BILD_8

Veckomeny

Veckomeny

Lunch vecka 32-34

Måndag
Varmrätt:  Svartpeppar stekt rostbiff (svenskt kött) med potatissallad 
Vegg:  Bönbiffar med paprikasås

Tisdag
Varmrätt: Stekt lax med citronsås och dillslungad potatis 
Vegg: Ugnsbakad fänkål med stekt ostronskivling, pumpafrön och persiljeolja  

Onsdag
Varmrätt: Röd currygryta med kycklinginnerfilé (svenskt kött) och ris 
Vegg: Vegansk currygryta med lök, vitabönor, paprika och jasminris 

Torsdag
Varmrätt: Pocherad kolja med riven pepparrot, brynt smör, dill och potatis 
Vegg: Örtkryddade linsbiffar med yoghurtdressing  

Fredag
Varmrätt: Biff Lindström (svenskt kött) med persiljesmör, rostad potatis och steksky 
Vegg: Vegetariska pastarullar fyllda med färskost, basilika, spenat och aubergine  

Lördag/söndag

Sommarlunch/barmeny, se meny längst ner på denna sida. Finns tillgängligt t o m söndagen den 14/8. 

 

Middag vecka 32

Sommarmiddag med grillat ; Förrättsbuffé samt varmrätt bestående av ett val av huvudråvara (kött, kyckling, fisk eller vegetariskt) och tillbehör i form av sallader, såser och annat från en buffé.



Start brunch vecka 33

Lördag den 20/8 & söndag den 21/8 erbjuder vi vår populära brunchbuffé igen 

 

Middag vecka 33-34

Måndag/ Torsdag

Förrätt: Biff carpaccio med rucola, parmesan och rostade pinjenötter 

Varmrätt: Lättrimmad ugnsbakad röding med forellrom, blomkål, örtsås och gräslökslungad potatis 

Dessert: Nygräddad blåbärspaj med Skepparholmens vaniljglass  

Veg: Vegetarisk risotto med kantareller och örtslungade primörer


Tisdag
Förrätt: Svamptoast på briochebröd med kryddig skottsallad, lök-vinegrette och smulad getost 

Varmrätt: Kyckling-ballotine med pommes-Anna potatis, smörad kycklingsky och pestoslungade sensommargrönsaker 

Dessert:  Nybakad hallonkaka med mandelkräm och blåbärssorbet 

Veg: Rotsellerikräm med stekt svartrot, confiterad Karljohansvamp och tryffeldressing  
 
Onsdag
Förrätt: Sotad tonfisk med krispig sallad, het chilikräm, mango, koriander och limedressing 

Varmrätt: Grillad Sej  med rostad paprikasås, ljummen sallad med potatis, sotad kål och bönor 

Dessert: Citrontiramisu  

Veg: Grillad fänkål med fänkålskräm, paprika, sotad kål citronsyrad salladslök

Fredag, lördag, söndag

Se presentation nedan av olika rätter där man vid en trerättersmeny väljer en förrätt, en varmrätt och en dessert. Vid ett spapaket där 2 rätter ingår väljer man en förrätt och en varmrätt. Till en extra kostnad av 120 kr kan man addera till dessert. 

Förrätt 1: Sotad tonfisk med krispig sallad, het chilikräm, mango, koriander och limedressing

Förrätt 2:  Svamptoast på briochebröd med kryddig skottsallad, lök-vinegrette och smulad getost

 

Varmrätt 1: Lättrimmad ugnsbakad röding med forellrom, blomkål, örtsås och gräslökslungad potatis

Varmrätt 2:  Kyckling-ballotine med pommes-Anna potatis, smörad kycklingsky och pestoslungade sensommargrönsaker

Varmrätt 3: Grillad fänkål med fänkålskräm, paprika, sotad kål citronsyrad salladslök

 

Dessert 1: Nygräddad blåbärspaj med Skepparholmens vaniljglass  

Dessert 2: Citrontiramisu

 

Servering på Café Aquamarina

Njut av havsbrisen och alla båtar som tuffar förbi. På Aquamarina har vi öppet kl 11-17 under sommarperioden. Lördagen den 13/8 är sista dagen då vi håller Aquamarina öppet. Då har vi öppet kl 11-20. 

Här kan du beställa en enklare rätt och något gott att dricka till; 

  • Sallad, välj mellan kyckling, räkor eller vegetarisk
  • Toast, ost & skinka
  • Räksmörgås
  • Diverse bakverk, kanelbulle, småkakor mm
  • Glass
  • Öl, vin, läsk, vatten, kaffe & the.

 

Med reservation för eventuella ändringar.

För bordsbeställning vänligen kontakta oss på 08-747 65 00 eller info@skepparholmen.se.

Då vi lägger stor vikt vid vår matlagning och vill att alla våra gäster ska få en fin matupplevelse ber vi om information gällande eventuella kostallergier senast tre dagar innan ankomst.    

Varmt välkommen! Vi får dig att längta tillbaka. 

Nyhetsbrev

Signa upp för vårt nyhetsbrev och ta del av fina erbjudanden och kampanjer!

E-postE-mail:

NamnName:

krav
svanen-logga
ISO_9001_14001_20121ISO_9001_14001_20121_SV

Med hjärta för miljön

Vi vill att du och miljön ska må bra. Sedan flera år tillbaka bedriver vi ett aktivt och engagerat hållbarhetsarbete. Vi strävar alltid efter att minimera miljöpåverkan utan att göra avkall på kvalitet och service. Därför väljer vi leverantörer och produkter som åstadkommer minsta möjliga påverkan på miljön. Hotellet är kvalitetscertifierat enligt ISO 14001 och miljömärkt med Svanen. Dessutom är restaurangen Kravcertifierad.  Som första hotell i Sverige är Skepparholmen hållbarhetscertifierad enligt ISO 20121 - Hållbarhet vid evenemang. Standarden är global och ska leda till en mer hållbar verksamhet där miljömässiga, sociala och ekonomiska aspekter beaktas vid genomförande av evenemang.

waves2-01