnern, kompisgänget, mamma/pappa eller kollegorna och njut av vår träningsweekend med rolig träning, god mat och skön avkoppling på spa. 

Watson

Dans med Malin & David Watson 3/9

Vi dansar på stora ytor - utan partner - med avstånd. Kul, Enkelt och Svettigt - Inga förkunskaper krävs. Fyra danspass samt brunch och fika inkluderat. Vi utlovar massor av energi och dansglädje. 

Det finns möjlighet för dig som träningsdeltagare att addera till tvårättersmiddag, övernattning och frukostbuffé för ett tillägg.

Ulf Wallgren

MediYoga med Ulf Wallgren 15-16/10

Möt hösten och ta fram ljuset och värmen inom dig under en oförglömlig yogahelg med Ulf Wallgren, nyhetsankaret som bytte spår i livet och blev yogalärare. MediYoga har de verktyg du behöver för att hitta dig själv, för att hjälpa dig att lyssna inåt på det som är din innersta önskan. Yogan hjälper dig att öppna upp och hitta ditt inre ljus vilket ger dig grunden till ett lyckligare liv. Nytt datum presenteras inom kort.

D-Flex & Kristjan

ToppHälsa 29-30/10

Ge dig själv en riktig powerboost i höst. Pusha dig själv till nya nivåer och testa något du kanske aldrig provat förr. Nu är det dags igen för ToppHälsas träningshelg.

Har du fastnat i gamla träningsvanor och inspirationen tryter? Då lovar vi att energin kommer tillbaka efter vår träningshelg. Vi har laddat upp med ett grymt gäng som får dig att både skratta och svettas. Vad sägs om glädjespridaren och Let’s Dance-profilen Kristjan Lootus, som tar dig runt i olika dansstilar. David ”D-Flex” Seisay utmanar dina muskler och din kondition med sina pass. På lördagen bjuder Pamela Andersson på sin uppskattade och inspirerande föreläsning.  

Nyhetsbrev

Signa upp för vårt nyhetsbrev och ta del av fina erbjudanden och kampanjer!

E-postE-mail:

NamnName:

krav
svanen-logga
ISO_9001_14001_20121ISO_9001_14001_20121_SV

Med hjärta för miljön

Vi vill att du och miljön ska må bra. Sedan flera år tillbaka bedriver vi ett aktivt och engagerat hållbarhetsarbete. Vi strävar alltid efter att minimera miljöpåverkan utan att göra avkall på kvalitet och service. Därför väljer vi leverantörer och produkter som åstadkommer minsta möjliga påverkan på miljön. Hotellet är kvalitetscertifierat enligt ISO 14001 och miljömärkt med Svanen. Dessutom är restaurangen Kravcertifierad.  Som första hotell i Sverige är Skepparholmen hållbarhetscertifierad enligt ISO 20121 - Hållbarhet vid evenemang. Standarden är global och ska leda till en mer hållbar verksamhet där miljömässiga, sociala och ekonomiska aspekter beaktas vid genomförande av evenemang.

waves2-01