DSCF4536

Yogobe på Skepparholmen Nacka

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig angende din bordsbokning.

Vill du yoga, meditera och träna med några av Nordens främsta profiler inom träning och hälsa? Vi på Skepparholmen är så glada över att, genom våra vänner på Yogobe, kunna erbjuda kvalitativ och säker träning. Yogobe är Nordens ledande digitala hälsodestination inom fysisk och mental hälsa, och i och med detta samarbete får alltså du som gäst på Skepparholmen möjlighet att delta på digitalledda klasser i vår vackra yogasal med utsikt över vattnet.

Instruktör Cecilia Gustafsson
Cecilia är en framgångsrik koreograf, konceptutvecklare och trendsättare i träningsbranschen. Hon pratade om rörelser och flöden innan vi andra kunde stava till holistisk. Som instruktör är hon varm, jordnära, energisk, kreativ och äkta. Oavsett om hon står på scenen på något stort konvent eller på golvet i den egna träningsstudion hemma i Hälsingland.

Vi får dig att längta tillbaka.

Back to basic

Träningen hjälper dig att bära din kropp, röra dig med vackrare hållning och känna dig "graceful" i dina rörelser. Den här klassen känns representativ och introducerande.

Träna med Cecilia Gustafsson             Längd: 20min, Styrka, Energi and Rotationer / twists

Flowing

Träningen hjälper dig att bära din kropp, röra dig med vackrare hållning och känna dig "graceful" i dina rörelser. Den här klassen har organiska övningar med gungningar och rytmiska rörelser.

Träna med Cecilia Gustafsson           Längd: 20min, Styrka and Energi

Corebased

Träningen hjälper dig att bära din kropp, röra dig med vackrare hållning och känna dig "graceful" i dina rörelser. Den här klassen görs liggandes och sittande på mattan. Coreträning som är flödande, inte rigid. Var närvarande i kroppen och leta dig in i din egen kärna.

Träna med Cecilia Gustafsson        Längd: 20min, Energi and Sittande & liggande sekvens

Nyhetsbrev

Signa upp för vårt nyhetsbrev och ta del av fina erbjudanden och kampanjer!

E-postE-mail:

NamnName:

krav
svanen-logga
ISO_9001_14001_20121ISO_9001_14001_20121_SV

Med hjärta för miljön

Vi vill att du och miljön ska må bra. Sedan flera år tillbaka bedriver vi ett aktivt och engagerat hållbarhetsarbete. Vi strävar alltid efter att minimera miljöpåverkan utan att göra avkall på kvalitet och service. Därför väljer vi leverantörer och produkter som åstadkommer minsta möjliga påverkan på miljön. Hotellet är kvalitetscertifierat enligt ISO 14001 och miljömärkt med Svanen. Dessutom är restaurangen Kravcertifierad.  Som första hotell i Sverige är Skepparholmen hållbarhetscertifierad enligt ISO 20121 - Hållbarhet vid evenemang. Standarden är global och ska leda till en mer hållbar verksamhet där miljömässiga, sociala och ekonomiska aspekter beaktas vid genomförande av evenemang.

waves2-01